Account
Logo
Zoeken
7.6 °C

Yung Erd + Schlæpp

LEEUWARDEN - Zoals elk jaar presenteert D'Drive een nieuwe lichting afstudeerders die de opleiding Muzikant hebben voltooid. Dit jaar zijn de concerten weer heel uiteenlopend en zijn er diverse genres vertegenwoordigd. Kom je verbazen en jong talent supporten. Deze avond vallen de afstudeeropdrachten van Eddie Reijcheler (Yung Erd) en Senne van Zelm (Schlæpp) te bewonderen.

Yung Erd
Yung Erd is een band gevormd door gitarist Eddie Reijcheler. Met vele invloeden uit allerlei hoeken meanderen ze tussen soul, jazz, funk, en hiphop. Van D'Angelo tot Butcher Brown en van Anderson .Paak tot Erykah Badu. Yung Erd pakt je bij de hand, neemt je mee langs allerlei genres en schuift je dan zo de dansvloer op!

Schlæpp
Are you going to Schlæpp tonight? Schlæpp (Slapp) is dat zeker van plan. De band en het afstudeerconcert van Senne van Zelm, is geïnspireerd geraakt door Hiatus Kaiyote & Jamiroquai, dus we mogen eerst wel even rekken en strekken rond de heup en schouderzones. Jazzy, funky en Schlæppy. Zo beschrijft de band zichzelf. Met een zwoele bass, een slappende beat en een zangeres met een dromerige stem probeert Schlæpp je met hun eigen repertoire te overtuigen.

Waar:Neushoorn
Plaats:Leeuwarden
Datum:04-04-2023
Aanvang:20.30 uur