Account
Logo
Zoeken
12.7 °C

The Cream Of Clapton Band

DRACHTEN - The Cream of Clapton Band komt naar Iduna! Vier geweldige artiesten met directe lijnen naar de muzikale erfenis van Eric Clapton spelen het beste werk van Clapton en Cream. Van Cocaïne, Badge, Sunshine of Your Love en Layla, tot Forever Man, Tearing Us Apart, Holy Mother en Bad Love. De band heeft zich de muziek helemaal eigen gemaakt en de nummers worden gebracht met een heerlijke energie en flair.
Leadgitarist en zanger Will Johns is de neef van Eric Clapton en toetsenist Noah East is de zoon van Claptons oude bassist Nathan East. Het duo wordt versterkt door het wonderbaarlijke talent en showmanschap van drummer Dylan Elise (van Blood Sweat & Tears) en zanger en multi-instrumentalist Steve Ball, die onlangs nog toerde met The Music of Cream. De set bevat niet alleen de ‘Clapton Classics’, maar herleeft hits van albums als Behind the Sun, August en Journeyman. Platen die hebben geleid tot Eric’s recordreeks van 24 nachten in de Royal Albert Hall in Londen.
The Cream of Clapton Band speelt de nummers met een gevoeligheid die voortkomt uit het feit dat ze hun hele leven met deze muziek bezig zijn. Bovendien deelt de band verhalen over het opgroeien rondom een muzikale legende. Een legende die ‘vereerd en verheugd’ is dat dit project in 2023 zijn muziek doet herleven. Kofi Baker, je weet wel de zoon van Ginger Baker, komt helaas niet meer mee omdat hij iets teveel op zijn vader lijkt.

Waar:Poppodium Iduna
Plaats:Drachten
Datum:01-04-2023
Aanvang:20.00 uur