Account
Logo
Zoeken
16 °C

Museumnacht FRL

BURGUM - Museumnacht FRL - In het Kader van de Museumnacht op 30 september biedt het Observeum (dankzij een subsidie die beschikbaar is voor de Museumnacht FRL vanuit de Museumfederatie) een GRATIS podium aan ontluikende(amateur) kunstenaars en Kraft lieden.
Dit doen we door het organiseren van een Kunst & Nijverheidsmarkt waar we per deelnemer GRATIS 2x2 meter met een marktkraam beschikbaar stellen die ze 30 september vanaf 17:00 uur naar eigen inzicht mogen inrichten. De markt is vervolgens geopend voor bezoekers van 19:00 uur tot 23:00 uur.
Voorlopig programma:
Rondleidingen door de expositie Spirit of the Rainbow. Kijk rond in de prachtige expositie van Jan van der Meulen uit Burgum, en wat er bij het creëren van sommige van zijn werken door zijn hoofd ging.
Kunst in de Ruimte. Geniet van de spectaculaire beelden van onder andere de James Webb Space Telescoop, het noorderlicht en vele andere mooie beelden. De nacht komt, ook zonder menselijke tussenkomst, soms letterlijk tot bloei in een explosie van prachtige kleuren.
Art Fair. Een plek voor beginnende kunstenaars uit Tytsjerksteradiel en omstreken om te kijken of hun kunst in trek is. Deze avond is voor amateurkunstenaars en beginnende kunstenaars die hun werk willen verkopen. Voor informatie over toegangsprijzen en andere activiteiten kijk op Observeum.nl

Waar:Observeum
Plaats:Burgum
Datum:30-09-2023
Aanvang:19.00 uur
 

Observeum

Burgum
0511 465544