Account
Logo
Zoeken
12.2 °C

A TRIBUTE TO LEGENDS OF CLASSIC ROCK

DRACHTEN - LEGENDS OF CLASSIC ROCK IN IDUNA NEEMT JE MEE OP EEN EPISCHE REIS DOOR HET OEUVRE VAN DEEP PURPLE, STATUS QUO, ZZ TOP EN THIN LIZZY. BEREID JE VOOR OP EEN AVOND VOL RAUWE ENERGIE EN LEGENDARISCHE HITS.

Na het overweldigende succes van A Tribute to Monster of Rock eerder dit jaar presenteert Iduna nu met trots Legends of Classic Rock. Een eerbetoon aan het iconische Arrow Classic Rock festival dat zijn stempel heeft gedrukt op de muziekgeschiedenis. De beste tributebands nemen je mee op een reis naar het verleden. Made in Purple brengt de legendarische sound van Deep Purple tot leven en zal je laten meezingen en headbangen op hits als “Smoke on the Water” en “Highway Star”. Belgium Quo Band brengt de tijdloze rock van Status Quo naar het podium, waarbij klassiekers als “Rockin’ All Over the World” en “Down Down” niet zullen ontbreken. Ezzy Top zorgt voor een energieke show met de onweerstaanbare groove van ZZ Top. Laat je meevoeren door de tijd met nummers als “La Grange” en “Sharp Dressed Man”. En alsof dat nog niet genoeg is, zal het Thin Lizzy Project je betoveren met hun eerbetoon aan de legendarische Thin Lizzy. Ze spelen alle grote hits, waaronder “The Boys Are Back in Town” en “Whiskey in the Jar”. Tussen de optredens door neemt de dj je vanachter de Wheels of Steel mee op een reis door de tijd met de meest memorabele classic rock hits.



Legends of Classic Rock is dé plek waar het verleden tot leven komt. Wees erbij en dompel jezelf onder in de tijdloze klanken van deze onvergetelijke bands.

Waar:Iduna
Plaats:Drachten
Datum:23-09-2023
Aanvang:18.00 uur