Account
Logo
Zoeken
14.2 °C

Geslaagd benefietconcert voor Hope4Ukraïne in Kollum

Publicatie: zaterdag 25 mei

Reacties

nosaofnet uit Lutjegast

Prima actie.

zaterdag 25 mei
joja uit Kollum

Zeer geslaagd, lekker gezongen!!!

zaterdag 25 mei
tedo uit Buitenpost

Blijkbaar is fotograaf Fokke Jongsma al voor de afsluitende act van Freedom and Whiskey naar huis gegaan. Jammer.

zaterdag 25 mei
Kotejebe uit Drachten

Och arme Ger zo gefrustreerd door zijn leed vergelijkingen ben benieuwd hoe flink u zelf bent als dierbaren aan flarden worden geschoten. Is wel iets anders dan wachten op een woning. Wachttijden die zijn opgelopen doordat de kabinetten Rutte (rechts) geen woningen meer bouwden ! Eigen volk eerst hou toch op wat een onzin

zaterdag 25 mei
advertentie

Ger uit De Falom

Ben 7 jaar uitgezonden naar verschillende plekken op de wereld. Heb genoeg gezien en altijd gekost van die figuren die in een slachtofferrol springen inplaats van de schouders eronder en je zelf vrij te vechten. En wat jij bedoelt met woningen bouwen? Dat was niet aan de orde geweest als die gelukzoekers hier langzaam de boel overnemen en wij als domme Nederlanders hun rekeningen betalen. Terwijl ze onze dochters verkrachten proberen sommige leeg hoofden het te verdoezelen.

Like
zaterdag 25 mei
Ger uit De Falom

En even een antwoord, omdat je benieuwd bent hoe ik zou reageren wanneer dierbaren aan flarden worden geschoten. Ik zou niet rusten totdat ik ze allemaal vernietigd zou hebben inclusief degene die de opdracht heeft gegeven. Nunc aut nunquam.

Like
zaterdag 25 mei
westerling uit Westerbroek

het is hier alweer verziekt

zaterdag 25 mei
Ger uit De Falom

Durf je je eigen naam niet te gebruiken? Dit is waldnet en Westerbroek ligt heel ergens anders. En een westerling moet mooi in het westen blijven. En ja wij worden verziekt door al die nutteloze buitenlandse instroom. Maar eerlijk zijn betekent hier vaak dat je bericht verwijderd word. I.v.b. met vrijheid van meningsuiting blijf ik bij mening grenzen dicht en wat hier is terug

Like
zondag 26 mei
Geef Frysk uit Augustinusga

Wat een tang-varkenreactie Ger uit De Falom. Is er eens een actie zodat mensen daar hulp krijgen en niet naar Nederland hoeven te vluchten, is het weer niet goed ;-)

Klasse mensen van de Oosterkerk!; fijn dat jullie zo begaan zijn met de mensen in Ukraïne!!

zondag 26 mei

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan