Account
Logo
Zoeken
15.6 °C

Servotel ontruimd na brand in appartement

Publicatie: zondag 3 maart

Reacties

WâldNet uit Burgum

De brandweer laat om 17.18 uur weten dat er brand is in een appartement. Een ambulance is ook ter plaatse gekomen en er is rook te zien op tweede verdieping.

zondag 3 maart
WâldNet uit Burgum

Aanvankelijk werd een dakbrand gemeld maar de rook komt mogelijk via het dak vrij. Het gaat volgens de brandweer om brand in een appartement in het flatgebouw.

zondag 3 maart
WâldNet uit Burgum

Om 17.22 uur is er opgeschaald naar GRIP-1. Als GRIP-1 wordt afgekondigd, zijn er bij de bestrijding van een incident meerdere disciplines betrokken zijn en is er op de plaats van het incident structurele coördinatie tussen de hulpverleningsdiensten nodig is.

In de directe nabijheid van het incident wordt dan een CoPI (Commando Plaats Incident) ingericht. Dit is een mobiele vergaderruimte met de benodigde faciliteiten die door de brandweer ter plaatse wordt gebracht.

zondag 3 maart
WâldNet uit Burgum

Alle geëvacueerde mensen zijn naar het parkeerterrein bij MLK geleid. De politie zet de omgeving ruim af zodat alle hulpdiensten hun werk kunnen doen (17.25 uur)

zondag 3 maart
advertentie

WâldNet uit Burgum

Voor zover bekend was de brand op 2e verdieping

zondag 3 maart
Allesismooi uit Noordhorn

Zonde hopelijk zonder persoonlijke ongelukken

zondag 3 maart
WâldNet uit Burgum

De Veiligheidsregio Fryslân laat weten dat de bewoners van het flatgebouw die uit hun woning moesten, zijn opgevangen in een naastgelegen winkel. Er staat nog steeds veel rook in het flatgebouw.

WaldNet ziet ter plaatse dat een deel van de geëvacueerden ook nog buiten het gebouw staat te wachten totdat ze er weer in mogen.

zondag 3 maart
WâldNet uit Burgum

Voor zover bekend zijn de mensen ook niet opgevangen in een winkel maar in een busje van een winkel en andere voertuigen die op het parkeerterrein van MLK Boulevard staan.

zondag 3 maart
Panoramix uit Pasop

Wâldnet mijn voorstel is om nokko22 uit Houtigehage voor eens en voor altijd te weren. Graag een blok op e-mail, IP-adres en MAC-address(en).

zondag 3 maart
WâldNet uit Burgum

We hebben hem nu verwijderd, de reactie. Dit is zijn laatste kans ook. Dan heeft hij nu nog een kans om zichzelf te gaan verbeteren.

Like
zondag 3 maart
driesterren uit Drachten

Hee Aventura,

Was die afgelopen week ook al niet eens eerder in het nieuws hier?

zondag 3 maart
Fake Ploeg uit Drachten

Gelukkig hebben ze nog een locatie op het zuid

zondag 3 maart
Daantje230580 uit Drachten

Aventura is al heel vaak in het nieuws geweest de dirikteur lapt alle ergels aan zijn laars en de clenten zijn de dupe ik weet er alles van heb zelf ook bij aventura gezeten er zij er wel meer insidenten geweest alleen de begeleiding krijgt slachtoffer hulp de clienten niet zo gaat het daar ik vind het heel erg voor de clienten hopen dat het verzekerings geld niet door de dirikteur op gestrijkt gaat worden het is een boef google aventura drachten maar eens

zondag 3 maart
Jewatte uit Drachten

Voor de Nederlandse taal heeft het in ieder geval niet geholpen, zonde..
Enfin, bij elke organisatie is wel wat mis, iets met pot en ketel.

Like
donderdag 7 maart
advertentie

nokko22 uit Houtigehage

@redactie waldnet. kunnen jullie Panoramix uit Pasop ook voor altijd verwijderen. zijn reacties staan mij niet aan. groet

maandag 4 maart
Rara! uit Ternaard

Racistische uitingen zijn strafbaar, dat is wat jij voortdurend doet. Dat je andere mensen niet leuk vindt, is niet strafbaar. Zeur niet zo.

Like
maandag 4 maart
R. de Vries uit 't Heem

"Zeur niet zo."

Lees wie het zegt, oud wijf! Er worden wel veel ergere dingen op Wâldnet verkondigt, die Wâldnet omwille van de clicks gewoon laat staan.

Like
maandag 4 maart
Rara! uit Ternaard

Wijf?!

Like
woensdag 6 maart

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan