Account
Logo
Zoeken
22.6 °C

Automobilist botst op voorganger tijdens invoegen A7

Publicatie: zaterdag 18 november

Reacties

Donkerwite pyt uit Heineburen

Wordt er tegenwoordig bij de rijles niet meer geleerd hoe je moet invoegen? Het is dramatisch hoe er tegenwoordig wordt ingevoegd! Veel coureurs denken dat de clignoteur oppermachtig maakt, het is richtingaanwijzer aan en ze denken dat iedereen ruimte moet geven de waanzin ten top!

zaterdag 18 november
friesgeboren uit Drachten

Myn idee ek. Dr binne goun dy't m der al foar goeie mei amper 80 op'e teller( en dan somtiden ek nog fuot trochsjitte nei de linkerbaen) . Ik tink wolris dat der nije rigels binne en dat de ynfoeger foarrang hat op it verkeer wat al op'e diek ryd.

Like
zaterdag 18 november
Libbe uit Scharnegoutum

Do bist gjin friesgeboren, do praatst bargedútsk

Like
zaterdag 18 november
pkd19 uit Burdaard

Exact @Donkerwite Pyt,terwijl invoegen een speciale verrichting is (blokmarkering),je kan en mag pas invoegen als er de ruimte voor is,en met voldoende snelheid,ruimte maken is niet verplicht.

Like
zondag 19 november
advertentie

vaartbewoner uit Drachten

Er wordt hier uitgegaan van een richtingaanwijzer maar ik krijg de laatste tijd het idee dat dat een optie is die te duur wordt bevonden want hij wordt regelmatig niet gebruikt door de bestuurder.

Like
zondag 19 november
eighties1980 uit Noardburgum

Oan de hân fan boppensteande hoecht de Plysje gjin ûndersyk mear te dwaan. De reaguurders fan Wâldnet wienen der by sa te lêzen....

zondag 19 november
lucky56 uit Kollum

Daar hoef je niet bij te zijn, het is jarenlang ervaring dat er vele aso's zijn die willen invoegen en jou maar wilt dwingen om aan de kant te gaan.

dinsdag 21 november

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan