Account
Logo
Zoeken
18.7 °C

'Woodbrookers sluiten, maar niet te snel'

Publicatie: woensdag 6 september

Reacties

PustaPusta uit Boer

De gesloten instelling moet worden gesloten.

woensdag 6 september
voorbiyganger uit Dokkum

Gesloten instelling ? Dat je op een gesloten instelling verblijft betekent alleen maar dat je onvrijwillig bent opgenomen.

woensdag 6 september
Kareltje uit Holwert

Bureaucratie ten top.

woensdag 6 september
nona uit Drachten

Iets met Hoogopgeleide buurtbewoners die deze hulpvragende jongeren niet accepteren, niet tolereren in hun woonomgeving. Status en geld belangrijk zijn. Korte lijntjes hebben met ?? Triest!
Behoud deze plek voor mensen met problematiek of zorg nodig heben en accepteer dat ze er zijn , mogen zijn. Zet er geschoold en gescreend personeel op. Daar is het fout gegaan. Zij hebben recht om te leven in een wereld die voor hen moeilijk is om te blijven staan.Ouders die op dit moment over hun kind inzitten wat daar is gebeurd. Verplaats je eens in...Sta daar eens bij stil. Jongeren hebben recht in Deze wereld en maatschappij. De plek zal vast behouden worden want stel je voor er komt iets anders voor terug wat niet past daar in de omgeving.

donderdag 7 september
advertentie

Lorredraaier uit Buitenpost

Villapark bouwen daar niks mis mee.

donderdag 7 september
blader uit Drachten

Als je personeel erop zet uit het drugscircuit, vraag je om problemen. Met de “kinderen” is in principe niets mis, wel in de opvoeding en begeleiding!

donderdag 7 september

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan