Account
Logo
Zoeken
14 °C

Koffiedrinken bij museum met brownie van Brownies&DownieS

Publicatie: maandag 14 augustus

Reacties

trisken2 uit Drachten

Wat een leuke samenwerking.

maandag 14 augustus
Mutsiebutsie uit Drachten

Helemaal top

maandag 14 augustus
Shovel uit Harkema

Mooie ontwikkeling.

maandag 14 augustus
Sjaakdr88 uit Drachten

Downies niks verdienen en wel de hoofdprijs vragen net als int centrum uitbuiting ist

dinsdag 15 augustus
advertentie

OvB uit Drachten

Ik zat al te wachten op de eerste zure azijn reactie, maar daar is hij al!

Like
dinsdag 15 augustus
wdm uit Hoornsterzwaag

Domme praat van Sjaak

dinsdag 15 augustus
henkietje uit Harkema

Sjaak heeft wel een beetje gelijk. Een bedrijf runnen met mensen met een beperking is een beetje scheef tegen over bedrijven die dit niet hebben

woensdag 16 augustus
OvB uit Drachten

Het staat iedere ondernemer vrij om hetzelfde te doen. Je vergeet dan wel dat er meer begeleiding nodig is, over het algemeen het verzuim hoger is etc. Het is niet helemaal zwart-wit Henk.

Like
woensdag 16 augustus
henkietje uit Harkema

Hier heb je wel gelijk in maar niet ieder bedrijf heeft de mogelijkheid om mensen met een beperking te helpen omdat er gewoon geen begeleiders zijn binnen dat bedrijf. Hoezo verzuim hoger? Ze zijn toch niet in dit dienst van het bedrijf?

Like
woensdag 16 augustus
Mieke1982 uit Drachten

Mooie samenwerking.


De azijnzeikers zijn vaak uitkeringstrekkers die nog nooit een dag hebben gewerkt in hun leven en niks mankeert, overal hun eigen wet en regeltjes op toe passen en overal een excuse voor hebben.

Terwijl deze mensen juist heel graag willen werken, verschillende keren bij brownies en downies geweest (Drachten, Heerenveen en Assen) en kan alleen maar met vol lof spreken over dit soort initiatieven en mogelijkheden. Altijd netjes en vriendelijk behandelt en je kan ook zien dat ze er plezier in hebben met wat ze doen.

woensdag 16 augustus
friesgeboren uit Drachten

Mei jo lêste alinea bin ik folslein iens, wy hawwe deselde underfinings yn Drachten en Ljouwert mei B&D, mar dat eerste rigeltsje is fansels klearebarre unsin.

Like
woensdag 16 augustus
OvB uit Drachten

Denk wat (begrijpelijke) frustratie van Mieke. Zijn vaak dezelfde mensen die altijd en overal negatief op reageren. Meestal laat ik deze reacties voor wat het is maar soms tuin je er toch weer in door te reageren. Ik hoop dat ze zo reageren om reacties te krijgen maar ik vrees wel eens dat ze zo reageren omdat ze niet beter weten.

Like
woensdag 16 augustus
Mieke1982 uit Drachten

Klopt ovb. De eerste alinea is ook frustratie maar was ook beetje sarcastisch bedoeld tegenover de mensen die overal om zeiken en zeuren en alles negatief inzien. En je hebt helemaal gelijk om er beter gewoon niet op te reageren.


Ik werk zelf in de ouderenzorg en ook wij hebben regelmatig met mensen met een beperking te maken. Die een dag of enkele weken met ons meelopen. Moet wel zeggen dat er altijd wel vaak iemand van de begeleiding ook mee komt.
Soms is er niet altijd tijd om al onze bewoners de aandacht, verzorging of bezigheid te bieden of te geven wat ze graag willen. En nu kunnen zij dat stukje vaak wel aanvullen. Natuurlijk zijn er per persoon verschillen met wat ze kunnen en mogen doen. Vaak is het de dagbehandeling, spelletje spelen, wandelen en of fietsen, koffie en thee inschenken etc. En kan alleen maar met volle overtuiging bevestigen dat ze graag blij zijn dat ze wat kunnen doen.
Natuurlijk zit er wel eens iemand tussen die meer begeleiding nodig heeft als een ander maar de meeste zijn een aanwinst voor ons team.

Like
donderdag 17 augustus
Escobarr uit Dokkum

Brownies van downies

woensdag 16 augustus

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan