Account
Logo
Zoeken
11.7 °C

Fietser gewond na botsing met auto

Publicatie: dinsdag 9 mei

Reacties

westerling uit Westerbroek

Drachten lijkt erg onveilig voor fietsers.

dinsdag 9 mei
gaatse uit Schapehals

*Noorderdwarsvaart

dinsdag 9 mei
Km-rider uit Drachten-Azeven

Snel weer :Blijf stand-bye Tolman ;Handhaving e.d. : Gaat gewoon door. gas erbij ervoor bij , E-bikes gas derop voorrraaaang!

dinsdag 9 mei
Panoramix uit Oentsjerk

En wer'meegenomen naar het ziekenhuis'. De ambulânse komt net fan it sikehûs en giet der allinnich hinne as ien nei in sikehûs (der komt er:) 'oerbrocht' wurde moat.

dinsdag 9 mei
advertentie

Koda uit Akkrum

Zullen we t eens even hebben over het asociale gedrag van kinderen die met zijn 3en naast mekaar blijven fietsen op een fietspad waar je maar aan 1 kant mag fietsen grote bek kun je krijgen ....

dinsdag 9 mei
Tarrel21 uit Loaiïngea

Stil maar even koda

Like
dinsdag 9 mei
Koda uit Akkrum

Waarom leef nog steeds in een vrij land weet ,niet hoor

Like
dinsdag 9 mei
outsider uit Damwâld

Koda, je niet bij ons klagen dat iemand zich niet aan de regels houdt. Kinderen houden zich niet aan jouw regels ze kennen de regels waarschijnlijk niet eens, hou daar dan ook maar rekening mee. Ik ga wel een Klaagmuurtje voor je metselen.

Like
woensdag 10 mei
lady1 uit Drachten

Bijna Dagelijks hier bij rotonde Fietsers steken geen hand uit ook ouderen niet .Ik roep wel eens tegen die ouders .van geen rijbewijs zeker

dinsdag 9 mei
spervuur uit Burgum

Een aantal ideeën strenger handhaven op verkeersgedrag van (elektrische) fietsers.Ik zie ze regelmatig met oorkleppen op of ze zijn aan het appen (c.q. bellen). Ik zie ze op kruisingen afjagen om maar voorrang te nemen, ja ze zijn de zwakke verkeersdeelnemer en dat weten ze ook uit te buiten. Is het dan niet een idee om de term ZWAKKE VERKEERSDEELNEMER te laten vallen, want je bent verkeersdeelnemer of je bent het niet. Er staat dat iedereen wordt geacht de wet te kennen, dus ook de verkeersregels. Kortom in deze tijd geeft het geen pas om de automobilist automatisch voor de kosten te laten opdraaien als de fietser de mist in gaat.

dinsdag 9 mei
Veggie uit Drachten

Het wordt tijd dat er overal in Drachten de 30km zone komt...voor alle vervoersmiddelen!

woensdag 10 mei

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan