Account
Logo
Zoeken
16.2 °C

36 boetes uitgedeeld bij verkeerscontrole bij E-10

Publicatie: 29 maart 2023, 12.30 uur

Reacties

snotje uit De Westereen

moeten weer geld gebruiken voor de gelukzoekers

29-3-2023
outsider uit Damwâld

Je hebt het vlgs mij niet goed in't @snotje. Volgens mij was is er onlangs iemand aangereden door een losgeschoten aanhandwagen. Als kalf verdronken is dempt een BBBoer zijn put...

Like
30-3-2023
liwadden uit Siegerswoude

Mee eens

Like
30-3-2023
O.P. Merker uit Boornbergum

Ik denk dat ze geld nodig hebben om luie uitkeringstrekkers te onderhouden en het minima gajes energietoeslagen te “schenken”

29-3-2023
advertentie

Panoramix uit Oentsjerk

My tinkt dat dizze aksje mear koste hat, dan dat it opsmyt. Mar guon dwerstinkers sille altyd oars kakelje...

Like
29-3-2023
Panoramix uit Oentsjerk

Sjoch it no pas, minima 'gajes'! Do hast it mei wrotten fertsjinne O.P.Merker. Wat in ferskriklike opmerking fan ien dy't sich de letste tsien jier heechút 'ferdieppe' hat yn de bierkratten dy't hy fan de troch ús betelle útkearingen oanskaffe koe? Dikke dombo!

Like
29-3-2023
boerke uit Dokkum

Ik denk dat ze de verkeersveiligheid in het algemeen een beetje op peil proberen te houden, scheelt de burger weer autoverzekeringpremie en in de ziektekostenverzekering. En het menselijk leed dat er niet is als er door deze acties ernstige of dodelijke ongelukken worden voorkomen.

29-3-2023
jantje1908 uit Drachten

Boerke, helemaal eens! En eindelijk een fatsoenlijke, redelijke en verstandige reactie op het nieuws.

Like
29-3-2023
rom33 uit Surhuisterveen

Nog meer controleren, het is bagger wat je tegenwoordig op de weg tegen komt

29-3-2023
Wollie Woes uit Jubbega

Inderdaad, laat ze maar flink controleren.

29-3-2023
spervuur uit Burgum

Verkeersveiligheid is sowieso een probleem.
Mensen die je inhalen en dan een aantal seconden later een afslag nemen. Als ze nu eens gewoon achter je blijven zitten om dan de afslag nemen wordt het verkeersbeeld een stuk rustiger van. Kortgeleden was er een aanhanger losgeschoten met een ongeluk tot gevolg. Kortom controle op verkeersveiligheid is geen overbodige luxe.

29-3-2023
eksteroog uit Eastermar

het rijden en tegelijk appen op het telefoontje maakt de meeste brokken ,daar kan geen verkeerscontrole tegen op

29-3-2023
snotterpos uit Gytsjerk

Mooizo, volgend week maar weer op een willekeurige dag controleren.

29-3-2023
werf uit Hurdegaryp

Als ze dit al veel vinden opleveren, zouden ze een keer fietsers moeten controleren 🤣

30-3-2023
advertentie

liwadden uit Siegerswoude

Graag dagelijks controle op alle snelwegen en provinciale wegen en overige gevaarlijke verkeerspunten in nederland. Nederland is gevaarlijk geworden op de weg. Met dagelijkse controles en de daaruit voortvloeiende boetes kan ik binnen een jaar onze staatsschuld wegwerken en er voor zorgen dat iedereen er weer warm bij zit met voldoende te eten. De problemen zijn op te lossen met geld. Geld trek je zo naar binnen door bekeuringen uit te delen en dan het tienvoudige van wat ze nu doen. Bellen onder t rijden : levensgevaarlijk lever uw rijbewijs maar in. Trek maar 100.000 rijbewijzen in dan gaan mensen zich misschien aan de nederlandse wet houden. Te hard rijden : boetes van 10000 uitdelen dan is t afgelopen met die waaghalzen. Met alcohol of medicatie of drugs op achter t stuur : nooit meer rijbewijs geven. Voorkomen is beter dan begraven. Deze week weer diverse begrafenissen omdat anderen dom zijn en een ander t graf in rijden. T zal uw kind man vrouw maar wezen dan weet u pas hoe het voelt. Als u gehandicapt raakt door een chauffeur en dagelijks pijn moet lijden dan weet u waar ik t over heb. Aanpakken met harde hard. Nederland is veel te soft.

30-3-2023
theodorus uit Burgum

Honderd procent met je eens liwadden,gelezen ook dat verschrikkelijke ongeluk in duitsland met 4 doden tot gevolg.Sta je aan de kant van de weg en wordt je door zon snelheidsmaniak de dood in gejaagd die zijn auto niet in bedwang hield.Ook boetes moeten veel hoger liefst vertienvoudigd ,met drank op achter stuur kruipen ,auto in beslag nemen ,rijbewijs kwijt voor lange tijd en een cursus [1000 euro] bij het cbr volgen [geloof dat het inmiddels al ingevoerd is ] zou daar nog aan willen vastknopen een jaar lang werken in een revalidatiekliniek waar vooral verkeersslachtoffers revalideren ,kunnen ze met eigen ogen zien en ervaren wat ze iemand aan kunnen doen als je weer met drank op achter het stuur kruipt.

Like
30-3-2023
theodorus uit Burgum

Al die oude rommel die je nog op de weg ziet rijden ,waarom denk je dat er veel oude autos spontaan in de fik vliegen ,door die goedkope benzine worden leidingen aangetast en gaan lekken tis gewoon een truck om dat oude blik van de weg te krijgen.Dorpswegen en rondwegen zouden 30 km wegen moeten worden.Men rijdt overal veel te hard.Allerhande bewegingen in de auto zoals bellen ,broodje eten,met de radio prutsen ,sigaret opsteken of shaggie draaien tis allemaal levensgevaarlijk.Wat denk je als er weer een auto op de rechte weg de plomp in rijd of tegen een vangrail botst.Bumperkleven is ook zoiets en afstand van elkaar houden minimaal 30 meter zou veel aanrijdingen kunnen voorkomen.Wees een heer in het verkeer en kom smorgens een uurtje eerder uit je nest ,kun je het rustiger aan doen en hoef je niet naar je werk te jakkeren ook beter voor je genoedstoestand.

30-3-2023

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan