Account
Logo
Zoeken
18.7 °C

Woningverhuur Smallingerland verder aan banden

Publicatie: 14 september 2022, 11.22 uur

Reacties

nogffdit uit Buitenpost

Ach ach, tis toch wel wat om ooit bedachte zgn slimme zaken, achteraf helemaal niet zo slim uitgedachte zaken, weer een beetje recht proberen te zetten. Met een omweg nieuwe regelgeving voor verhuurders c.q. huurders om "overlast" (noem t nou maar gewoon verpaupering) in woonwijken tegen proberen te gaan.
Lijkt haast op een eerste stap naar weer normaal ?

14-9-2022
betrokken uit Drachten

Wat een angst voor "vreemdelingen" weer, jammer dat de Gemeente daarin meegaat en meehuilt met de wolven!

14-9-2022
Wolterror uit Drachten

Nou ik heb ze sinds een jaar naast me wonen, en heb nog nooit zoveel overlast ervaren als dit afgelopen jaar. Kunnen geen woord Nederlands of Engels en ik zie dit ook niet veranderen (als ze na een jaar nog geen woord van onze taal begrijpen, dan over 10 jaar ook niet). Je mag het eigenlijk niet zeggen maar ik had zoveel liever een gewoon nederlands gezin/stel/alleenwonende/whatever naast me gehad, zodat ik in ieder geval niet met google translate op Arabisch langs de deur hoef -_-

14-9-2022
charity uit Drachten

Sinds 2 jaar zijn er een paar vreselijke Nederlanders bij ons in de straat komen wonen.
wij hadden hiervoor een zeer net en gezellig buurtje, maar sinds er een paar oudere buurtjes naar een verzorgingshuis zijn gegaan, hebben wij deze tokkies ervoor terug gekregen! Geef mij dan maar vreemdelingen en communicatie global Talk!

15-9-2022

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan