Account
Logo
Zoeken
17.4 °C

Gevelreclame uit en thermostaat omlaag bij ROC Friese Poort

Publicatie: 7 september 2022, 13.50 uur

Reacties

veldheerdr88 uit Drachten

mooi, kan die van mij weer wat omhoog

7-9-2022
kohil uit Boornbergum

dit soort maatregelen moeten alle bedrijven/ scholen enz. in Nederland maar nemen, dat scheelt een hoop! Moet eigenlijk verplicht worden.

7-9-2022
Snit uit Feanwâlden

Ja, we zijn verwend.. Dan maar een dikke trui aan. Kachel hoeft niet op 21 graden

7-9-2022
PeterEnZout uit Drachten

Ons goedkope contract loopt ook bijna af, we zijn nu al warm water aan het sparen in flessen, ook gaan we alvast 10 keer per dag onder de douche 🚿 🌧️ 😆

Like
7-9-2022
advertentie

Kareltje uit Aalsum

Dat is helemaal niet een slecht idee, alle scholen, bedrijven, gemeentehuizen, asielzoekerscentra, enz enz een paar graden lager en de straatverlichting 's avonds een uur later aan en 's morgens een uur eerder uit.

7-9-2022
ambtenaartje uit Lutjerijp

Terug naar de jaren 80 ..

7-9-2022
Gerben11 uit Surhuisterveen

Ik doe alleen de kachel aan in de winter ☃️❄️⛄🌪️

7-9-2022
PeterEnZout uit Drachten

Des te strenger de winter, ellende, koude en hoge rekeningen des te beter. Misschien wordt de bevolking dan eens wakker en gaat er een nieuwe Haagse wind waaien. Tot nu toe ging het nog steeds te goed met de mensen en lapten ze de problemen die er altijd al waren aan de Linker D66 en VVD laars. Nu kan het merendeel niet meer op vakantie, niet meer uit eten, wonen op of naast asielzoekers of nog thuis bij hun ouders op 35 jarige leeftijd, houden 20% minder van hun salaris over en staan letterlijk en figuurlijk in de Haagse kou ❄ 🤧 🌧️

7-9-2022
neiskjirrich uit Anjum

Precies peterenzout, jammer dat het zo moet, de mensen willen liever niet wakker worden, maar wie weet dat dit de prikkel is....

Like
8-9-2022
Kareltje uit Aalsum

Johan Derksen zei gister, Groningers een zak geld, huizen verstevigen, gratis gas, en de gaskranen in Groningen weer open, hele probleem opgelost incl. de staatschuld is in 1 klap weg, kort door de bocht misschien maar wel een oplossing.

7-9-2022
realist47 uit Oentsjerk

Het wordt tijd dat Johan Derksen en al die andere oerstomme BN'ers hun opinies, over wat van onderwerp dan ook, voor zichzelf houden. Zij zijn een van de redenen dat ik al meer dan 20 jaar niet meer de TV aanzet, behalve voor het 6 uur nieuws, en daarna gaat ie uit.

Like
7-9-2022
bignick2 uit Drachten

Nee daar wordt je vrolijk van... Alleen maar ellende en gezeik over de zogenaamde gecreëerde crisissen die de haagse elite zelf maakt. Transitie is niks mis mee begrijp me goed, maar t moet in een realistisch tijdsbestek en niet door de strot worden gedrukt in 8 jaar.

Like
7-9-2022
PeterEnZout uit Drachten

@realist47,als je na 6 uur de tv uitzet hoef je je ook niet te ergeren..... 🤔 Toch... 🤔😏😴

Like
7-9-2022
realist47 uit Oentsjerk

@PeterEnZout, toch wel, want hoe vaak gebeurt het niet dat ik net voordat het 6 uur nieuws begint, die rotsmoel van Paul de Leeuw moet zien om weer een of andere nieuwe show aan te kondigen waarin hij verschijnt.

Like
7-9-2022
advertentie

PeterEnZout uit Drachten

Lastig hoor.... 😆😏

Like
7-9-2022
PeterEnZout uit Drachten

Schandalige woekerwinsten over de ruggen van arme mensen...

https://trends.knack.be/s/r/c/1887295

7-9-2022
Frieskk uit Drachten

Energieprijs van de Friese Poort was normaal:
1.000.000. Daarvan ging er 540.000 naar de staat.

Nu wordt de energieprijs :
5.000.000 daarvan gaat er 2.725.245 naar de staat.

Heerlijk toch om dan vanuit Den Haag alleen maar te horen. We moeten wachten tot Prinjesdag, het is de schuld van de Russen en ja dan moeten de scholen maar bezuinigen op andere dingen.7-9-2022
Frieskk uit Drachten

Het is een machtsspel wat er nu wordt gespeeld. Een machtsspel op grote schaal waarbij alle nog resterende vrijheden zullen worden afgepakt van burgers.
Stap voor stap, beetje bij beetje, zullen ‘hun privileges’ worden weg genomen en dat niet alleen, ook zal er een eind komen aan energie- en voedselzekerheid.
Je ziet het voor je ogen gebeuren. Het is geen wilde speculatie of complottheorie, het is iets dat nu gaande is.
Het bizarre is dat degenen die de burgers de vrijheden afnemen dit altijd zeggen te doen in het belang van het slachtoffer.
Zo schreven we onlangs over de reden die de overheid geeft voor het instellen van een energiebelasting.
De overheid wil dat u zuiniger en efficiënter omgaat met energie. Daarom heft de overheid belasting over het verbruik van elektriciteit en aardgas. Door de belasting wordt de totaalprijs van energie hoger. Een hogere energieprijs kan mensen stimuleren minder energie te gebruiken.
Dan hebben ze sinds vorig jaar een andere belasting geïntroduceerd, een belasting die de vrijheid van reizen verder zal beperken door dit onnodig duur te maken.

Het kabinet wil de belastingen vergroenen. Ook wil het kabinet dat vliegreizigers meer rekening houden met het milieu. Daarom geldt sinds 1 januari 2021 een vliegbelasting voor alle passagiers die vertrekken vanaf een Nederlandse luchthaven.
Dat was het begin, die belasting viel toen best mee, dus de burger accepteerde dat gelaten, net zoals deze de meeste dingen accepteert zolang het maar in kleine stappen gaat.

Een overheid die de burgers stap voor stap volledig kaal plukt en hen op die manieren tegelijkertijd vrijheden af neemt onder het mom van klimaat, veiligheid of gezondheid.

7-9-2022
Dat bin ik uit Anjum

Tsja, sa ist mar krekt. Ik hear ek nog ferrekte weinig fan dyjingen die 2 jier ferlien nog sa lâken en ús foar wappies en dergelijke útmakken. As steane sy no yniens mei it skaamread oppe wangen? Mar wy binne dr nog lang nog net..

Like
7-9-2022
PeterEnZout uit Drachten

Ik wacht nog steeds op The Great Reset ✌️🕰️🔮📡🥴

Like
7-9-2022
Km-rider uit Drachten-Azeven

Frieskk: Nu heeft U gelijk., scholen zijn enorm gefinancieerd door de overheid, vrijheid van schoolkeuze, poltiek en ... godsdienst. nou dat laatste wordt nog wat in de toekomst. Geld wat nu uitgegeven wordt aan ..(vult u maar in)., moet terug. Dat kan alleen door mensen die werken, ZZP., of eigen woningbezitters.., zonnepanelen belasting, idem op elektrische auto,s ed. WOZ omhoog .. eigen vermogen etc etc.

7-9-2022
gforce uit Drachten

Van Jetten moesten 1100 overheidsinstellingen als statement hun contract bij Gazprom opzeggen. Nu moeten ze het 5 voudige betalen en verdienen de Russen nog meer geld om oorlog te voeren 😂. Hoe dom kun je zijn?

7-9-2022
bignick2 uit Drachten

Juist. Gij zult niet stelen, de (ro)verheid duld geen concurentie...

Like
7-9-2022
PeterEnZout uit Drachten

Dat wordt teruggedraaid 📰 ✌️

https://www.bnr.nl/nieuws/politiek/10487272/jetten-komt-terug-op-gazprom-besluit

Like
7-9-2022
gforce uit Drachten

Het gaat erom dat sommige mensen zoals Rob Jetten onbekwaam zijn. Hugo ging van volksgezondheid naar volkshuisvesting dat kan toch niet?

7-9-2022
PeterEnZout uit Drachten

Dat ben ik met je eens ✌️👍

Like
7-9-2022
Kareltje uit Aalsum

Ja hoor gforce het kan allemaal, en gebeurt allemaal onder de neus van de burger!

7-9-2022
age uit Rottevalle

De burgers hebben mensen gekozen, in de de volksvertegenwoordiging, de Tweede kamer, die namens hen de overheid cq regering controleert en de overheid cq regering kan niks doen zonder toestemming van de meerderheid van de volksvertegenwoording.

Als je vind dat de regering en de volksvertegenwoordigindat het niet goed doen, zou je misschien zelf actief kunnen worden in de politiek?

Maar de reacties lezend, begrijp ik waarom sommigen niet....


vr.gr. respect


pe es

Kareltje, Johan Derksen zegt zelf dat dat wat hij vindt te vergelijken met'onnozel kroeggeleuter van dronken gasten'

Maarten van Rossen noemde Vandaag Inside 'een hufterig programma voor mensen met een beperkt iq'
Dat vond men arrogant, maar Johan Derksen wist dat Van Rossem gelijk had..

7-9-2022
Dat bin ik uit Anjum

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH!!!

Der wie dr wer. De misledegingen knalle alwer fan it skerm! 🍿🥛 Gesellig dat jo dr wer binne 😀

Like
7-9-2022
PeterEnZout uit Drachten

Die van Rossum is een verschrikkelijke elitaire zelfingenomen narcistische papzak. Zijn minachting richting bv minder geletterde en andersdenkenden is misselijkmakend. Lul eersteklas.🥴

Like
7-9-2022
realist47 uit Oentsjerk

Volkomen met jou eens, PeterEnZout.

Like
8-9-2022
Kareltje uit Aalsum

Age, kop erbij houden (volksvertegenwoordigindat)

7-9-2022
age uit Rottevalle

Aan mensen die ik beledigd heb, bied ik graag mijn excuus aan.

Mensen, die ik niet beledigd heb, kunnen alsnog de kleren krijgen bij het Leger des heils.Vr. gr. respect

Kareltje, ik maak af en toe een vautje om te zorgen dat mijn lezers de kop erbij houden.

7-9-2022
Kareltje uit Aalsum

Dank voor de uitleg grootmeester!

7-9-2022
PeterEnZout uit Drachten

😆✌️

Like
7-9-2022
jiskefet73 uit Drachten

Het verschilt zeker per school die energie rekening, bij het Drachtster Lyceum brand al 2 maanden elke nacht het licht in een klaslokaal, soms ook in meerdere.

7-9-2022
eksteroog uit Eastermar

de thermostaat kan wel naar 16 graden dat hebben wij inmiddels wel geleerd van de jeugd midden in de winter loopt men met grote gaten in de broek en zonder wintersokken aan, dus

8-9-2022

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan