Account
Logo
Zoeken
18.9 °C

Nieuwbouw in Smallingerland mag kleiner dan 70 m2

Publicatie: 31 augustus 2022, 16.48 uur

Reacties

wittepiet uit Drachten

Natuurlijk,als om de gelukzoekers gaat is alles mogelijk,maar ja deze gemeente krijgt natuurlijk een royale vergoeding voor deze lui.

31-8-2022
waldrinner uit Drachten

Als je een zondebok zoekt, lukt het altijd er een te vinden. Nu weer over "gelukzoekers" zeuren. Niets "gelukzoekers", het gaat hier over woningzoekenden.
Jij hebt vast een huis, dus het kan je kennelijk niets schelen of een ander een huis kan vinden.
Wat weer een voorbeeld van frustratie, rancune en
onvrede.

31-8-2022
Dat bin ik uit Anjum

Nee! Witte piet hat it by it skjinne ein +#**&!!!!

Like
31-8-2022
KoekieD uit Drachten

Straks kunnen de burgers vertoeven in een bezemkast voor 1000 per maand terwijl de gelukzoekers gratis op eem cruiseschip kunnen wonen + eten + zakgeld + beltegoed + gratis activiteiten + feestjes + gratis zorg. Je zou toch van ellende je paspoort wegflikkeren, je bakkus zwart schminken, beejte buitenlands brabbelen en in de rij bij Ter Apel gaan staan. Ff een paar nachtjes buutenslapen en dan 6 jaar gratis leven zonder te hoeven werken !!!

1-9-2022
advertentie

Donkerwite pyt uit Heineburen

Zo is het ! Mooi kleine hokjes iedereen met een stukje grond kan dan ook Tiny huisjes bouwen en verhuren ! Dus het is allemaal handel !

Like
1-9-2022
Wendt uit Burgum

Iedereen normaal mens is een gelukszoeker. En de mensen die dat niet zijn, zitten te zeuren en te klagen over gelukszoekers.

En voor KoekieD, je zou het nog geen week volhouden op een opvangplek voor asielzoekers. Alle voordelen heb jij je hele leven al gehad maar je hebt er kennelijk niets mee gedaan en je bent niet verder gekomen dan reacties plaatsen op Waldnet

1-9-2022
KoekieD uit Drachten

Ik heb 2 jaar in Thailand gewoond in een plaggenhut zonder stromend water. Ik denk dat ik 2 weekjes in een weiland met een slaapzak wel volhou haha, ik heb mijn hele leven hard gewerkt en nog nooit 1 cent gekregen van wie dan ook. Mijn welvaart is te danken aan mijzelf. Ik woon in een prachtig huis met 2 auto's voor de deur. Een goede vaste baan. Nog nooit een lening afgesloten en alles zelf op een eerlijke wijze verdient. Ik denk dat maar weinig reaguurders hier hetzelfde kunnen zeggen.

Like
1-9-2022
Huredurefiets uit Dokkum

Op de klei staan nog zat huizen te koop, woon je ook nog mooier dan in Drachten...

1-9-2022
Kotejebe uit Drachten

KoekieD woont in een parallel universum waar het vervoer per bezem erg gebruikelijk is. Verder ziet zij scherp toe op de rechten van anderen zodat ze zelf niet te weinig of minder binnenharkt. KoekieD is snel jaloers zou ook alles gratis “krijgen” maar het lukt haar maar niet.

1-9-2022
KoekieD uit Drachten

Zij? Ze? Haar? Je krijgt een onvoldoende voor je opmerkzaamheid en het doen van onjuiste aannames. Ik ben een man ! Je weet wel... zo'n wezen met een penis.

Like
1-9-2022
Kotejebe uit Drachten

Krijg graag onvoldoendes van koekies zijn gemakkelijk te blokkeren u ook een prettige avond

1-9-2022
KoekieD uit Drachten

Leestekens?

Like
1-9-2022
bakenbraad uit Drachten

Nou dat gaat ook weer lekker hier Friezen zijn ook zo gastvriendelijk enzo✨

1-9-2022

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan