Account
Logo
Zoeken
17.1 °C

Politie op zoek naar dashcambeelden afvaldumping A7

Publicatie: 29 juli 2022, 18.10 uur

Reacties

pork uit Burgemeester Beinsdorp

Goedzo, lekker die lui erbij naaien.
Ik hoop dat ze flink op hun flikker krijgen.
stumperts

29-7-2022
nordeney uit Kollumerpomp

Dus er moeten eerst doden vallen?

Like
29-7-2022
boekebaaske uit De Westereen

Doden vielen er al bijna, toen boerenzoon jouke (16jaar, vechtend voor
ZIJN toekomst) op “hoofdhoogte” werd beschoten zonder aanleiding.

Like
30-7-2022
mirjamat uit Ternaard

Jouke is 16 jaar. Hij is niet vechtend voor zijn toekomst, het joch kan nog alle kanten op. Dus dat is een onzin argument.
Het schieten was niet goed, dat staat vast, maar dat is nog geen reden om het leven van ánderen in gevaar te brengen.

Like
30-7-2022
advertentie

boekebaaske uit De Westereen

Vecht hij niet voor het voortbestaan van het boerenbedrijf van zijn ouders die hij wil voortzetten dan? Hij kan niet alle kanten op, hij krijgt een beroepsverbod wat betreft het boerenleven, zijn leven.

Like
30-7-2022
outsider uit Damwâld

Mischien is het tijd voor de 16jarige Jouke om het boeren-nest te verlaten en een vak te leren waar Nederland behoefte aan heeft: De Zorg, in de bediening, in de bouw. Bedenk iets nuttigs voor die jongen geef hem perspectief!

Like
30-7-2022
Kareltje uit Aalsum

Dubbel gevoel, aan de ene kant mag het niet ongestraft blijven (een onschuldige burger) in gevaar brengen, de keerzijde is, dat er gevraagd wordt mensen te verraden, volgens mij wordt verraad niet gewaardeerd

29-7-2022
brell uit Uithuizen

Hoezo verraden? Als men even op YouTube kijkt naar dashcam beelden gemaakt in Nederland en de politie treed aan de hand van die beelden op omdat de situatie gevaarlijk was, dat is ook geen verraad, a-sociaal rijgedrag en wat de boeren nu doen is ook a-sociaal en erg gevaarlijk. Dat neemt niet weg dat ik de wanhoop en boosheid van de boeren begrijp, dit is echter niet de manier.

Like
30-7-2022
wb uit Drachtstercompagnie

Je zal maar met je auto met een normale verzekering ertegenaan botsen.
Schade voor jezelf dus en dat is jammer dan?

29-7-2022
brossy uit Tjalleberd

Heb je ook abnormale verzekeringen dan ??

Like
30-7-2022
Hadewijch uit Wijnjewoude

Heel typisch die mensen die het dan verraad vinden om foto’s van de vuilstorters aan de politie te geven. Vrij gewoon onder criminelen, maar onder burgers niet. Zeker niet als het om ernstig strafbare feiten gaat.

29-7-2022
denker uit Grou

Nee BoDuke u begrijpt de ernst van de situatie totaal niet,gezien uw reactie. Het namelijk zeer duidelijke taal van Hadewijch,en begrijpelijk voor de meeste weldenkende mensen. Wie er ook verandwoordelijk is voor deze gevaarlijke situaties, moet ter verandwoording worden geroepen. Misschien de boeren ,misschien de dubieuze aanhang van de boeren. Ook mijn reactie zal wel Chinees voor u zijn,maar misschien kan ik u tot denken zetten.

Like
30-7-2022
BoDuke uit Buitenpost

Wat is verandwoording?

Like
30-7-2022
Hadewijch uit Wijnjewoude

Typisch de reactie van iemand die platgeluld is. Ben je nog in staat om een zinnig antwoord te geven, zo ja, doe dat dan.

Like
30-7-2022
advertentie

denker uit Grou

Hij weet niet wat verandwoording betekent, dit zegt alles over deze persoon.

Like
30-7-2022
BoDuke uit Buitenpost

Speciaal voor Hadewijch een zinnig antwoord. Verstand is het best verdeelde goed ter wereld. Iedereen denkt er genoeg van te hebben. Dan krijg je dus mensen die denken alles beter te weten, zelfs pretentieuze namen als "denker" gaan aannemen, en daarmee proberen de kop boven het maaiveld uit te steken, omdat ze denken dat ze een hoger IQ hebben dan een ander. dat is echter niet het geval, want zijne-of hare- arrogantie schrijft verandwoording (tot mijn vermaak) wederom fout. En Hadewijch, jij bent geen haar beter. Steeds proberen je kop boven het maaiveld uit te steken en verbaasd zijn dat mensen niet onder de indruk zijn. doe maar normaal, dan doe je gek genoeg.

Like
30-7-2022
Treurwilg uit Drachten

@BoDuke Je wint een discussie niet door er omheen te blijven praten, op taal/spelfouten te wijzen of door op de persoon te spelen.
Kun je ook inhoudelijk reageren of laat je het hierbij? In dat geval kunnen we je reacties gewoon blijven negeren.

Like
30-7-2022
Hadewijch uit Wijnjewoude

@boduke, weer zo’n typisch oud-Hollands (dus ook Friesch) gedachtegoed: niet je kop boven het maaiveld uitsteken, vooral niet je eigen mening hebben of verkondigen, lekker mee lullen met de meerderheid. Lekker veilig, maar ook laf boduke!

Like
31-7-2022
rom33 uit Surhuisterveen

Je weet wat er kan gebeuren ogen open als je de weg op gaat het is even niet anders maar het moet wel

29-7-2022
Freak and Ell uit Aldeboarn

Ja, als jij tegen een bult afval botst en gewond raakt of erger, dan zeg ik dat tegen je. Had je maar je ogen open moeten houden.

Like
29-7-2022
dre69 uit Drachten

Lekker verder zoeken🤣🤣

29-7-2022
Janvangent uit Brantgum

Ik wou dat ik beelden had ik zou ze met liefde overdragen aan de politie.
Stelletje nietsnutten goed aanpakken en de schade laten betalen.

Like
29-7-2022
brell uit Uithuizen

Zo zeg, landverraders/ NSB of dashcam beelden delen liggen toch mijlen ver uit elkaar? Trouwens, als u met uw auto en een eventuele gezin met 130 km op puin en andere rommel klapt en ernstig gewond raakt, wat ik niet hoop uiteraard, piept u wel anders. Of uw uitspraak is pure opruiing.

Like
30-7-2022
boekebaaske uit De Westereen

Ik als naaste van de boeren reageerde inderdaad wat overprikkeld , had andere gekund eerlijk is eerijk😉 kun je nagaan hoe boeren waarvan hun bedrijf wordt afgepakt zich wel niet moeten voelen.

Like
30-7-2022
outsider uit Damwâld

Van wie is iets afgepakt? Wij vreten de koeien van de boeren op, daar zeg je niks over. Volgens mij wordt er niks afgepakt.. Toekomstige dingen kun je niet afpakken.. De Belastingdienst pakt elk jaar dingen van mij af en geeft dat aan de boeren. Ik, loonslaaf, klaag niet, ga ook geen afval dumpen en autosnelwegen blokkeren... Volgens mij sponsort de regering de verkeerde ploeg! Politie, zorg en restaurant bediening is overwerkt en daarom onderbetaald. Mijn belastinggeld moet daar naar toe!

Like
30-7-2022
boekebaaske uit De Westereen

Ik weet niet of u het nieuws een beetje volgt maar de regering is van plan om duizenden gezonde bedrijven van de eigenaren af te pakken, Onteigenen. U en ik betalen sowieso absurd veel belasting. Daar kunnen de boeren niks aan doen, de kliek elite in denhaag wel.

Like
30-7-2022
outsider uit Damwâld

@broekebraller: u leest het nieuws niet, we hebben een volgens de Europese rechter een stikstof probleem wat o.a. zorgt voor de opwarming van de aarde. Daar kan DenHaag niks aan doen de boeren wel. Dat gezeik van die boeren hangt iedereen nu de strot uit. Ga de stront scheiden van de zeik. Zet die koeien vaker buiten. Geef ze een een plastuitje. Ik hoef toch niet met hun gezeik opgezadeld te worden.. Los het op en val de brave burgers niet lastig!!!!!

Like
30-7-2022
boekebaaske uit De Westereen

De europese rechter heeft in die uitspraak niks specifieks over stikstof benoemd.
Vervolgens komt het kabinet met een plan wat 40 miljard kost, terwijl voor 5 miljard elke boer is voorzien van zogeheten stikstofvreters, maar dat wil het kabinet niet, Het gaat ze om de grond en dat willen ze voor een habbekrats van de boeren afpikken.
Ik maak me kwader met wat het kabinet dit land opzadelt.

Like
30-7-2022
outsider uit Damwâld

@boekebaaske Europa heeft qua Stikstof het kabinet op de vingers getikt, lees maar ff: https://www.europa-nu.nl/id/vkyweecum1xb/nieuws/rechter_stikstofbeleid_in_strijd_met_eu

Like
30-7-2022
boekebaaske uit De Westereen

Ik zie liever dat de politie de toeslagenaffaire kinderen zoekt.

29-7-2022
drachtern uit Drachten

Ik span een stevig ijzerdraad over een fietspad om daarmee iemand schade en/of letsel toe te brengen. Het wordt op tijd ontdekt en het OM of de politie zoekt getuigen. Zeggen "detrukkerman" en "boekembaaske" dan ook dat de getuigen vriendjes van Rutte zijn? Ik denk dat ze dan wél meehelpen om de dader te vinden!

29-7-2022
stormrots uit Drachten

Nee joh die zijn nog te dom om te poepen, als dat al niet lukt hoe zullen ze dan ooit normaal kunnen nadenken over consequenties?

Like
29-7-2022
boekebaaske uit De Westereen

We hoeven niet meer te zoeken immers, je zegt zelf al dat je het gedaan hebt. De toeslagen affaire kinderen al gevonden?

Like
29-7-2022
stormrots uit Drachten

Appels - peren moeilijk he? om bij het onderwerp te blijven

Like
29-7-2022
boekebaaske uit De Westereen

dat dacht ik ook toen iemand over een bijna onzichtbare stalen kabel begon, tegen over 23.000 gezinnen met gezonde bedrijven waardoor notabene de voedselzekerheid in het geding komt, experts melden dit nu nu ook. Kan me moeilijk voorstellen dat mensen nog steeds denken dat het kabinet het “beste” met het volk voor heeft, u niet?

Like
30-7-2022
amy uit Dokkum

Het is wachten op een zwaar ongeluk of natuurbrand. :(

29-7-2022
boekebaaske uit De Westereen

Inderdaad, en dit was in 2019 al bekend toen gespreks leider remkus samen met rutte de blauwdruk van dit tyrannieke beleid al bedacht.

Like
30-7-2022
toly uit Drachten

Van mij krijgen ze niks... zal ze nu snel even wissen

29-7-2022
excellence uit Drachten

Je hebt en had ook helemaal geen beelden droeftoeter.

Like
29-7-2022
advertentie

boekebaaske uit De Westereen

Keurig toly! Je verraad de hand die je voedt niet aan een doorgeslagen macht die je voedselzekerheid wil ontnemen.

Like
30-7-2022
Hnijega uit Nijega

Als er wat gebeurt waar de boeren niks mee te maken doet politie niks wie zijn er nou droef toeters de beelden van de schiet grage politieman zijn die al op gevraagd

29-7-2022
riemersma uit Dokkum

OOK wel weer leuk: De politie doet niks behalve bij de boeren...Hoe bevalt zo'n slachtofferrol nou Hnijega?

Like
29-7-2022
boekebaaske uit De Westereen

Wat doet de politie in ter apel? Waar burgers zelf patrouilles moeten uitvoeren om misdaad te bestrijden.

Like
30-7-2022
victoria uit Dokkum

Ik hoop dat er velen zijn die eventuele beelden aan de politie geven.Wat er de laatste dagen gaande is ,kan natuurlijk niet. geloof er trouwens niks van dat het veel boeren zijn die zich met deze onzin bezig houden.Zijn vaak de beroeps demonstranten die het overal vaak verzieken. Pak die rotzooi maar aan. Niks mis mee.

29-7-2022
barca uit Drachten

Beroeps demonstranten?
Ben je in de war met 5 december?
Daarom staken de boeren in het hele land?
Beetje domme reactie!

Like
29-7-2022
wb uit Drachtstercompagnie

Zijn allemaal beroepsdemonstranten met tractoren.

Like
29-7-2022
Frieskk uit Drachten

Wanneer gaat er eens een politieagent opstaan die zegt wat er nu gebeurt dat kan niet. Alles in het werk stellen om de boeren te pakken deze dagen maar zware mishandelingen en zedenzaken worden in de prullenbak gesodemieterd omdat er geen tijd en personeel.

Kwestie van de hand in eigen boezem steken. Want waarom blijven deze zaken liggen? Juist door de bezuinigen bij de politie van Rutte en co..

29-7-2022
PeterEnZout uit Drachten

Zie reactie Frieskk uit Drachten | 04-07-22 | 20.54

Hoezo wappie... 🤔

Klaus Schwab
The Great Reset
etc
etc
🤪

Like
29-7-2022
boekebaaske uit De Westereen

Niks van waar, allemaal complotten hoor! Onze leiders liegen echt niet! Niet over een boek van klaus schwab, functie elders, de toeslagen affaire, memo palmen, aantal vluchtelingen, de aarbeving schade in groningen, de bonnetjes affaire, geen cent meer naar griekenland, elke nederlander heeft immers ook duizend euro gekregen! We zijn een gaaf land immers!

Like
30-7-2022
brell uit Uithuizen

Ik zou zeggen, waarom dan blijven in dit land? Vertrek maar naar Rusland of zo iets.

Like
30-7-2022
boekebaaske uit De Westereen

Die boeren goed sinds de europese “boycot” de roebel is 21% in waarde gestegen ten opzichte van de dollar, de euro is 18% gedaald.

Like
30-7-2022
Kareltje uit Aalsum

Was geen boer bij, waren criminelen met tracktoren, tegenwoordig hebben criminelen tracktoren of hebben ze gehuurd bij auto Europe

29-7-2022
stormvloed uit Twijzel

Ik zou niet als een verklikker willen zijn .
En steeds over mijn schouder moeten kijken.
Ik wil niet na de eeuwige jachtvelden.
Politie doe u best maar.
Maar daar werk ik niet aan mee .
Ik vind het vreselijk dat mensen rotzooi op de weg dumpen.
🤕🤕🤕🤕🤕😭😭😭😭😭😭😭😭

29-7-2022
outsider uit Damwâld

Verklikker klinkt een beetje negatief, ik noem het "het recht laten zegevieren". Met misdadigers aangeven bij de politie is niks mis mee. Sinds we in een rechtsstaat leven hebben we vrede. Als criminelen de baas worden is het hek van de dam!!! Klikklakklik maar raak vrouwe Justitia velt een vonnis. €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€¢€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

Like
30-7-2022
age uit Rottevalle

Frieskk, u gaat steeds meer op Trump lijken: 'Lieg altijd en overal, er zullen altijd mensen zijn die het geloven'

Nu ook weer, u schrijft: 'De politie doet alles om de boeren te pakken deze dagen' ?

Hoeveel boeren zijn al opgepakt?

Vlgs mij is gezegd, dat de politie alles wil doen om criminele radicale aktievoerders, brandstichters, vuilstorters, bedreigers op te pakken.

Maar tot nu is er nog niemand opgepakt..

Vr. gr. respect

pst

Overigens blijf ik van mening dat de wereld, een stuk mooier, beter, veiliger en vreedzamer zou zijn met meer vrouwen in leidinggevende positities.

29-7-2022
boekebaaske uit De Westereen

gelukkig liegt rutte nooit en heeft hij slechts last van (selectief) geheugenverlies. En inderdaad, vrouwens als kaag hebben we nodig! Zij sluit immers niemand buiten…

Like
30-7-2022
nosaofnet uit Lutjegast

absoluut of willen we wetteloosheid.

29-7-2022
johannuon uit Burgum

Stel je ziet iets wat een ander ernstig in gevaar kan brengen. Maak je daar melding van? Of denk je lekker belangrijk? Wat heet verraad als je iets meldt waardoor anderen (onschuldigen) het slachtoffer (zouden) kunnen zijn. De boeren die het vreedzaam doen hebben al mijn steun. Voor dat handje vol boeren (als het dat al zijn) die het verpest voor de rest geen enkel respect, die mag je er om mij wel bij lappen!

29-7-2022
boekebaaske uit De Westereen

Stel, er zijn 23.000 boerengezinnen met een kerngezond bedrijf de dupe van dit krankzinnige, voedselONzekere beleid (bevestigd door experts, zie media) kunt u zich dan voorstellen dat sowieso deze gezinnen + de mensen die snappen wat de gevolgen zijn in actie komen? En stel, sinds 2019 is dit bekend, vind u het dan vreemd dat dit soort acties uitgevoerd worden als er 3.5 jaar(!!!!!) geen gesprek mogelijk is? En er wel oplossingen zijn(“stikstofvreters”) Tel dat op bij de toeslagen affaire, memo palmen, aardbeving schade, aantal vluchtelingen etc etc. Of is het:
“Zo lang IK er geen last van heb, is er niks aan de hand?” Ik ben ook niet altijd blij als ik in de spiegel kijk maar u snapt toch zeker wel
Dat men klaar is met 12 jaar Rutte. IEDEREEN moest inleveren, vooral degene die onder het “boven modaal” verdiende. En dan zijn meer dan 50% van de complete (laat ik het schappelijk houden) nederlandse bevolking.

Like
30-7-2022
advertentie

wammes uit Takkebos

het gaat niet om voedselonzekerheid maar om stikstof wat vermindert moet worden . er zijn wel oplossingen maar als je zelf niet nadenkt dan denk je dat je weg moet .

je vee voor de helft weg betekent dat je de prijzen verdubbelt en dan heb je hetzelfde inkomen met minder werk .

dat is zwart wit maar anders zijn de meesten te stom om het te begrijpen

wat dus degenen zijn die afval dumpen, dingen in de fik steken en de mensen waar ze het van moeten hebben dwars zitten met hun geouwehoer

en we zijn de boeren niet nodig want er komt genoeg black Angus uit Ierland of Argentinië dus vreten kunnen we wel

laat ze gewoon op een normale manier een oplossing zoeken
( nadat ze hebben leren praten en schrijven , met hun boern, proatn enz. )

Like
30-7-2022
toly uit Drachten

Superboeren troch sette!!

30-7-2022
eksteroog uit Eastermar

gisteren nog oud minister Piet veerman voor de radio

hij vertelde dat kaag en van der Wal eerst hun excuses maar eens moest aanbieden voor de onnodige waanzin met zo'n kleurplaatje zonder maar enige onderbouwing om de boeren een jaar lang in het ongewisse te houden en zo de boeren stapelgek maken ,dussss

30-7-2022
boekebaaske uit De Westereen

Die twee zullen geen centimeter toegeven. Enge mensen dat het zijn.

Like
30-7-2022
Hadewijch uit Wijnjewoude

@eksteroog, zullen we het verkort weergeven van de inhoud van een radioprogramma (WNL op 1) en Nieuwsuur (28-7) inzake een gesprek met oud-landbouw minister Cees Veerman (niet Piet Veerman, dat was de zanger van The Cats) overlaten aan mensen die dat kunnen en goed kunnen luisteren in plaats van het geroeptoeter van een ‘eksteroog’? Ja, Veerman heeft het gehad over ‘de kaart’ en dat Van der Wal daarop moet terugkomen; nee Veerman heeft geen excuses geëist van Van der Wal of Kaag. Dat is een verkeerde interpretatie en opnieuw stemmingmakerij van de trol eksteroog. Je zou bijna denken dat hij helemaal niet geluisterd heeft, maar naar zijn favoriete zanger Piet Veerman heeft geluisterd op de plaatselijke piraat.
Eksteroog, ga er maar vanuit dat ‘de gesprekken zonder taboes’ volgende week vrijdag die kaart echt wel van tafel zullen laten verdwijnen. En als begrijpend luisteren en lezen jouw zwakke punt is, onthoudt je dan van commentaar. Je maakt jezelf volkomen belachelijk met je Piet Veerman…..

Like
30-7-2022
denker uit Grou

Tja eksteroog ,ik las ook uw reactie . En inderdaad als er iemand
is die zich zelf in de voet heeft geschoten aangaande dit item, bij
deze. Proficiat!!!!!

Like
30-7-2022
Sjibbe uit Surhuisterveen

Zijn er ook foto's van een kabinet wat vakantie viert en alles op z'n beloop laat en geen actie onderneemt? Om te beginnen met een neutrale bemiddelaar en meneer Remkes hier niet mee lastig vallen, deze man is met pensioen!

30-7-2022
Kareltje uit Aalsum

Soms vraag ik mij af waarom sommige wereldverbeteraars op deze site zitten, deze mensen vinden dat hier alleen maar onderontwikkeld volk zit die niet begrijpend kunnen lezen, schrijven of kunnen luisteren, of is het toch de kik om mensen terecht te wijzen om hun vermoedelijke eenzaamheid voldoening te geven!

30-7-2022
Hadewijch uit Wijnjewoude

Soms vraag ik mij af waarom sommige trollen op deze site zitten. Deze mensen vinden dat hier alleen maar wereldverbeteraars zitten voor wie het een kik is om mensen terecht te wijzen, enzovoort, enzovoort.
Ik heb nooit gezegd dat hier onderontwikkeld volk zit, maar nu je het zegt, jij Kareltje, eksteroog en nog anderen blinken inderdaad niet uit in heldere communicatie. Het is bij jullie je gelijk halen met kreten, anderen afzeiken, vinden dat jouw gelijk de enige is, dat alles links van PVV en FvD verfoeilijk is, buitenlanders, asielzoekers, gekleurde mensen, kortom alles wat niet in jouw straatje past moet oprotten. Dat je links of rechts bent maakt mij niets uit maar de manier waarop je blaat zegt veel over je intelligentie (let op, dat je dom bent kan je niets aan doen, dat is erfelijk bepaald) en inlevingsvermogen. Je denkt alleen maar dat je veel prachtig kan verwoorden, maar je bent geen partij, je hebt nog veel te leren Kareltje. Wordt eerst maar eens volwassen, stop met zuipen en neuk je vrouw eens goed zodat zij het ook lekker vindt, dan hoor ik je nog weleens met hopelijk betere reacties.

Like
30-7-2022
Kareltje uit Aalsum

Aldus de gefrustreerde Eukalipta

Like
30-7-2022
Hadewijch uit Wijnjewoude

Wow, vier woordjes als antwoord! Je gaat vooruit Kareltje!
En nou optieften trol.

Like
30-7-2022
Kareltje uit Aalsum

😂😂😂😂😂😂😂🍹

Like
30-7-2022
Hadewijch uit Wijnjewoude

Je bent machteloos, je kan het niet 😛😀😀😀😀😀

Like
30-7-2022
Kareltje uit Aalsum

Ik wil het niet 😊

Like
30-7-2022
PeterEnZout uit Drachten

Spannend ⬆️ ✌️ 😆 ⬆️

Like
30-7-2022
PeterEnZout uit Drachten

Hadewijch, Je doet me soms denken aan dat gefrustreerde kippetje Marcy uit de serie "Married with Children"

Like
30-7-2022
Hadewijch uit Wijnjewoude

Dank je, maar dat is voor mijn tijd 😘

Like
30-7-2022
BoDuke uit Buitenpost

Waar het hoofd vol van is.. misschien moet je zelf eens een goede beurt.. misschien door denker? oh nee die denkt alleen aan.. 🤣

Like
30-7-2022
Klaas bruinsma uit De Tike

Ik weet wel het adres van 1 van de afvaldumpers.Het mag niet maar ik wil het hier wel plaatsten zodat de rommel weer retour eigenaar mag.Ik heb dit doorgegeven aan de politie.en ja ik heb een lange grijze regenjas en een herdershond.

30-7-2022
RHood uit Gytsjerk

Goed nieuws : Uit geheime metingen is gebleken dat Rutte, zodra hij zijn mond open doet veel te veel stikstof uitstoot. Via een noodwetje en met goedkeuring van de ja-knikkers in de 1e en 2e K. is het gelukt om hem per direct te onteigenen. Uitkopen is niet nodig omdat reeds een nieuwe woonplaats voor hem is gevonden, een opgespoten eilandje in de Noordzee geflankeerd door windmolens. Functie elders is ook al geregeld : met de schep ophogen van de dijken in ons land, vanwege zijn angst voor een zeespiegelstijging. Een win-win situatie. In zijn vrije tijd kan hij stikstof en CO2 metingen doen op zijn eilandje. En nu maar hopen dat het eten uit de lucht valt, want boeren zijn daar natuurlijk niet.

30-7-2022
advertentie

age uit Rottevalle

Als ik de discussie tussen Hadewijch en Kareltje volg moet ik denken aan de wedstrijdjes ver plassen, die wij vroeger deden.

Omdat Hadewijch een vrouw is lijkt me zo'n wedstrijd tussen haar en Kareltje niet eerlijk?

Misschien dan een wedstrijd ver spugen?


Vr. gr. respect


Overigens ben ik nog steeds van mening dat de wereld er een stuk mooier, veiliger, vreedzamer en beter uit zou zien, met meer vrouwen aan de leiding.

30-7-2022
Kareltje uit Aalsum

Denk dat het wel een beetje meevalt Age, ik denk dan Hadewijch best mee kan doen met ver plassen, ik heb last van mijn prostaat en als ik het zo inschat is Hadewijch een mannenhater, een omgebouwde of het mannetje in haar relatie, zou best nog spannend kunnen worden wie het verst kan plassen.

Like
30-7-2022
rimmersma uit Broek

Hadewijch kan her eigen ook laten ombouwen.

30-7-2022
Donkerwite pyt uit Heineburen

Nei alles in bytsje oerlêzen te hawwen siz ik BOEKEBAASKE FOR PRESIDENT ! De wiere skuldigen binne it kabinet mei Rutte foarrenoan en de Kening as hikke slúter ! Wolle wy fan disse ellinde ôf slút dan earst de binde fan Rutte en de Kening op de kaeien fuortsmite ! En de grinzen ticht bûtenlanners dy't hjir neat te siikjen hawwe it lân út traepje ! Útjanke en oppe nij begjinne !

30-7-2022
toly uit Drachten

Wat een gewauwel hier van extreem extreem links...... steun de boeren ohh ja extreem links is nog gevaarlijker dan rechts

30-7-2022
teuske uit Drachten

de daders zijn geen echte boeren. echte boeren zijn een gelovig volk, die elke zondag naar de kerk gaan en bidden dat hun geen onheil overkomt.

30-7-2022
Janvangent uit Brantgum

Ha ha ha dit is een goei😂😂
Nu wordt het geloof erbij gehaald
Judas was ook een gelovige, totdat.....hoe was het ook alweer 30 zilverlingen of zoiets👹.

Like
30-7-2022
eksteroog uit Eastermar

hadewijch ,wat is jou probleem jochie

deze vroegere minister van Landbouw heet
Cornelis Pieter (Cees) Veerman ,dussss

en nog iets,hoe is het mogelijk dat jij alle minuut elke dag kunt reageren
maak je nuttig in deze maatschappij

30-7-2022
Hadewijch uit Wijnjewoude

Prima eksteroog, daar heb je mooi uitgered: de man heet dus eigenlijk Piet maar wordt Cees genoemd. Heb je toch gelijk hè?
En hoe ik mijn tijd besteed is voor jou een vraag en voor mij een weet…..

Like
30-7-2022
Hadewijg uit Waskemeer

@kareltje en @ eksteroog durven jullie wel met z'n tweeën tegen hadewijch

30-7-2022
PeterEnZout uit Drachten

Aha... Jullie zijn een stelletje Hadewijch & Hadewijg 😍😃🤗✌️👍

Like
30-7-2022
frikandelbroadsje uit Damwâld

I ain’t no snitch

30-7-2022
Kareltje uit Aalsum

Wel ja nog een Hadewijch, dat word spannend, hopen dat de nieuwe niet uit hetzelfde atelier komt

30-7-2022
PeterEnZout uit Drachten

😆😆

Like
30-7-2022

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan