Account
Logo
Zoeken
14.5 °C

Wederom boerenprotest brandjes in Ureterp en Beetsterzwaag

Publicatie: 29 juli 2022, 1.29 uur

Reacties

ica78 uit Drachten

Brandjes stichten in bosgebied, wat een idioten in tijden van droogte. Evenals het afvaldumpen op de snelwegen in de nacht, je zal er maar op rijden met 130 km/u in de nacht op een onverlicht stuk. Sorry, ik had nog enige sympathie met de boeren, maar dat is nu echt tot het nulpunt gedaald. Voor mij geen steun meer voor de boeren ( lees: extremisten)!

29-7-2022
Freak and Ell uit Aldeboarn

Vingerindepoep is een internet-trol, waarschijnlijk is hij niet eens een sympathisant. Hij wil gewoon aandacht, gewoon negeren.

Like
29-7-2022
kaptein uit Burgum

Ik heb het idee dat Uzelf beter een fanta kan nemen Vidp,dan komt er misschien iets verstandigs op het scherm i.p.v. dronkemans taal....

Like
29-7-2022
Booster 3.0 uit Pieterzijl

Dom boereferstân

Like
29-7-2022
advertentie

PeterEnZout uit Drachten

Dit zijn geen Boeren die dit doen, dit zogenaamde 'sympathisanten' 👾📡🤪 die uit zijn op rellen onder het mom van Boerenprotesten.... 😑

Like
29-7-2022
mirjamat uit Ternaard

Ica78 je hebt helemaal gelijk. Met deze droogte brand stichten in een bos is crimineel. Oppakken die idioten. Dit heeft niets meer met demonstreren te maken.

29-7-2022
GBA uit Jistrum

Ik think dat dit gjin boeren binne. Mar gewoarn wat jeugd die elkoar opjutte.

29-7-2022
outsider uit Damwâld

De BBB is wel de oorzaak van deze SHIT. Opruien en fikkie stoken daar hebben ze teveel tijd voor. Ik tink dat dit jeugdige (takomstige) BOERen binne. Het is boerig gedrag dus het zijn boeren. De boeren willen hun grootgrondbezitterstatus terug, terug naar de Middeleeuwen..

Like
29-7-2022
Betonvlechtster uit Drogeham

Niet de BBB, maar dat complete zootje in Den Haag is de oorzaak. En zolang die hun kop in het zand blijven steken zullen we deze ellende houden...

Like
29-7-2022
waldrinner uit Drachten

Dat "complete zootje" in Den Haag is door de mensen democratisch gekozen. Vier partijen hebben vervolgens een coalitie gevormd, de door het volk samengestelde tweede kamer controleert de regering.
In die kamer zitten mensen uit het hele land, maar hun werkplek is Den Haag. Ze hebben inderdaad dertig jaar lang de kop in het zand gestoken voor de stikstofproblematiek, nu ze eindelijk eens wat willen gaan doen ( op een knullige, domme manier naar buiten gebracht, dat klopt) zijn "we" boos en gaan we terreur bedrijven? Het zal je man, vrouw, kind of vriend maar wezen die midden in de nacht op een berg puin rijdt en de auto total loss heeft of zelf gewond raakt. Dit zijn zonder meer criminele acties Betonvlechtster en daar moeten politie en justitie dadelijk een eind aan maken.
Oppakken dat tuig en voor de rechter brengen!

Like
29-7-2022
andersiets uit Dokkum

Burgers moeten grote boeren bedrijven gaan blokkeren en bij hun boerderij afval in brand steken zodat de rook over hun boerderij gaat en het liefst eentje met rieten dak.

29-7-2022
Onafhankelijk denker uit Hallum

Ja als dit de manier is om te protesteren dan geef je de millieu beweging en dieren activisten ook het slechte voorbeeld.

Let op daar ben ik ook geen voorstander van en altijd veroordeeld. Ook de blokkeerfriesen etc. je gaat niet buiten de wet om eigen regels maken voor demonstratie.

Als dit de regel wordt dan zijn er heel wat partijen die ook gaos kunnen maken en hebben we direct aanslagen op boeren erven? Dat wil toch niemand.

29-7-2022
eksteroog uit Eastermar

het zal allemaal wel niet netjes zijn ,maar Nederland staat nu wel in Europa op de kaart tot zelfs Trumpp aan toe

en Rutte staat in Europa voor gek met zijn nonsens stikstof

hij heeft 11000 bedrijven de doodsteek gegeven
logisch deze actie reactie in deze tijd dat voedsel tekort dreigt

29-7-2022
Hadewijch uit Wijnjewoude

Haha, ja natuurlijk…..

Like
29-7-2022
advertentie

PeterEnZout uit Drachten

Meestal ben ik het niet met Hadewijch eens (moet kunnen), maar ik viel ook bijna van m'n stoel van het lachen 😂.... Trumph en ook die Franse mevrouw steunen de boeren 🚜 in Nederland..... 😂 🤪 📡 👾

Like
29-7-2022
betrokken uit Drachten

Asos, alle Europese subsidies intrekken, want zonder kunnen hun bedrijven niet bestaan!

29-7-2022
voldemort uit Surhuisterveen

Dit is geen boerenprotest maar puur vandalisme.

29-7-2022
slokje uit Burgum

Is het al bewezen dat het boeren waren,ik lees nergens dat er boeren zijn opgepakt voor de brandjes en afval dumping.dit is wat de media graag wil de boeren overal de schuld van geven

29-7-2022
mirjamat uit Ternaard

Nou weet ik niet hoe het met jou zit, maar ik heb geen trekker. En ik denk de gemiddelde burger ook niet. Hoe dacht je dat die troep daar terecht komt en wat snap je niet aan "vannacht waren er weer trekkers op de weg"?

Like
29-7-2022
Jewatte uit Drachten

Dat is natuurlijk een beetje een domme opmerking, de hele blokkeer acties etc zijn gerelateerd aan "de boeren", de kans dat het dus aan boeren gelinkt word is 99.99%. Dat in de werkelijkheid een kleine groep hiervoor verantwoordelijk is, lijkt mij ook algemeen wel bekend.

Het is dan ook waar je zelf het probleem maakt, ik ben persoonlijk van mening dat dit geen boeren zijn maar gewoon puur raddraaiers (jeugdigen of niet, dat doet er niet toe). Het is pure vernielerij en onruststokerij die niet bijdraagd aan het probleem dan wel een oplossing.
Het enige wat je hiermee creeert is onrust en weerstand van de "normale" burger (enfin, dus precies wat je niet wil).

Like
29-7-2022
ambachtschool uit Hantumeruitburen

@vingerindereet, Baflo: "wouden ons niet laten kappen". Eh..verklaar u nader aub.

29-7-2022
kaptein uit Burgum

Hij heeft een kater van de fanta

Like
29-7-2022
Fiets Sumarder uit Sumar

Wie zegt dat boeren dit doen? Kunnen ook andere personen zijn die de aanname hebben de boeren krijgen toch de schuld.

29-7-2022
outsider uit Damwâld

Burgers zijn geen grootgrondbezitters en kunnen ingeënt 10jaar zoveel gras verzamelen laat staan transporteren in mega-rollen naar de snelweg. Zoals hiervoor al gezegd 99,997% kans dat het boeren waren die ons met hun shit e.d. opzadelen.

Like
29-7-2022
Ut &thûs uit Drachten

Dit is geen actie voeren, willens en wetens boeren in een slecht daglicht plaatsen. Dit is gewoon crimineel en brandstichting. Wat mij betreft mag dat heel hard worden aangepakt. Acties prima maar hou het fatsoen en benadeel niet de gewone ook hardwerkende burger. Als je strijd wil voeren doe dat dan in Den Haag, daar zitten de beleidsbepalers in hun zetel en voelen zich onaantastbaar.

29-7-2022
age uit Rottevalle

Ja Eksteroog, Trump en Marie Le Pen staan achter de boeren!
Daar zijn we trots op !
Nu Poetin nog en die Kim uit Noord Korea..

29-7-2022
age uit Rottevalle

Voor alle duidelijkheid, bovenstaande reactie was schersend bedoeld..😉

Even serieus.

Dit heeft niks meer met demonstreren te maken, maar is gewoon misdadig de wet overtreden, zoals anderen hierboven ook al schrijven.

Vlgs mij zitten tussen deze aktievoerders, ook criminelen, die zich bij elke rel aansluiten

Maar de politiek, di dus niet alleen Rutte of Kaag, maar de regering en de Tweede Kamer (meederheid) die de regering steunt, pakt het ook niet slim aan..

Met stikstofplannen komen en daarna 4 weken op vakantie gaan..?

Vr. gr. respect


pst

Overingens blijf ik van mening dat de wereld een stuk beter, mooier, veiliger en vrediger zou zijn met meer vrouwen in leidinggevende posities.

29-7-2022
joey1990 uit Drachten

It komt wol good. It kabinet folt hjir aant oer. En oars wol oer de gaskwestje. Dus ha nog even geduld don ken we wer te stimmen. Lit we hope dot measken leert ha.

En fjar nou friezen Lit jim gean

29-7-2022
PeterEnZout uit Drachten

Ik ben misschien niet zo goed in het schrijven, maar is dit Fries/Engels/Nederlands of Zuid-Afrikaans..... 🤔

Like
29-7-2022
joey1990 uit Drachten

Fout.. Dit is nou zuid Russisch

Like
29-7-2022
PeterEnZout uit Drachten

🎉😆

Like
29-7-2022
age uit Rottevalle

Jij hebt je al goed voorbereid, voor de komst van Russen Joey1990 🤣

29-7-2022
veldheerdr88 uit Drachten

wie zegt dat het de boeren waren? het zijn de linkse rakkers die de boeren weg willen hebben en zo een legitieme reden hebben om ze helemaal door het slijk te halen

29-7-2022
slokje uit Burgum

Idd

Like
29-7-2022
PeterEnZout uit Drachten

Ik geloof het pas als iemand de grote resetknop heeft gevonden..., 👾📡🤪

Like
29-7-2022
age uit Rottevalle

Het waren niet onze boeren, want 'dat doch us folk net...maar het waren :

- Linkse rakkers
- Rutte en Kaag
- De regering
- De elite
- Brussel
- Femke Halsema!

en uiteraard de allochtonen😉


29-7-2022
beits uit Holwerd

Er liggen straks heel veel hooibalen in de velden, Die kunnen ook wel in de brand en heb je nog wat voor de stortplaats? dump dat er ook maar bij .

29-7-2022
Ferrina uit Kollum

Allemaal opsporen en oppakken, heb hier geen goed woord voorover, ga iets tegen de regering doen in plaats van de ook hard werkende burger dwars te zitten.

29-7-2022
cheese uit Ureterp

Het wordt tijd dat de boeren zich gaan distantiëren van brandstichting en dumping van afval. Dit soort acties doet hun zaak absoluut geen goed. En als men er niets mee te maken heeft is distantiëren niet erg moeilijk lijkt me. Dus boeren laat zien dat je actie voert en tegen afvaldumping en brandstichting bent!

29-7-2022
advertentie

Frieskk uit Drachten

Ik zie nooit zoveel ophef en discussie over een opgerolde hennepkwekerij of pillenfabriek hier in de buurt. Dit veroorzaakt wereldwijd per dag voor duizenden doden. En alleen al in Nederland is veel jeugd aan de coke en daardoor compleet van het padje en zit in afkickklinieken, politie is miljarden kwijt door coke, in straten ben je soms niet meer veilig door liquidaties, aanslagen op woonhuizen. Niets van dit alles, misschien een beetje verwondering dat het zo dichtbij is gekomen.

De daders hiervan lopen na een tijdje weer als een prins rond bij voetbalclubs en uitgangsgelegenheden hier in de omgeving, worden op handen gedragen, kopen grote speedboten en huizen...Criminaliteit loont... Want het levert je geld en aanzien op en dus vrienden op..

Nu vallen mensen over een brandende hooibaal langs een weg en zijn alle boeren plotseling allemaal extremisten en moeten ze 12 jaar de cel in volgens sommigen.
Hele groepen krijgen binnen 2 dagen etiketten opgeplakt. Tijdje terug met ongevaccineerden en nu de boeren door dezelfde hypocriete figuren hier.

Wat is het toch een vreemd en hypocriet land
geworden dat Nederland.

29-7-2022
PeterEnZout uit Drachten

Over hypocriet gesproken met al je wappie reacties de laatste 2 jaar.... Overleg maar weer even met uw tuinkabouters 📡👾🤪

Like
29-7-2022
Frieskk uit Drachten

Straks mag jij gelukkig weer je spuitjes ophalen in September ben je weer beschermd tegen, jah tegen wat eigenlijk.... Goh wat heeft het allemaal geholpen he dat gifspuitje van jou..

Heb jij ook een goede verklaring van de grote oversterfte de laatste maanden in landen waarop massaal is gevaccineerd... Och nee, vast toeval...

Waarheid is soms niet geliefd en dan gaan mensen schelden.. onder de noemer Wappie..

Like
29-7-2022
PeterEnZout uit Drachten

Jazeker, de nieuwe versies chips zijn compatibel met Windows 11. De vorige waren dat nog niet en gaven daarom nog wel eens inlog problemen.😆👾✌️

Like
29-7-2022
PeterEnZout uit Drachten

Vermakelijke tip:

Ga naar youtube, zoek gebruiker QNFee zijn kanaal. Kijk zijn filmpjes, ga in een stuip en probeer met hem te discussiëren. Succes.

Voorproefje : De aarde is plat. ijs is nep want ijs kan niet door de lucht vliegen. Vliegtuigen kunnen door de zon. Nasa, wetenschappers, chirurgen, artsen, specialisten en iedereen met een hoge opleiding liegt en worden door de overheid betaald om ons voor de gek te houden. Alleen hij heeft gelijk en alleen zijn bewijs telt. Hij betaald je 1000 euro om met tegenbewijs te komen en als je met bewijs komt dan heeft hij 3 reacties: 1)Hij praat niet meer tegen je 2) hij begint te schelden 3) je word door de overheid betaald om te liegen. Virussen, DNA, atomen en dat soort dingen bestaan niet want ze zijn te klien om te zien. Mars is geen planeet maar een zon want als je hem fotografeert zie je hem fonkelen. Zijn Nikon camera is beter dan alle miljarden apparatuur van de NASA. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Like
29-7-2022
age uit Rottevalle

Frieskk, u schrijft: '.........en zijn alle boeren plotseling allemaal extremisten.....'

Wie heeft dat gezegd..(alle boeren)?

Zijn dat uw alternatieve feiten?

U gaat steeds meer op Marcoaxe lijken😉

Bent u de abortus vergeten..?

29-7-2022
oud sumarder uit Sumar

wie heeft zig echt wel eens verdiept in het probleem van de boeren?[sommige reacties]
[2 jaar geleden]kijk na Ghana en Sir lanka beide regerings verbieden gebruik van vertilizer na steun beloofd in davos. nu smeken ze om voedsel
is het een wonder al die rellen?

29-7-2022
age uit Rottevalle

Frieskk, u begint echt te draaien en k(r)onkelen

'Oversterfte door vaccinaties' ? als u even op die zin googelt kunt u lezen, dat er in juni een eindrapport is verschenen, bv in Trouw nav een kamervraag van Pieter Omzigt, over oversterfte.

Conclusie er is geen enkele aanwijzing van enig verband tussen oversterfte en vaccineren, maar wel tussen oversterfte en covid!

IK heb van u ook nog geen antwoord gekregen op mijn vraag: 'Wie heeft gezegd, dat alle boeren plotseling allemaal extremisten zijn ?

vr. gr. respect!

pst

Overigens blijf ik van mening dat de wereld een stuk mooier, beter, veiliger en vrediger zou zijn met meer vrouwen in leidinggevende posities.

29-7-2022

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan