Account
Logo
Zoeken
15.1 °C

Noodverordening boerenblokkade Drachten 'terecht'

Publicatie: 13 juli 2022, 11.58 uur

Reacties

PeterEnZout uit Drachten

@ De Burgemeester van Drachten : Maar waarom niet ingegrepen bij de zogenaamde protesten bij de rotondes in Drachten....

https://www.waldnet.nl/wn/nieuws/71721/Boerenprotest:_rotonde_Lawei_lange_tijd_geblokkeerd.html

13-7-2022
centraal uit Dokkum

Prima opgelost door de burgemeester.

13-7-2022
Bong uit Drachten

De helft van de mensen die bij meeste protesten staan zijn niet eens boeren

13-7-2022
outsider uit Damwâld

Boer is een vrij beroep. Als je zegt dat je een boer bent klopt dat. Het had al een negatieve klank, die is nog sterker geworden. Bij mij zijn de rapen gaar!

Like
13-7-2022
advertentie

Lytse lyger uit Anjum

Dan kun je gaan eten.
Maar waar komen die raapen eigenlijk vandaan?

Like
13-7-2022
outsider uit Damwâld

Desnoods uit eigen tuin @pepesan: Rapen kunnen zowel in het voorjaar als later in het seizoen worden geteeld. Deze groente groeit ontzettend snel, waardoor je al 6 tot 8 weken na het zaaien kunt oogsten. In de meeste gevallen is dit in mei en juni, maar dit is ook mogelijk in de herfst. Bemesting is bij dit gewas trouwens niet nodig.

Like
13-7-2022
koosje uit Drachten

ELP probeert wat.

13-7-2022
Donkerwite pyt uit Heineburen

Outsider bong peter en zout en koosje lul niet zo dom ! Wij moeten ons samen diep schamen want de boeren strijden niet alleen voor zichzelf maar ook voor ons tegen de ONBEKWAME regering die maar één doel voor ogen hebben en dat is de levensstandaard van het klootjesvolk naar onderen bij te stellen ! Zoals Kaag zei wij moeten allen een stap terug doen ! Met dit verschil dat het kabinet en de elite niet tot ons allen behoren ! De rijken moeten rijker de armen moeten armer ! BOEREN GA DOOR TOT ER EEN OMSLAG KOMT !

13-7-2022
outsider uit Damwâld

Pyt út Heineburen, waarom nou Donkerwite? Ik behoor ook tot de rijken omdat ik altijd gewerkt heb buiten mijn woonplaats. Ze hebben mij behoorlijk te pakken maar ik klaag niet, placeer mijn bedrijfsmiddel niet daar waar anderen er last van hebben en schijt niet alles onder omdat ik beschaafd ben.

Like
13-7-2022
Bong uit Drachten

Donkerwite pyt ik zeg niet dat de boeren verkeerd zitten ik zeg alleen dat er ook veel ander volk bij is of was jij daar ook bij?

Like
14-7-2022
brainder uit Drachten

Ah ja, de gekozen burgemeester. Oh nee toch niet.

13-7-2022
neiskjirrich uit Anjum

"De blokkade van een distributiecentrum is een stap te ver. De levering van levensmiddelen komt dan in gevaar". Dat gebeurt juist als de plannen van het huidige WEF kartel doorgaan!

13-7-2022
outsider uit Damwâld

Wâldman, spuitbus: ja. Om te voorkomen dat ik weg wordt gestuurd van het werk omdat ik zo stink uit de oksel omdat ik zo hard werk. Ik heb geen tijd om de autosnelweg te blokkeren..

13-7-2022
betrokken uit Drachten

"We staan als gemeentebestuur achter hen". Wat is dat voor een onzin? Het gemeentebestuur keurt blokkades goed? Keurt het inzetten van trekkers als wapens goed? Vindt alle bedreigingen in de richting van politieke ambtsdragers goed? Schaam je gemeentebestuur!!!

14-7-2022
advertentie

apeboom uit Oudega

hh boeren burgers als u niet weet wat er met uw stembiljet gebeurt //RESULTAAT ZIET U//blijf dan lekker thuis of stem op CP

15-7-2022

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan