19.5 °C

Ondernemers De Kaden 'overvallen door centrumplan'

Publicatie: woensdag 6 juli

 

REACTIES

Een vergelijk met de landelijke politiek ten opzichte van de boeren ligt wel voor de hand. Weinig overleg en plotseling zonder overleg iets in de openbaarheid gooien. Mogelijke blokkades met toonbanken ligt wellicht op de loer.

schim uit Drachten

Men huilt al voordat ze klappen krijgen. Die parallel zie ik wel. Wordt tijd voor een dictator in dit land, al die inspraak. Opzouten.

machopluis uit Drachten

'Yn fatsoen oerlizze', der ha jo nig nea fan heard seker, mei dat ôfwaaide praet.

Dat bin ik uit Anjum

Dus earst klappen krije @machopluis en dan efter it net fiskje? De ûndernimmers yn Drachten binne wiis mei san braniemantsje as dy!

memyself uit Oentsjerk

 

Ik zou met mijn bedrijfswagen de inrit naar het gemeentehuis blokkeren en vergeet de A7 niet. De plekken bij lokale distributiecentra zijn helaas al vergeven.

P. Niss uit Amstelveen

🤣😜

Hendrik Haarsma uit Drachten

 

Goed plan inwoners dr88 meelaten stemmen ,horeca kaden verplaatsen naar indu ( plan 2012) is een doodlopend iets ,horeca veel te duur,te slecht,om over overlast nog maar te zwijgen,politie inzet op zaterdagavond laten betalen door de ondernemers ,

snoleboleke uit Drachten-Azeven

 

Mooi nog geen concrete beslissing genomen maar wel controle verkeersstromen op kenteken. Drachten denkt dat het heel wat is. De mensen die er wel graag nog naartoe gaan jagen ze liever ook nog weg 😂

werf uit Hurdegaryp

 

Makkelijk om de “ niet actieve onderneming s vereniging “ de schuld te geven van de desinformatie . De gemeente heeft alle adressen en kunnen/moeten alle bewoners een informatie brief brief sturen als er plannen in hun gebied gemaakt worden.
Weer zo’ ambtenaar achtig afschuifsysteem met de nadruk op NAAR.

friesgeboren uit Drachten

Goed gesproken

Theodora uit Ureterp

 

Zo jammer dit!
gewoon een 1 richtingverkeer toepassen, kan de helft van de parkeerplekken verdwijnen. Alle betrokken partijen kunnen daar van profiteren.

Ut &thûs uit Drachten

Goed idee!

sjaakieflodder uit Drachten

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan