Account
Logo
Zoeken
18.9 °C

Ondernemers De Kaden 'overvallen door centrumplan'

Publicatie: 6 juli 2022, 17.45 uur

Reacties

schim uit Drachten

Een vergelijk met de landelijke politiek ten opzichte van de boeren ligt wel voor de hand. Weinig overleg en plotseling zonder overleg iets in de openbaarheid gooien. Mogelijke blokkades met toonbanken ligt wellicht op de loer.

6-7-2022
machopluis uit Drachten

Men huilt al voordat ze klappen krijgen. Die parallel zie ik wel. Wordt tijd voor een dictator in dit land, al die inspraak. Opzouten.

Like
6-7-2022
Dat bin ik uit Anjum

'Yn fatsoen oerlizze', der ha jo nig nea fan heard seker, mei dat ôfwaaide praet.

Like
6-7-2022
Panoramix uit Oentsjerk

Dus earst klappen krije @machopluis en dan efter it net fiskje? De ûndernimmers yn Drachten binne wiis mei san braniemantsje as dy!

Like
6-7-2022
advertentie

P. Niss uit Amstelveen

Ik zou met mijn bedrijfswagen de inrit naar het gemeentehuis blokkeren en vergeet de A7 niet. De plekken bij lokale distributiecentra zijn helaas al vergeven.

6-7-2022
Hendrik Haarsma uit Drachten

🤣😜

Like
6-7-2022
snoleboleke uit Drachten-Azeven

Goed plan inwoners dr88 meelaten stemmen ,horeca kaden verplaatsen naar indu ( plan 2012) is een doodlopend iets ,horeca veel te duur,te slecht,om over overlast nog maar te zwijgen,politie inzet op zaterdagavond laten betalen door de ondernemers ,

7-7-2022
werf uit Hurdegaryp

Mooi nog geen concrete beslissing genomen maar wel controle verkeersstromen op kenteken. Drachten denkt dat het heel wat is. De mensen die er wel graag nog naartoe gaan jagen ze liever ook nog weg 😂

7-7-2022
friesgeboren uit Drachten

Makkelijk om de “ niet actieve onderneming s vereniging “ de schuld te geven van de desinformatie . De gemeente heeft alle adressen en kunnen/moeten alle bewoners een informatie brief brief sturen als er plannen in hun gebied gemaakt worden.
Weer zo’ ambtenaar achtig afschuifsysteem met de nadruk op NAAR.

7-7-2022
Theodora uit Ureterp

Goed gesproken

Like
7-7-2022
Ut &thûs uit Drachten

Zo jammer dit!
gewoon een 1 richtingverkeer toepassen, kan de helft van de parkeerplekken verdwijnen. Alle betrokken partijen kunnen daar van profiteren.

7-7-2022
sjaakieflodder uit Drachten

Goed idee!

Like
7-7-2022

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan