Account
Logo
Zoeken
6.3 °C

Jaloerse asielzoeker valt medebewoner azc aan met schaar

Publicatie: 17 mei 2022, 13.05 uur

Reacties

droktemakker uit Damwâld

Verdachte zou eigenlijk het land al uit moeten maar krijgt nu dus 3 maanden celstraf. Volgens mij moet je dit soort mensen meteen op het eerste de beste vliegtuig trappen. Wegwezen als je je zo gedraagt.

17-5-2022
Hadewijch uit Wijnjewoude

Kan je je niet normaal uitdrukken ‘droktemakker’? Iemand op een vliegtuig trappen?

Like
17-5-2022
denker uit Grou

Dit soort mensen,of bedoel je alleen asielzoekers droktemakker.? Of toch ook wel Friezen of ons volk.
Trouwens met jou naam durfde ik niet eens te reageren op deze
drukte makende persoon.

Like
18-5-2022
droktemakker uit Damwâld

Met, dit soort mensen, bedoel ik in dit geval uitgeprocedeerde asielzoekers die rottigheid uitvreten. Als je gebruik maakt van de gastvrijheid van een land gedraag je er dan ook naar. Doe je dat niet dan mag je wat mij betreft met een flinke trap onder je reet op het eerste de beste vliegtuig gezet worden.

Like
23-5-2022
diuwer uit Boornbergum

Gambia is een veilig vakantieland,hij kan zo terug

17-5-2022
Sainabu uit Drachten

Ja nu wel een jaar geleden niet onder het schrikbewind van Jammeh. Ik ken het land al zo'n 25 jaar, je wilt daar echt niet geboren worden, hoor. Straatarm, naar school kunnen gaan is een luxe, de kansen voor jongeren zijn nul komma nul. Dat zulke jongens én meiden hun geluk elders gaan zoeken, begrijp ik heel goed. Ik heb in Gambia in de gezondheidzorg gewerkt, de verpleegkundigen daar hebben allemaal nog een baan naast hun werk in de zorg om maar rond te kunnen komen. Ik hoop dat met deze nieuwe president dat de leefomstandigheden beter worden, want je hele leven te moeten wonen in een hut van leem, zonder sanitaire voorzieningen en net genoeg te eten hebben om niet dood te gaan, ik geef het jullie allemaal te doen. En deze omstandigheden zijn te danken aan de blanken, koloniaal verleden, uitgebuit en het land leeggeroofd. Met als klap op de vuurpijl kunnen de boeren hun producten niet verkopen, omdat ze worden gedwarsboomd door de subsidies van bv. ons land op bv. kippenvlees wat daar ingevoerd wordt. Dank zij deze invoer is het voor de boeren in Gambia niet meer mogelijk om hun kippen op de markt te verkopen omdat ze niet tegen de lage, gesubsidieerde prijzen uit Europa kunnen opboksen. Dus voordat jullie schamper opmerkingen gaan maken over de asielzoekers uit Gambia, denk eerst aan dit verhaal.

Like
17-5-2022
nero uit Ryptsjerk

Dat wij de witte mensen ze uitbuiten is waar,dat van het kippenvlees ook daar schaam ik mij als blanke ook voor,daar kunnen ze zelf juist hun fam van onderhouden en dan sturen wij daar ingevroren stukken kip heen omdat het zo goedkoop is 😠 waardeloos zo maak je daar het beetje wat ze hebben ook nog kapot.

Like
17-5-2022
BoDuke uit Buitenpost

Ze willen hier in Nederland geen boeren meer, dus ik zou zeggen het probleem draait straks om. Kip uit Gambia. Kunnen de asielzoekers terug om daar boer te worden

Like
17-5-2022
himmeldei uit Drachten

Aanpassingsproblemen

17-5-2022
Snit uit Feanwâlden

Ben het volkomen met droktemakker eens.

17-5-2022
nero uit Ryptsjerk

Er is vaak ruzie alleen houden ze dat stil 🤫 Ik zie veel mannen alleen, vrouwen met kinderen of zwanger het is aan hun cultuur geef de vrouwen de prik pil en de mannen steriliseren ze hebben niks te doen hangen wat om of gaan naar Leeuwarden ze praten ook geen Nederlands 🤔 hier zie je waarom de Oekraïense vluchtelingen wel welkom zijn omdat deze mensen geen moslims zijn en ook terug gaan naar hun land als dat kan,maar moslims uit andere landen veelal met kleur staan nergens voor open willen ook niks ja een woning ,geld etc daardoor is er zoveel weerstand tegen deze landverhuizers

17-5-2022
reeminee uit Drachten

Het gaat niet per defenitie om moslims. Maar het gaat om mensen die de islam aanhangen en er achterlopende gedachtes op nahouden. Rechtstreeks gekopieert uit de Koran. Dat doen christenfundamentalisten namelijk ook! Maar dan rechtstreeks uit de bijbel. En ja in islamitische en afrikaanse culturen is hedendaags een vrouw nog een bezit. En voor de christenfundamentalisten geldt hetzelfde, de vrouw hoort de man te dienen.

Deze ouderwetse omgangsvormen passen niet bij een moderne samenleving en passen dus niet bij Europa.


Wat ik niet snap is waarom die veilige-landers niet bij het aanmeldcentrum of door de politie worden aangehouden en rechtstreeks terug gestuurd worden!

Like
17-5-2022
nero uit Ryptsjerk

Het zijn ook niet alleen moslims dat klopt er zijn meerdere groeperingen die je het geloof opdringen ik geloof niet die mensen dreigen altijd met de hel 🔥 maar ik geloof in mezelf en niet in fake nieuws

Like
17-5-2022
BoDuke uit Buitenpost

Iemand zei ooit tegen mij, als die mensen het allemaal zo fout doen dan is het toch juist goed dat ze hier komen, dan kunnen ze van ons leren hoe het wel moet.
Maar dan hoop ik niet dat ze bij jou in de leer gaan. Vind jou een beetje een alwetende blanke wijsneus.

Like
18-5-2022
advertentie

BoDuke uit Buitenpost

Dus kom eens met een oplossing ipv te herhalen wat we al zo vaak gehoord hebben Nero

Like
18-5-2022
Huredurefiets uit Dokkum

Ja vrouwen zijn bezit, dat snappen jullie hier nu toch ook wel eens. Is op stap met onze roomblanke medemens niet anders!

17-5-2022
jjshoeby uit Akkrum

Chapeau naar de journalist voor het descriptief omschrijven van de uitgevoerde taferelen. Maar hoe groot is een -betrekkelijk- grote schaar? Hebben we het hier over een komisch grote schaar zoals bij clowns, of over een heggenschaar?

17-5-2022
Waldruier uit Burgum

'REACTIE VERWIJDERD' Deze eerste 2 woorden kun je het beste tikken op zulke berichten.! Geen woorden voor verder.

17-5-2022
age uit Rottevalle

'Achterlijke cultuur' Swittie ?

Ik ken een land, waar bij een bekend veel bekeken tv programma een paar medewerkers verdacht worden van grensoverschijdend gedrag naar vrouwelijke kandidaten..de onderzoeken lopen nog.

Dit schijnt ook bij politieke partijen en in de sport in dat land te gebeuren..


Dit bericht doet me trouwens denken aan wat een populaire presentator onlangs vertelde in een talkshow.

Het gebeurde 50 jaar geleden....
Het was iets met een kaars in een dronken bewusteloze vrouw steken en haar achterlaten.

Dat zou nu verkrachting genoemd worden en strafbaar zijn wist hij.
Hij 'schaamde zich daar nu voor' zei hij met een lachje..
De andere gasten gierden van het lachen.

Er was daarna een paar dagen enige verontwaardiging, maar de crimineel Johan D. en die talkshow waren gisteren weer op tv (en hij stak zijn vinger op naar alle critici)


Vrijheid van meningsuiting he..dat is ONZE
cultuur.. (kijkcijfers, sponsor/reclamegeld)

17-5-2022
PeterEnZout uit Drachten

Ik vond het een goede, haast ouderwets goede, uitzending. Terecht werden er geen excuses aangeboden. Men moet zo langzamerhand ook eens stoppen met dat gezeur erover. Net als Wilders zal Johan nooit excuses ergens voor aanbieden. Veelal terecht dat hij dat niet doet.
Hopelijk gaat Talpa vanaf nu pal voor z'n mensen staan, in plaats van de oren te laten hangen naar bekrompen adverteerders en actievoerders...🔝

Like
17-5-2022
swittie uit Garyp

Age is de Arie Boomsma van Wâldnet. Heb je dat programma wel eens gezien of moet je het walgelijk vinden omdat ze dat op twitter ook vinden?

Like
17-5-2022
henkie04 uit De Westereen

Kijk age is ook weer opgestaan , ach ja het gaat over een buitenlander dan leeft hij weer helemaal op . Kon je wilders en de andere mensen er niet even bijhalen en bij naam noemen . Of word je nu een beetje dement dat je de namen niet meer wist . Kom er maar in met je zielige antwoorden , en ik gun je het laatste woord , omdat je dat zo graag wilt .PS ik ga niet weer op je reageren bij dit onderwerp , anders blijven we aan de gang .

17-5-2022
Basicman uit Arum

Ik kin wol oer Johan Derksen.
Schijt hevve oan al die moraal ridders wér it yn dit lán fol fan sit.

No en dan het dr in útglider,mar oert gehiel fyn ik it in man die seit wér it op sjit.

Hja koenen best foar in wáldman trochgjin.17-5-2022
vwman uit De Westereen

Jou bericht Age doet me denken aan,dat je de scootmobiel even de sporen moet geven en even paar batterijtjes moet halen voor in je afstandsbediening.

Ps: dan kun je zappen en ben je niet verplicht om naar "dat" programma met "die" populaire presentator te kijken

En dan nog de extra ps,jij als die hard rottevalsters weet wel waar je die batterijen moet halen.

17-5-2022
Shagdraaier uit Houtigehage

Wat voor batterijen zijn daar dan te halen??

Like
17-5-2022
vwman uit De Westereen

Je verwacht nu,merk model,voltage??
Maar in de ruimste zin van het woord,batterijen die je bijv in een afstandsbediening doet,of in de vibo van je wederhelft.

Like
18-5-2022
Johnny depp uit Dokkum

@age hoezo is Johan D ,een crimineel ,tenminste leuke tv ipv dat mierzoete geslijm bij andere talkshows

17-5-2022
age uit Rottevalle

Kom niet aan onze held Johan D.

Hij kan zo smakelijk vertellen, over die goeie ouwe tijd toen je nog dronken bewusteloze vrouwen kon misbruiken met bv een kaars.

Het is de eigen schuld van die vrouwen!


Toch ?

Eigenlijk is Johan slachtoffer en cultuurdrager..

17-5-2022
Basicman uit Arum

Jo meitsje-Age ek oeral in drama fan,lokkig sjoch ik de wráld wat loftiger.

Nim de minsken sa se binne,net sa as jo se ha wolle.

17-5-2022
kensid uit Waskemeer

Oeh lekker, gambas

Wanneer komt men op het briljante idee zodra een "gast" iets flikt, terug naar eigen land inclusief familie. Moet je kijken hoe opsporing verzocht er dan uit komt te zien. Scheelt een hoop centjes, de helft minder in het gevang en wij krijgen onze huizen weer terug.

17-5-2022
firstsnakeman1 uit Noardburgum

Gelukkig is Age zonder zonde en werpt hij de eerste steen.

18-5-2022
age uit Rottevalle

Goedemorgen allemaal !

Dank voor jullie aardige reacties/steunbetuigingen aan Johan D.

Ze zeggen met de kijkcijfers veel over ons land, onze cultuur..

Voor alle duidelijkheid, ik heb vlgs mij nooit beweerd, dat die talkshow en Johan D. verboden moeten worden.

Ik las heeeel laaang geleden de column van Johan D. al toen hij nog (hoofd) redacteur van VI het voetbalweekblad was en keek ook wekelijks naar Sport aan tafel de voorganger van Football Inside en het huidige programma.

Dat vond ik toen vermakelijk en interessant, omdat het over voetbal ging.

Een paar jaar geleden ben ik afgehaakt omdat ik het niet meer vermakelijk en interessant vond.
'
Maar ik las/ hoorde via de media wel dat er af en toe een rel was om racistische, homofobe en sekssistische uitspraken van Johan D, en zijn kornuiten.

Swittie legde eerder (weer eens) een link, van het messteken, van een AZC er, naar het land, de cultuur van de dader en ik deed dat met de uitspraken van Johan D. over zijn seksueel misbruiken van een bewusteloos meisje en sommige reacties daarop, direct daarna, naar onze cultuur.

Mocht ik sommige fans van Johan D. gekwetst hebben, dan mijn welgemeende excuses en ik wens jullie nog vele uren kijkplezier met Johan D.

Ik hoop niet dat jullie dochters/vriendinnen een type als Johan D. tegen zullen komen..

Vr. gr. respect

ps

Firstsnakeman1 ik ben iets jonger dan Johan D. en ik was niet heilig, maar kan me niet herinneren dat zulke vormen van seksueel misbruik toen, jaren 70 normaal waren

18-5-2022
swittie uit Garyp

Dat bedoel ik. Je hebt het niet gezien en totaal geen idee. Je las/hoorde de ophef van het politburo en die schreven lemmingen als jij de gebruikelijke hysterische reactie voor.

Like
18-5-2022
eksteroog uit Eastermar

deze asielzoeker had geen kans om hier in Nederland te blijven

dus wat doet hij ,hij zoekt een vrouw ,gaat een gezin stichten en meneer is binnen

over zoveel jaar vraagt de christen Unie weer een kinderpardon aan en het cirkeltje is weer rond

daar werkt de Nederlandse burger dus voor ,geen wonder dat iedereen de bijstand aanvraagt

vandaag de Nederlandse begroting
Rutte praat geen woord over het asielbeleid ,dat zoiets per jaar de burger miljarden gaat kosten

18-5-2022

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan