Account
Logo
Zoeken
13.4 °C

Smallingerland: informateur G. Benedictus heeft meer tijd nodig

Publicatie: 7 april 2022, 15.00 uur

Reacties

bijzonder uit Drachten

En wat mag dit weer kosten?

7-4-2022
betrokken uit Drachten

"Diverse oorzaken", lekker transparant. :(

7-4-2022
Frieskk uit Drachten

Gisteren even het debat op tv gezien over de mondkapjesdeal. Dat geeft een goede inkijk van hoe het werkt bij overheden 12 uur lang met modder gooien, sneu doen, 100 miljoen weg, liegen en bedreigen en dan aan het einde excuus aanbieden en je mag weer verder! Er is op dit moment een onderzoek gaande van een Deloitte. Dit kan nog maanden duren. Inmiddels hebben ze een dossier van 5.000.000 pagina's.
Het mag wat kosten ook bij gemeenten de laatste tijd.

Ook in de gemeente Smallingerland is het een grote poppenkast want de raadsleden springen van de ene partij naar de andere en gaan als eenmansfractie verder om zelf maar te kunnen blijven zitten in de gemeenteraad. Ze zitten er niet namens de standpunten van een partij maar puur voor zichzelf.

Van de buitenkant is het dan interessant doen met een formateur erbij terwijl alles in de achter kamertjes allang in kannen en kruiken is.

Dan hebben ze bijvoorbeeld het maximale termijn bij het CDA vervuld en springen ze lekker naar de Christenunie over want ze zijn nog niet klaar in de gemeenteraad is de reden of ze doen mee namens de Pvda bij de verkiezingen en bedenken zich na de uitslagen dat ze toch niet achter het partijprogramma staan. En daar ligt zowel landelijk en gemeentelijk het probleem. Ze zitten er voor zichzelf en niet voor het land of gemeente.

8-4-2022

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan