Account
Logo
Zoeken
17.4 °C

Dokkumers eisen vertrek-centrum

Publicatie: 20 april 2004, 19.42 uur

Reacties

wapse uit dokkum

Word Dokkum een struisvogelpolitiekgemeente?

20-4-2004
Leon uit Dokkum

Wat een poppekast.

21-4-2004
waadfreon uit dokkum

Hoe mutte we dit leze?
Dokkumers eisen vertrek centrum of

Dokkumers eisen vertrek-centrum

Hopelijk hewwe se ,t streepke d,r per ongeluk tussen zet

21-4-2004
Famke uit Dokkum

Ja idd, je zei denken dat we juist ene vertekcentrum willen, als je te titel leest. Maar goed, ik hoop op een goed besluit.

21-4-2004
advertentie

redactie uit Dokkum

Een titel geeft kort samengevat weer waarover het nieuws gaat. In het uitgebreide nieuwsbericht staat volgens ons voldoende informatie om zelf een conclusie te trekken...

21-4-2004
jan uit dokkum

we kunnen protesteren wat we willen maar als de gemeente eenmaal wat in de kop heeft dan zetten ze het toch wel door,zal wel weer geld opleveren,er word niet naar de burgers geluisterd let maar op dat centrum komt er daar zorgt de burgemeester wel weer voor,en schuif het maar weer op werkgelegenheid

21-4-2004
Herman uit Doezum

Hebben al deze tegenstanders van een vertrekcentrum al een kamer bezet door een azielzoeker?? Dat zou hen een stuk geloofwaardiger maken. Op meer plaatsen in de wereld is het economisch veel slechter als in Nederland. Helpen in het land zelf is toch veel beter.
Meeste zijn economische vluchtelingen

21-4-2004
JanBert uit drachten

wel wat irrieel, die tegenstanders, er komen toch vertrekcentra in Nederland, maar dan niet in Dokkum maar bij de andere buur-gemeenten elders. redelijk egoistisch.

21-4-2004
Marten uit Dublin - Ierland

Jan uit Dokkum, ik hoop dat je geen gelijk krijgt, maar enigszins is het wel zo. We zien het allemaal. Vluchtelingen-beleid is verkeerd aangepakt in heel Nederland. We zijn TE tolerant geweest en zijn het in zekere zin nog. Nu moeten ECHTE vluchtelingen (zonder GSM, dure kleren, enz.) de dupe zijn.

21-4-2004
john uit Niawier

Is dit nu democratie? Het regeringsbeleid kan toch niet éénzijdig worden opgezegd. Uitgeprocedeerde asielzoekers dienen te worden uitgezet en derhalve dient het vertrekcentrum gerealiseerd te worden.

21-4-2004
Marten uit Dublin - Ierland

Herman, je hebt ook gelijk. Helpen in eigen land IS beter. Alleen als het ECHT niet meer kan, zou men kunnen vluchten. Misdadige vluchtelingen echter heb ik geen goed woord voor over. Het enige dat er voor hun overblijft is terugsturen, al is het hard gezegd. Maar niet alleen, de straf is om de hele

21-4-2004
Marten uit Dublin - Ierland

familie dan uit te zetten. Ik weet het is hard, maar dan hebben ze maar vast een goeie straf te pakken. Wat denk je dat die familie dan doet? Die geeft hem een straf (¡LEVENSLANG!)

21-4-2004
wapse uit dokkum

Ik wit fan minsken die as d,r wurke hawwe,
die binne d,r hielendal sâltloos fan wurden,hoe as je behannele binne.
De tysker d,r oer gear.

21-4-2004
Victoria uit Burgum

Ze kunnen wel afgeven op het CDA, maar straks met de verkiezingen maken we alles weer goed. Let dan maar eens op onze beloftes.

21-4-2004
advertentie

wapse uit dokkum

Belofte maakt schuld.
Werke voor een ander, en mien rug wurd een bult

22-4-2004
Marten uit Dublin - Ierland

Redactie, petje af voor wie de titel heeft bedacht, maar zo het was (zonder dubbele punt) is het correct. Nu niet. Op een dubbele punt volgt meestal een verklaring om iets duidelijker te maken, of een opsomming.

23-4-2004

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan