Account
Logo
Zoeken
18.1 °C

Politie betrapt vader met neppistool

Publicatie: 18 april 2004, 15.01 uur

Reacties

tommievandoornspeek uit drachten

dat die man mee naar het bureau moest,ze hadden dat daar voor die winkel wel af kunnen handelen de kids waren toch in de winkel.Of zou de drachsterpolitie aan een aanslag hebben gedacht ,hahaha.

18-4-2004
Richard uit Surhuisterveen

Domme sukkels van een politie, net zo als die stadswachten in Drachten.Lopen ze daar op donderdagavond met zijn 10 -en naast elkaar over de promenade, tjsonge jonge, wat gebeurd er toch met onze belastingcenten!!

18-4-2004
Wijbe uit Drachten

echt een blauwe actie.........of had de vader een jurk aan en een grote baard ???

18-4-2004
anne de vries uit Drachten

en daar zijn ze nou voor opgeleid. zie je het verschil niet eens met echt, en een speelgoed ding? tjonge jonge. meteen op staande voet ontslag geven.we moeten ons doodschamen`dat er in dit land zulke mensen bij de politie werken.

19-4-2004
advertentie

nicole uit burgum

ha wat een idioot bericht. jammer dat het geen waterpistolen waren. misschien leuk om met z'n allen donderdagavond zo'n ding mee te nemen de buurt in. gewoon een beetje Blauw pesten..

19-4-2004
40 jarige man uit drachten

beste mensen ik was die 40 jarige man uit drachten het krantebericht klopt niet helemaal hoor ze dachten dat het om een oude bekende crimimeel uit drachten ging en moesten dus het zekere voor het onzekere doen de naam van die crimimeel heeft de eerste reactie hier neer getipt (tommievandoornspeek)

19-4-2004

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan