Account
Logo
Zoeken
11.9 °C

Komst vertrekcentrum wankelt

Publicatie: 17 april 2004, 13.34 uur

Reacties

Geert uit Garyp

Uit de peiling van Wâldnet blijkt ook dat er meer tegenstanders zijn dan voorstanders. Een verstrekcentrum behoort dan ook bij Schiphol (liefst in de aankomsthal, dus direct retour)en niet in Dokkum. De politiek laat zich leiden door de euro en de media die op de hand is van de asielindustrie.

17-4-2004
wapse uit dokkum

Tellen deze mensen dan ook mee als inwoners
van de gemeente Dongeradeel?, want het schijnt dat een burgervader boven de 25000 inwoners in wedde aanzienlijk omhoog gaat.
En daar zitten we nog altijd onder.
Wie het weet mag ,t zeggen

17-4-2004
viking uit harkema

en er moeten zoveel politie mensen meer bij komen kost ook weer zoveel en trouwens die buitenlanders die deden toch nooit wat nu kun je toch zien dat die asielzoekers van alles uitspoken

17-4-2004
Famke uit Dokkum

Weet je wat het is? De gemeente Dongeradeel vangt heel veel geld als er een vertrekcentrum in Dokkum komt, daar gaat het allemaal om!

18-4-2004
advertentie

Rene uit Dokkum

Ja, het draait om geld. Dat doet alles tegenwoordig. Maar de mensen die hier in het vertrekcentrum komen, zijn al uit geprocedeerd. Ze moeten dus het land uit. En als Dokkum daardoor extra werk- gelegenheid krijgt dan vindt ik dat niet erg. Ik vindt niet dat de burgemeester meer verdienen gaat!

18-4-2004
ike uit friesland

ff de ogen open,is het straks niet zo dat als ze het land uit moeten de gemeente op de kosten van alles komt te staan.met als gevolg nog dieper in de put.dat niet ouhoeren en gelijk op het vliegtuig ermee.

18-4-2004
peet uit n.bergum

he ike denk jij dat de gemeente voor de kosten opdraait als ze het land uit moeten doe nu niet zo dom ike we betalen net zijn allen waar denk jij anders waar ons belasting centen aan opgaan nou hier aan dus wat bij jij toch ontzetent dom ike uit friesland

19-4-2004
Roland uit Groningen

Een vertrekcentrum in Dokkum lijkt mij een onzalig plan.

19-4-2004

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan