Account
Logo
Zoeken
23.6 °C

Ziekenhuis spaart voor MRI-scan

Publicatie: 2 maart 2004, 10.08 uur

Reacties

T&P uit R'geest

Ook wij willen hier graag een bijdrage aan leveren. Maar helaas weten wij niet hoe. Is het iemand bekend?

2-3-2004
Redactie uit Dokkum

Alle bijdragen zijn hartelijk welkom op bankrekening 66.67.03.825 t.n.v. Talma Sionsberg te Dokkum, onder vermelding van "Bijdrage MRI".

2-3-2004
famke uit ut dokkum

ik wil even wat kwijt natuurlijk moet er zo'n scan komen maar de gemeent kan wel zoveel miljoen euros aan het bonifatius jaar besteden maar niet aan zo'n scan??? zo'n scan is toch veeeeeeel belangrijker!!!!!!!!!!

2-3-2004
phlox uit Twijzelerheide

En een bouwbedrijf levert een gratis "thermometer"...nounou kan het eraf? Laten ze liever alle miljarden eens terugbetalen waarvoor ze ons met zijn allen getild hebben. Dan is sparen voor zo'n scan ook niet meer nodig.

2-3-2004
advertentie

Jan uit Burgum

Hallo T&P uit Rinsumageest,

jullie kunnen een bijdrage leveren om op 2 april a.s. naar de sporthal in Dokkum te komen, hier word door verschillende artiesten en shantykoren een benefiet avond gehouden. De opbrengst deze avond is voor de MRI-scan.
Kaarten kosten 10€

4-3-2004
klaas uit oosternijkerk

dus het geld moet weer bij de kleine man weg komen. en dat in deze tijd van bezuinigingen. laat mr. zalm dit maar betalen.die mri-scan moet er komen, maar waarom moet altijd de kleine man dit betalen? die rottige regering moet van de gezondheidszorg afblijven.

7-3-2004

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan