Account
Logo
Zoeken
16.6 °C

Moeilijke tijd voor Talant

Publicatie: 24 februari 2004, 13.38 uur

Reacties

Jan uit Drachten

Tja, dat krijg ja van die snelle fusies: de cliënten en het personeel worden de dupe.

24-2-2004
Anita uit Noordbergum

Het egrste vind ik het voor de bewoners. Ze krijgen niet meer de zorg en aandacht die ze nodig hebben! En ook wil ik het personeel sterkte wensen, die hierdoor hun geliefde baan zullen kwijtraken!
Dit is echt erg!

24-2-2004
dolfijntje uit kollum

hoe kan dat nou he hoger heren alleen maar fusie feestje,dure huizen,jullie maar dure vergarderinge houden terwijl wij het werk moeten doen en en ons dan soms ook ellendig voelen omdat we niet genoeg tijd voor onze bewoners hebben omdat jullie ons in de schulden hebben gewerkt en wie mogen bezuren!

24-2-2004
nynke uit drachten

ze weten het van hogere hand altijd beter, zij hoeven niet zoals ons te bezuinigen ,dacht dat we er voor de clienten waren maar die tijd hebben we allang gehad.laat ze op hoger eind eerst maar eens gaan bezuinigen .bereik je meer mee,kunnen clienten toch alle aandacht krijgen die ze verdienen .

24-2-2004
advertentie

wapse uit dokkum

Misschien zijn ze iemand nodig met heel veel TALANT , die de orde weer op zaken stelt.
Dus

24-2-2004
Koos uit Buitenpost

jaja John Verrijk (meneer de super-BOBO). Je had beter op je hoogtepunt weg kunnen gaan..Nu komt het aan op karakter en dat zal er dan wel weer net niet zijn. S6 met de afgang!

25-2-2004
gijs uit westerstrontkwartier

T(RAM)ALANT.

25-2-2004
Gp500 uit Damwald

Ik weet dat ze onroerend goed net aangekocht hebben vor meer dan € 1 milj.
Als ze die gewoon weer verkopen houden veel mensen hun baan.

Maar daar hebben die hogemannen niks aan.
En dan willen ze ook nog een 'directie lid' erbij terwijl ze de gewone mensen die het geld maken onstlaan.

25-2-2004
T. uit Frl

Meneer John heeft net een verhoging van zijn inkomen door kunnen voeren van 40%, zijn huis laten bouwen door de zelfde aannemer die ook het nieuwe Talant kantoor heeft gebouwd. geen wonder dat een onafhankelijk onderzoek niet op prijs wordt gesteld!
Bewoners zijn weer het slachtoffer.

26-2-2004
Klaasje Roosnek uit Nieuweschoot

Wie gaat er mee File rijden naar Den Haag? Zelf initiatief nemen om te reageren bij de politiek, de werkelijke bron van huidige en toekomstige situatie. Ipv te schoppen naar onze werkgever. Waar ligt onze eigen verantwoordelijkheid? Meld je aan en ga mee naar Den Haag. k.roosnek@talant.nl

4-3-2004
Perfors uit De Wilgen

Eigen verantwoordelijkheid nemen, geen loze opruiende informatie over Talant de site opgooien. Daar help je Talant meer mee dan met bovenstaande onjuiste e-mails.File-rijden naar Den Haag is een goed initiatief. Op jouw werkplek je goed laten informeren door hoofd/manager is er ook 1.

8-3-2004

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan