Account
Logo
Zoeken
13.6 °C

Commotie omtrent vrouw die met hond slaat

Publicatie: 21 april 2019, 10.34 uur

Reacties

59ier uit Zwagerbosch

Die filmers aanpakken. Lafbekken, had dat beest geholpen.

21-4-2019
riemersma uit Dokkum

Wat erg...Ik voeg mij bij die reageerders die het erg vinden van de hond, van de vrouw , van de filmer, van het plaatsen van deze film. Ijzervlechter heeft wel ontzettend veel last van kortzichtigheid en onderbuikgevoelens zo blijkt uit zijn schrijfsel..Ijzervlechter weet niet wat het kan betekenen als mensen verward zijn... Nou ja, ( en ik durf het bijna niet te schrijven) hij lijkt zelf behoorlijk verward gezien zijn woorden op Waldnet.

21-4-2019
bluebird uit Drachten

De Xtreme reacties zo te lezen telt het leven van een hond zwaarder dan een mensenleven?

21-4-2019
uit Ureterp

Mee eens, ikzijdegek,die sensatiezucht van de mensen tegenwoordig, inclusief waldet en Dumpert. Neem die vrouw in bescherming tegenzichzelf maar het is tegenwoordig zo van wie het meest sensationele nieuws plaatst die krijgt de meeste aandacht. En voor het gemak vergeten we maar even het leed wat er achter zit

21-4-2019
advertentie

rommie uit De Westereen

De opmerkingen hier, wat een niveau. En dat filmpje er bij, alleen maar voor sensatie. Hoop dat alles goed gaat met de hond. Zal voor zijn leven wel bang zijn voor alles. Hopelijk zit de vrouw veilig in een ggz instelling met goede hulp.

21-4-2019
wrottter uit Drachten

De hypocritie van waldnet ten top!
Normale reacties worden om onduidelijke reden verwijdert en vervolgens zelf een link plaatsen naar een schokkende video.Ongeleide projectielen daar bij de redactie. Geen touw vast te knopen aan hun beleid

21-4-2019
veenstra1975 uit Burgum

Waldnet is een nieuwssite,er staat een link bij.maar de sensatiezoekers moeten er natuurlijk wel op drukken.als de preek niet naar verwachting was moet je hier niet liggen zeuren.

21-4-2019
quo71 uit Haulerwijk

Die filmers moeten zich dood schamen , potverdorie ... had ingegrepen , die arme hond , het lezen zegt me genoeg ... ik wil het filmpje niet eens zien . Arme stumper niet weer terug !!

21-4-2019
beits uit Holwerd

Raar dat de filmer het filmen belangrijker vond, Ik had ingegrepen , Maar ja zo gaat het tegenwoordig.

21-4-2019
veenstra1975 uit Burgum

Waldnet is een nieuwssite,er staat een link bij.maar de sensatiezoekers moeten er natuurlijk wel op drukken.als de preek niet naar verwachting was moet je hier niet liggen zeuren.

21-4-2019
anony uit Drachten

Reacties lezen is niet verplicht.

21-4-2019
jarina uit Gorredijk

Ze lopen te schreeuwen dat die vrouw normaal moet doen
En ze vinden het allemaal leuk om te filmen en toe te kijken
Maar niemand doet iets terwijl dat beestje loopt te kermen van de pijn
Dat zijn de echten hoor die niet ingrijpen

21-4-2019
hokkie uit Harkema

Namen noemen op waldnet gaat wel heel ver, en dan dit bericht gebruiken zeer slecht

21-4-2019
wifikabelverhuur uit Appelscha

Ja gezien de manier waarop de vrouw de hond mishandeld ook al is ze verward,was het niet erg geweest dat betreffende vrouw het loodje had gelegd inderdaad.de hond kan er niets aan doen...wegstoppen in ggz dat mens en hondje een thuis geven waar wel lief gedaan word..voor de filmer heb ik ook geen goed woord over..die had in moeten grijpen...sporen dus beiden niet...

21-4-2019
advertentie

11977 uit Drachten

Bezuinigen in de GGZ en je krijgt dit soort incidenten. Arm dier! Begrijp niet waarom de beelden bij het artikel moeten staan. Geef het aan de politie maar moet alles maar online gezet worden?

21-4-2019
eigenleven uit Wilp De

Te triest voor woorden. Arme dier. Ik had het hondje zeker geholpen. Stelletje angsthazen. Beetje staan filmen. Lafbekken !!

21-4-2019
johannesdedoper uit De Westereen

Welke debiel gaat dat staan filmen? Doe er wat aan of vindt je het belangrijker dat JOUW filmpje op Facebook komt? Achterlijk figuur. En waarom plaatst WaldNet dit? Gaan we Telegraafje spelen?

21-4-2019
ikzijdegek uit Drachten

Goed bezig waldnet!!reactie verwijderen wat de waarheid is,zegt wel weer genoeg over het niveau van jullie??

21-4-2019
grotekater uit Burgum

Zet er dan ook niet van die onzin reacties bij meneer ikzeidegek uit drachten
.dit is al slim genoeg

22-4-2019
stono uit Balk

ja jammer dat ze reaties verwijderen waarhijd is hard

22-4-2019
klaasdevries uit Ballum

@Waldnet, haal dit item weg!! En kom in ieder geval met commentaar waarom dit JOURNALISTIEK zo belangrijk is.

22-4-2019
grotekater uit Burgum

hebben wij stono uit balk ook weer.met hun domme reaties.

22-4-2019
nero uit Hurdegaryp

Zielig deze filmer ik hoor een vrouw bij deze filmer ook schreeuwen ze hadden dat hondje moeten redden en hulp in moeten inroepen voor deze verwarde vrouw ...

22-4-2019
joycejuh uit Buitenpost

Vreselijk dat er op zo’n moment niet word ingegrepen, hulp te bieden.
Begrijp dat het baasje hulp krijgt maar wat is er met het hondje gebeurd?

23-4-2019
keiki uit Drachten

Heel goed juist dat het gefilmd is. Steeds meer bewijs dat de afbraak van de zorg dit soort toestanden in de hand werkt. De filmers doen wel iets, ze roepen dat ze moet stoppen en zorgen voor bewijs dat er iets goed mis is met mevrouw. Het zijn geen gediplomeerde verzorgers, ze zijn bang. Mensen in deze staat van verwardheid kunnen zeer agressief zijn. En juist met zo'n persoon gaan vechten of er dreigend op af lopen kan de zaak nog verder laten escaleren. Je weet niet hoe je handelt in zo'n situatie totdat je er zelf in komt. En dan gaat het toch net even anders dan dat je zou willen. Was het maar zo makkelijk dat je er op af kan stappen en het wel even oplost, ik denk dat je met elke stap die je dreigend dichterbij zet ze harder had geslagen met de hond en daarna pakt ze jou. Mensen die zo ver heen zijn kennen geen angst en handelen instinctief,het instinct reageert direct, ze gaan dwars door je heen als je nog meer druk op de ketel zet.

23-4-2019
wifikabelverhuur uit Appelscha

Wat een flauwekul wat je daar schrijft.Juist in Harkema mag je verwachten dat er iets gedaan word aan dit.

23-4-2019
mon334 uit Noardburgum

Als je goed luisterd naar het filmpje dan had ze haar hond al dood geslagen, dus dan is het wel heel vreemd dat er nog geen politie en niks bij is. Het is goed dat ze hebben gefilmt maar slecht dat ze er niet meteen iets aan hebben gedaan.

23-4-2019

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan