Account
Logo
Zoeken
13.3 °C

Opdooischade: straat in De Westereen afgesloten

Publicatie: 26 januari 2019, 15.23 uur

Reacties

klaaiklute uit Ternaard

Bijna elk jaar daar!

26-1-2019
krektwat uit Burgum

Dit is geen opdooi schade. Deze weg is al tig jaren slecht en vol kuilen. En er word nooit wat aan gedaan.

26-1-2019
wiezijtgij uit De Streek

het is overal in de westreen een drama, als je de weg ziet vanaf electroworld talsma naar de hoofdweg, is ook 1 dik drama in de midden van de weg allemaal kuiltjes, dus als je daar met 1 zijkant over heen moet is het dddddddddrrrrrrrrrrrrrrrrrrr en de schokbrekers en of veren zijn kapot, ook die weg moet geasvaltteerd worden, die hebben ze ook 1000x opnieuw geklinkerd maar helpt niet

26-1-2019
brainder uit Drachten

Ipv van te filmen haal je toch even die losse klinker van de weg?

26-1-2019
advertentie

bastardo uit 't Lage van de weg

Gewoon een auto uit de jaren 80 kopen, rij je zonder problemen over alles heen

26-1-2019
rommie uit De Westereen

Dantumadiel en wegen aanpakken in de Westereen. Kan mij niet herinneren wanneer een straat in de Westereen is vernieuwd. De wethouders doen ook niet aan de racebaan, want dat zijn sommige straten nu. Andere dorpen zijn belangrijker. Bijvoorbeeld de Foarwei, wanneer is daar eens een volledige wegvernieuwing gedaan. Kan mij het niet herinneren. Rondweg, is een halve rondweg met weinig toevoeging als je vanaf de centrale as komt. Centrum staat de helft van de winkels leeg. Schande!

27-1-2019
tosca uit Damwâld

De ondergrond van de Kerkstraat en de verlengde Stationsstraat bestaat veen. Met name de Kerkstraat wordt toch af en toe opnieuw bestraat. Maar door die zachte ondergrond verzakt de boel steeds weer. En het verkeer, en dan vooral vrachtwagens , wordt steeds drukker.

27-1-2019
wolknyn uit Buitenpost

Neffens my is it better om de hiele Westereen ôf te sluten foar auto's der is dêr ommers net 1 wei dy't der goed yn leit.
Der is dêr safolle beklinkere dat as ik in kear foar myn wurk nei de Westereen ta moat sis ik altyd tsjin myn vrouw;"ik gean wer nei it pún dorp".

27-1-2019
ambtenaartje uit Lutjerijp

Boete geven wegens overlast..

27-1-2019
kollumrulezz uit Kollum

Opdooi? Nee eerder riolering die lek is want het is altijd in het midden waar ook precies de rioleringsbuizen liggen. Foei gemeente niet steeds de natuur de schuld geven waar jullie zelf aansprakelijk voor zijn.

27-1-2019

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan