Account
Logo
Zoeken
Zoeken
24.8 °C

Klapband: auto op de kop in de sloot langs A7

Publicatie: 19 mrt 2018, 10.18

 

REACTIES

raar vorige week die rode auto nu deze ook al weer een klapband en weer op de kop in de sloot.
toch zie ik echt een klappband achter zitten dus jah.

fryskebtw uit Eastermar

 

Zeg maar waar het aan ligt, zo'n klapband. Ligt anders genoeg rotzooi op de weg zoals spijkers en schroeven. Maar ligt het daaraan.

dr88en uit Drachten

 

Het lijkt mij meer een lekke band waarmee is doorgereden.

waldpiek uit Twijzelerheide

 

Dikke pluim voor de redders!

1977 uit Drachten

 

Meestal bezuinige mensen op banden, en er wordt al snel gezecht, daar kan je nog wel even mee rijden die droogtescheurtjes, of een paar 2e hands er om doen met de Apk wordt ie wel weer goedgekeurd, maar vergeet de banden niet het zijn je sloffen van de auto.
Die van mij is een week geleden voor Apk geweest, alle 4 banden hadden droogtescheurtjes en in 2018 is dat nu Apk afkeur, mag helemaal geen kleine scheurtjes meer in zitten, dus 4 nieuwe er onder zetten laten, ben je er vanaf en veilig.
Wil natuurlijk niet zeggen dat dit een geval is van droogtescheurtjes, maar komt de laatste tijd wel veel voor vindt ik (Klapband zeg maar) maar nu vanaf 2018 wordt er veel strenger op toegekeken op de banden, dus je zal nu vaaker Apk afkeur krijgen op banden

wiezijtgij uit De Westereen

 

Zolang ze niet gaan bezuinigen hoe veel geld ze je maandelijks afnemen. Kunnen wij geen stel nieuwe banden zo even aanschaffen;). Zijn veel meer dingen waar express op bezuinigd wordt, geldt niet alleen voor de banden. Maarja alles is tegenwoordig ontzettend duur.

datbenikhoor uit Harkema

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan