Account
Logo
Zoeken
Zoeken
9.8 °C

Buurman (44) misbruikt buurjongens: werkstraf

Publicatie: 25 jan 2018, 17.50

 

REACTIES

Slechts 6 weekjes schoffelen voor zo'n zware misdrijf. Echt te zot voor woorden.

dubbelfrisss uit Drachten

 

Helaas,
Hier lees je wat normen en waarden zijn.
Steel 100.000 Euro van je baas, en je wordt opgesloten, knoei met kinderen en je mag ff schoffelen.
En onder het schoffelen zeker alweer uitkijken naar je volgende slachtoffer.

GOED BEZIG NEDERLAND ! ! !

nullisecundus uit Drachten

 

Ja, dit is toch geen straf, en ook geen voorbeeld voor de jongens of meisjes die misbruikt zijn en er niet over durven praten.Want de viespeuk staat over 240 uur weer voor je en vraagt waarom heb je het vertelt. Vreemde wereld deze wereld.

tommy uit Surhuisterveen

 

Zou me ook niets verbazen als ie straks ergens op een schoolplein staat te schoffelen. Onze rechtstaat is al een opeenstapeling van blunders

dubbelfrisss uit Drachten

 

In Nederland komen naar schatting jaarlijks 250 huwelijken met een minderjarige voor. Exacte cijfers zijn lastig te geven, omdat deze huwelijken vaak in gesloten gemeenschappen worden voltrokken. Hier is waar het mee is begonnen. Volgens mij zijn ze bij de rechtbank dwalende hoe het nu wel moet.

rom33 uit Surhuisterveen

 

zo kun je zien zulke mensen krijgen 240 uur werkstraf maar die jongens hebben levenslang waar zijn we hier mee bezig in NEDERLAND en tulp 56 die straf wat jij zij gaat te snel rustig aan uit roeien dit tuig maar het duurt nog maar even en dan worden zulke figuren beloont voor hun daden en ander tussen vier paarden en uit elkaar trekken

doffer uit Driezum

 

hangen ???

broodje uit Damwâld

 

Als wij onze mening geven , worden we als lager opgeleid betiteld, zulke lui moeten echt veel zwaarder gestraft worden , werkstraf? Maar dan met een bord om wat ie heeft gedaan , zet m dan maar in de plantsoenen voor 1 jaar en n enkelband om !

stabij uit Dokkum

 

ook maar even bij hem in de broek
met een knijptang

texel uit Visvliet

 

Een vuile schoft is het! Eerst het vertrouwen van de kinderen en ouders winnen en dan dit! Kinderen zijn voor altijd beschadigd. Hoop dat iedereen hem nu uit kotst!

1977 uit Drachten

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan