Account
Logo
Zoeken
9.1 °C

Hoe de raad in T-diel het Engie-plan blokkeerde

Publicatie: 16 juni 2017, 12.23 uur

Reacties

riemer uit Nij Beets

Even de titel aanpassen denk ik. Het is "het Enige-plan" en niet "de".....

16-6-2017
WâldNet uit Burgum

Dank u. We hebben het aangepast.

16-6-2017
ambachtschool uit Hantumeruitburen

Wat is dit nu voor een beslissing. Je kan uw mooie gemeente niet binnenkomen of het stinkt er naar stront of kadavers. Volkomen normale luchten voor een agrarisch gebied. Laat ik nu gedacht hebben dat uw mooie gemeente een voortrekkersrol zou vervullen wat betreft milieu maatregelen. Uw mooie zonnepark getuigt daarvan. Een biovergister is een logisch volgende stap in deze richting gevolgd door windenergie etc. Laat komen dat dat ding, spreek een ruime proefperiode af van een jaar of 5 en evalueer dan het gevolgde beleid aangaande. Er is immers geen weg terug, fossiele brandstoffen zijn zoals u weet eindig en wel in een rap tempo! Ik, u en uw kinderen, kleinkinderen willen over een jaar of 15 ook "gewoon" kunnen leven. Een biovergister, hoort daarbij. Uw zuiveringsinstallatie is Suameer hanteert nagenoeg dezelfde techniek om gas te verkrijgen. Ruikt ook, maar daar hoor ik niemand over. Raadslieden, ga er voor, laat komen die strontomzetter!

16-6-2017
durk2 uit Surhuisterveen

Food, feed or fuel, het dilemma met biobrandstoffen.

artikel in Boerderij: Gistermorgen bood de milieuorganisatie 5.000 brieven aan. Ze waren bedoeld voor de leden van de vaste Kamercommissie, minister Henk Kamp (EZ) en staatssecretaris Sharon Dijksma (I&M). De brievenschrijvers wezen op een inmiddels wetenschappelijk bewezen feit: biobrandstoffen zijn een slecht idee als vervangers van fossiele brandstoffen en schaden ons milieu en de biodiversiteit.

Een aantal brievenschrijvers overhandigden tijdens de actie op het Plein in Den Haag zelf hun brief aan de Tweede Kamerleden, die namen de brieven in ontvangst. De Kamerleden spraken hun steun uit voor de actie en onthulden daarna een spandoek, hiermee lieten ze zien dat ook zij zich persoonlijk willen inzetten om de wetgeving over biobrandstoffen aan te passen.

De bewindslieden weigerden de brieven officieel in ontvangst nemen. De campagnevoerders van Milieudefensie hebben alle postzakken daarom afgeleverd bij het Min. van EZ

16-6-2017
advertentie

reinier uit Burgum

@ambachtschool ... ambieer een hoger doel en probeer de mavo .... scheelt taalfouten en deze opleiding geeft weer meer inzicht in "je" domme reactie op het bericht. Als u geslaagd bent voor de mavo hang ik de vlag uit voor u......

17-6-2017
ambachtschool uit Hantumeruitburen

@reinier uit Burgum | 17-06-17 | 01:52
Heer, dat u hoogopgelijdt is een nooit taalvouten maakt neemt niet weg dat u commentaar niet die intentie heeft waar het feitelijk over gaat. En die vlag, steek die maar in een gat waar nooit de zon komt. Fein dat ik nog een ferkeersdiploma hebt gehaaldt.

17-6-2017
gp500 uit Twizel

tsjong angst heerst en we komme niks fjieder.

@durk alles kan op een foute manier gebruikt worden, betekent niet dat het in principe ook zo is.

17-6-2017
reinier uit Burgum

ambachtschool uit Hantumeruitburen | 17-06-17 | 12:37
U komt sterk terug en uw behaalde diploma in het verkeer komt goed van pas...... Vergisters moeten gevoed worden en dat gebeurd met diesel verslindende oto's... wij willen graag met z'n allen voedselverspilling tegengaan en niet produceren voor de vergisters ... lees Engie . ... subsidies doet rare dingen met mensen.. pervers ..... zo ook bij u, mijn vlag was een aanmoediging voor u en zeker geen belediging.

18-6-2017
ambachtschool uit Hantumeruitburen

@reinier uit Burgum | 18-06-17 | 02:13
Zand erover heer. Volgende keer drinken wij samen een biologisch gebrouwen biertje of bietensapje zo u wilt. Ad Fundum

18-6-2017
marcoaxe uit Houtigehage

'' Even de titel aanpassen denk ik'' van Riemer Lap. Is ook geen goede zin !

19-6-2017
marcoaxe uit Houtigehage

Riemer Lap uit Nij Beets

Het is Engie-plan ipv Enige-plan.

Kijk je kunt heel snel mensen willen verbeteren ,maar de kunst onder de knie te krijgen om het ook in 1 keer goed te doen heb je dan helaas niet.

Dat hebben we nu bij vele onderwerpen nu wel gezien.
Helaas kunnen we daar niet meer naar verwijzen ,omdat je zelf al in de gaten kreeg dat je de ene blunder naar de andere toch niet meer recht kon breien en daardoor besloot bij de redactie te vragen om alles maar weg te halen. Zou ik ook doen als ik een eigen bedrijf had.

20-6-2017

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan