Logo
Zoeken
Zoeken
5.2 °C

Minder parkeerplek in nieuw ontwerp De Kaden

Publicatie: 22 sep 2016, 15.36

 

REACTIES

Zo mooi ook hoe die rotonde getekend is ter hoogte van kruising kade-dwarsvaarten. Kan me nog een nieuwsbericht herinneren waarin gesteld werd dat daar met spoed naar gekeken zou worden door de gemeente.

Het is wachten op de eerste dode aldaar.

stdcynisch uit Drachten

 

Niet te snel er mee beginnen, eerst nog ff de gemeenteraad bij elkaar roepen, lijkt mij beter om de vaart maar gelijk door te trekken, was vroeger ook zo.

hufterproof uit Drachten

 

Waarom deze straat niet 1 richting? vanaf de Noorderdwarsvaart inrijden. Ben je geen 2 banen meer nodig, meer ruimte voor terrassen, voetgangers en fietsers. Daarnaast nog parkeergelegenheid. Ik zeg doen !!

blankevla uit Drachten

 

er wordt al mooi rekening gehouden met minder bezoekers aan dat dorp. kun je evengoed alle parkeerplaatsen weghalen krijgen ze die garage ook eens vol

hyper7 uit Hurdegaryp

 

We zullen zien hoe het komt... Ik woon vlak achter de kaden en de afgelopen 4 jaar is er al behoorlijk om ons heen geklust aan het wegennetwerk, en herininriching. Om nu te zeggen dat het mooier en veiliger geworden is? In 2017 de Kaden, in 2019 de torenstraat... waarom niet alles in 1x. Zijn we er maar van af!

tutteke uit Drachten

 

hufterproof ; mooi idee , de vaart doortrekken.!

Gewoon geen verkeer er meer door.
Of daar waar de Aldi staat , die weggaat , daar parkeerruimte maakt. En mooi de kade leeghouden en bv voor tarras.

marcoaxe uit Houtigehage

 

Geweldige upgrade.

stien147 uit Drachten

 

Sorry hjer, mar wat feroared er dan? Ik sjuch gjin verbettering ofsa :/

beppesoekeskeppe uit Drachten

 

alle parkeerplaatsen weg halen dan komt de parkeergarage eens vol.
en de rotonde wanneer beginnen er mee op de dwarsvaart??

rense12 uit Drachten

 

We hebben helaas een gemeente die geen flauw benul heeft waarmee ze bezig zijn, het lijkt wel een straat uit een 3e wereld land of een oorlogsgebied. Maak eerst eens een fatsoenlijk beleid: wat gaan we met Drachten doen? het halve centrum staat LEEG, winkels gaan van het raadhuisplein tot op de stationsweg overal verspreid, de kaden is 1 grote bende. Waarom niet horeca naar het centrum verplaatsen, de kaden woonwijk van maken en winkelcentrum verkleinen zodat het weer gezellig wordt en je niet over kilometers verspreid overal van alles hebt staan? We leven in 2016 en niet meer in 1980!!

stormrots uit Drachten

 

Nee, we hebben wel eens betere plannen van de gemeente gezien. Vraag me niet wanneer! Dat de rotonde weer vergeten wordt verbaast me helemaal niks. Er staan goede idee

strongie uit Drachten

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan