Account
Logo
Zoeken
13.3 °C

PvdA wil actie voor ex-werknemers Prins

Publicatie: 20 februari 2014, 23.42 uur

Reacties

dappered uit Uithuizen

PvdR roert zich even laten horen wat wij willen,. Jullie willen gewoon zieltjes winnen en zodra die er zijn dan mogen de zieltjes weer verhongeren en verzuipen. De rollator boerin doet daar toch goed aan mee, die denkt ik ben niet goed te been, dan mogen anderen ook het wel voelen. Kromme idioten van de PvdA Ik bedoel PvdR

21-2-2014
dokkumonline_verwijderdaccount uit Dokkum

@dappered: Een volledig onterecht reactie!! Van de oud werknemers weet ik dat de enige politieke partij die zich echt actief met Prins Dokkum bezig heeft gehouden de PvdA is. Al meer dan een jaar heeft het niet alleen plaatselijk, maar ook provinciaal en landelijk de aandacht. Dit heeft dus absoluut niet met roepen te maken, maar met daadwerkelijk de handen uit de mouwen.

21-2-2014
kuifkabouter uit Dokkum

Wat zijn ze biuj het UWV dan ook satanen, ze zijn er "voor"je. De bond betaald de gestaakte dagen gewoon als loon uit, dus in mijn ogen heeft het UWV, de WW, daar geen reet mee te maken.
Waarom ben je anders nog lid van de bond?

21-2-2014
dappered uit Uithuizen

Dokkumonline maak je zelf niet belachelijk. Want de pijn voelt men in het hele land dat de PvdR bezig is de onderkant naar de bliksem te helpen. Hoe meer doden hoe meer geld er overblijft voor de rijke luisjes van de Veel Vretende Dieven en de Partij voor de Rijken.

21-2-2014
advertentie

dokkumonline_verwijderdaccount uit Dokkum

We moeten van jou zeker PVV stemmen dappered? De partij die mensen uitsluit, discrimineert en tot dusver nog helemaal niets aan Nederland heeft bijgedragen? Roepen is 1 en dat kan iederen (de SP ook erg goed), maar daadwerkelijk iets veranderen doen maar weinig mensen.

21-2-2014
dappered uit Uithuizen

Maar de mensen naar de kloten helpen, dat kan de PvdR wel. Je kunt wel mooie praatjes houden en mooie retoriek neer kalken waar een ieder bol van staat , maar je moet eens aan de voedselbank gangers vragen hoe het is. Dat jij PvdR stemt is wel duidelijk. Ik stem echt geen PVV. Maar om hier al mee te schermen en aan te geven dat ze dan aan de zijlijn staan, geeft meer weer hoe jij over de samenleving denkt. Of toch VVDertje. Aan de zijlijn staan is duidelijk dat de PvdR geen linkse partij meer is. Net als die kliek van het CDA waar de christelijke norm hoog zou zijn, naar recht opgeschoven om zelf maar zoveel mogelijk over te houden. Eerlijk delen maar onder het motto, ik meer als jij.

21-2-2014

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan