Account
Logo
Zoeken
15.3 °C

Stoeien met 14-jarige geen aanranding

Publicatie: 2 februari 2013, 8.30 uur

Reacties

hakkeplof uit Terwispel

No officier een frjemde utspraak,don kin dus fonôw no iederyn de froulje gewoan by de boarsten pakke.

2-2-2013
xxdemonxx uit Harkema

Typische waldnet reacties.

2-2-2013
thor uit Drachten-Azeven

@hakkeplof uit /
Dû kenst de wyfkes neffens de Officier gewoan by de boarsten féstgripe hear.

2-2-2013
boukejansma uit Twijzelerheide

die officier ook maar eens doorlichten!

2-2-2013
advertentie

butenmuske uit dokkum

yn de telegraaf stiet hjoed in stukje dat it sa'n beswier foar de minsken is om hjoed te dei oanjefte te dwaan. Je kinne mekoar hast dea slaan en de plysje docht neat. Dan bin se yn fryslan al fanatieker op it buro. In bytsje pleagje en je kinne fourt nei it gerjocht. Matte al dy westerlingen mar yn dokkum oanjefte dwaan soe ik sizze. Hjir ha se wol tiid foar dit soarte saken.

2-2-2013
manolev uit birdaard

heeft henk mous ook een 14 jarige dochter ??
dan daar ook maar eens mee stoeien

2-2-2013
amstelpower uit Hantum

piep zij de mous

2-2-2013
janrietstra uit Gaast

inderdaad xxdemonxx
typische waldnet uitspraken altijd mieren......
en negatief.

2-2-2013
houtene uit De Westereen

moet kunnen toch

2-2-2013
itsnotme uit Kollum

Efkes lese minsken, stjit niks oar dat yn boarsten knipe mei. Stjit allinich dat offisjier gjin bewiis sjocht foar it oanreistjen van de boarsten en als de rjochter dat oars sjocht dat er al hielemoal gjin bewiis is for opset of sexuele intensje.

En as een perongelukke oanrekking al strafber wurdt dan meie wie wol een geskeiden maatskappij ha, want tink dat measten wol is perongeluk tsjin ien oprinne binne op drokke plakken of als jo mei iepenbier ferfier reisigje wol is tsjin elkoar oanplakt ien overvolle bus/trein stien ha. In die situaasje Bin ik ek wol es perongeluk in krus drukt, mat ik no ek oanjefte derfan doan gean, want is dan sekers ek een oanranding.

2-2-2013
premiumblue uit Tijnje

De grens tussen opzet en 'stoeien' is natuurlijk erg dun, maar inderdaad wordt er tegenwoordig wel op veel slakken zout gelegd. Ik was er niet bij en kan het dus niet in dit geval specifiek beoordelen, maar ik heb het gevoel dat men door alle media aandacht tegenwoordig eerder aangifte doet van iets.

Hetzelfde geldt voor mishandeling. Vroeger was er vooral in het uitgaansleven regelmatig 'slaanderij'. Tegenwoordig wordt dit al snel onder de noemer mishandeling gezet. Niet dat ik het goedkeur dat het gebeurt, in tegendeel !

Maar er is volgens mij ook een middenweg.

2-2-2013
baukjehartje uit Akkrum

Ik vind persoonlijk dat ze vrouwen moeten verplichten om de borsten te showen, hetzij bloot, hetzij met een laaguitgesneden truitje, die dingen zijn te mooi om niet te laten zien, Het zachte borstenvlees is ook veel te jammer om dat niet even aan te raken, even heerlijk zacht in knijpen, waarom verbieden? Die dingen zitter er voor sier op hoor. Een mooi beeldje zet je ook op de kast en mag je ook bekijken en aanraken, zo moet het met borsten ook kunnen

2-2-2013
butenmuske uit De Westereen

@baukjehartje uit Akkrum.... zielig wezen ben jij.
Ik denk dat als je een vrouw bent (de naam zou het vermoeden) en dit zelf actief zou doen, dat je dan zulke taferelen als in indie kan verwachten, met evt de dood als gevolg als het er een beetje hardhandig aan toe gaat, volg het nieuws zou ik zeggen, maar mocht dit dan gebeuren in jou geval... dan heb je er ook zelf om gevraagd, dus dan moet je niet piepen... en ze zijn niet voor de sier, maar, misschien die van jou, maar die zullen ook wel niet echt zijn. En ja dan kan ik me voorstellen dat er niet iemand naar jou kijkt, dus ook al zou je ze bloot showen, het is toch geen gezicht.

2-2-2013
thefox uit Doodstil

@butenmuske, weet jij zelf wel waar de borsten voor zijn dan? Ik kan veel vrouwen die wijs met hun borsten zijn en ze niet verstoppen onder een sjaaltje of zo. Ben jij iemand die een coltrui draagt dan? Laat gewoon zien wat je hebt. Klein of groot het maakt niks uit. Het is toch mooi dat de natuur de vrouw bedeeld heeft met dat moois.
Wie is nu zielig Baukjehartje of jij butenmuske, ben je christelijk of zo?

2-2-2013
advertentie

maf uit Jistrum

Baukjehartje, dat heb je mooi verwoord. Jammer dat de meeste reaguurders de lol hier niet van inzien.

2-2-2013
diuwer uit Boornbergum

ik tink dot teake v d meer jir wol fjidder mei ken

2-2-2013
baukjehartje uit Akkrum

Ik kan alleen maar tegen butenmuske zeggen; zoals de waard is, vertrouwd hij zijn gasten....

Ach ja maf, dat maakt het juist zo moppig. Iedereen houdt er toch van?

2-2-2013
butenmuske uit De Westereen

@baukjehartje...en de rest...
ieder zijn mening.... ieder zijn iq

2-2-2013
friesetrien uit Ureterp

Poets de meiden van 14 niet weg, ze kunnen dermate uitlokken om daarna jankend naar pappie te gaan. natuurlijk moet je er van afblijven.... maar als meisje dat graag wil??? Welke vent zal nee zeggen.. puberteit begint tegenwoordig vroeg, worden nieuwsgierig en je heb er meisjes bij.... met de k*t op de loop

2-2-2013
stonecold uit Surhuisterveen

Als vader de haantjes buiten laat spelen moet moeder de kippetjes binnen houden.Wat een gemiereneuk over stoeien en een verdwaald handje op de verkeerde plek.

3-2-2013
baukjehartje uit Akkrum

@butenmuske, ik begrijp niet wat de laagte van jouw iq hiermee te maken heeft, maar goed, je mag schrijven wat je wilt hier.
friesetrien en stonecold, jullie hebben gewoon gelijk en dat had Maus ook door

3-2-2013
butenmuske uit De Westereen

@baukjehartje...
jouw iq is zeker naar je k*t gezakt, maar dat was al duidelijk

3-2-2013
sietse74 uit Kootstertille

Zozo dat zijn gepeperde uitspraken

3-2-2013
baukjehartje uit Akkrum

Ach sietse74, het is beter dat butenmutske dat zegt als iemand met zijn volle verstand

3-2-2013
femke56 uit leeuwarden

@ baukjehartje, die rare praat van U. We zijn fatsoenlijke mensen, die zich fatsoenlijk kunnen gedragen, Dus bij deze vraag ik U dat vreemde taalgebruik achter wegen te laten, en anders u zelf te verwijderen van waldnet.
Overigens heb ik opnieuw aangegeven u reactie ongepast te vinden. En ik hoop dat als u het zelf niet doet, waldnet op zijn minst zijn verantwoordelijkheid kan nemen.

3-2-2013
baukjehartje uit Akkrum

@femke56, zo heb je weer wat te doen op een vervelende, druilerige, regenachtige zondagmiddag nietwaar, mij aanklikken.
maar ik denk dat je butenmuske bedoeld, die had het over een kut, ik niet. Ik had het over borsten en borstenvlees, de grootste sieraad van een vrouw maar ik denk dat u een grote, saaie gereformeerde trien bent en ik snap niet dat je mijn reacties leest als je me zo erg vindt, ik geniet van mezelf hoor, dat zou jij ook vaker moeten doen als je begrijpt wat ik bedoel

3-2-2013
thefox uit Doodstil

@femke65,bent u een van die vrouwen die overal toe in staat is, maar nergens voor te gebruiken is?

3-2-2013
femke56 uit leeuwarden

@ Baukjehartje. Het is geen middag het is avond, als u dan eens iets typt laat het dan op zijn minst waarheidsgetrouw zijn.

3-2-2013
douwe4 uit Harlingen

Baukjehartje je bent een vrouw van mijn hart, ik stel voor dat jij een plaatje van jouw borsten plaatst.

3-2-2013
baukjehartje uit Akkrum

Hahahahahahahahaha douwe4, geweldig maar een foto/plaatje van mijn borsten plaatsen gaat niet, daar zijn ze veeeeeeeel te groot voor...

@femke56 zoals ik al zei; saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai

3-2-2013
femke56 uit leeuwarden

@ baukjehartje, Ook de taal van butenmuske vind ik zeer ongepast en daar heb ik dan ook zeker een melding van gemaakt.

Ik beleef plezier aan activiteiten die goedgekeurd zijn door De Heer.
Met dit soort gedragingen reserveert u een plekje in de hel.

3-2-2013
sietse74 uit Kootstertille

Wat een zaaddiscussie is dit zeg!

3-2-2013
douwe4 uit Harlingen

in dat geval baukje kan mijn muur nog wel een nieuw behangetje gebruiken.. ;)

3-2-2013
baukjehartje uit Akkrum

femke56 activiteiten goedgekeurd door de Heer???
Dat is seks zeker? Dat zie je denk ik als een cadeautje wat na het huwelijk pas uitgepakt mag worden, nouuuuuuuuuu, ik heb het cadeautje al lang voor het huwelijk uitgepakt en de heer zal het niet mooi vinden maar des te mooier vond en vind ik het haha

3-2-2013
thefox uit Doodstil

De wetenschappers volgden vijf jaar lang de gezondheid van 200 mannen die verbonden waren aan drie verschillende ziekenhuizen in Frankfurt. Ze vroegen de ene helft van de mannen zo vaak mogelijk naar vrouwenborsten te kijken. De andere helft van de mannen moest juist proberen de blik van borsten zoveel mogelijk te ontwijken. Vijf jaar later bleken de fervente borstenkijkers niet alleen een lagere bloeddruk te hebben dan de andere mannen, maar ook een lagere polsslag en een verminderd risico op hart –en vaatziekten. De onderzoekers denken dat borstenkijkers langer leven, omdat seksuele opwinding goed is voor het hart. Het bevordert namelijk de bloedsomloop en zorgt er voor dat het hart actief blijft. Ze adviseren mannen boven de 40 ten minste tien minuten per dag naar borsten met minimaal cup D te kijken. Waarom hminimaal cup D gezonder zou zijn dan cup A is onduidelijk. Niet alle mannen worden per definitie meer opgewonden van een cup D dan van een cup A. Conclusie is in ieder geval da

3-2-2013
femke56 uit leeuwarden

Blijft u maar lekker in uw eigen duivelse denkwereldje. u zult raar opkijken dat god niet bij de poort staat te wachten, maar dat u brand in de hel.

3-2-2013
sietse74 uit Kootstertille

Hou toch op met dit geplaas!

3-2-2013
douwe4 uit Harlingen

@thefox. wou het knippen en plakken van internet niet lukken kerel, beetje abrupt einde denk je niet hahaha.

3-2-2013
butenmuske uit De Westereen

femke56
artikel 31 mensen wonen in wouterswoude, dus bent u niet een beetje uit de buurt

3-2-2013
advertentie

thefox uit Doodstil

En dan nu de rest van het onderzoek:

Conclusie is in ieder geval dat mannen nu een goed excuus hebben om naar de decolletés van vrouwen te staren. “Dat is gezond”.

Femke56 als de christenen zeker wisten dat ze in de hemel komen na de dood. En er zou daar een trein heen rijden dan zouden ze bij bosjes zelfmoord plegen en voor een plaatsje in de trein gaan vechten om er te komen. Maar ze doen het niet ra ra ra waarom?

3-2-2013
baukjehartje uit Akkrum

femke56, dit wordt zelfs butenmuske te gek zie ik wel. Je bent nogal in de heer zie ik maar geen haar beter als ik want je hebt het er over dat ik mag branden in de hel. Nu geloof ik daar niet in, dus ben ik daar niet bang voor maar voor iemand die zich christen noemt vind ik dat nogal een boude bewering!Wat u niet wilt dat u geschiedt, wens dit ook een ander niet, zal wel geen godspreuk zijn maar wel een hele goeie.Kijk,alle mensen doen aan sex anders kon de mens niet voortbestaan,elk mens heeft een genotsplekje anders zou het een vervelende bedoening zijn om je voort te planten!De natuur zorgde ervoor dat mensen dat lekker zouden vinden dus vandaar de lekkere plekjes, die jij ongetwijfeld ook hebt. Weet je trouwens dat in de grootste artikel31 geloofsgemeenschappen de meeste pornofilms worden verhuurd?

3-2-2013
douwe4 uit Harlingen

Baukje misschien kunnen wij samen eens naar die film kijken.

3-2-2013
baukjehartje uit Akkrum

dat lijkt me reuzegezellig douwe4,zeer opwindend idee

3-2-2013
femke56 uit leeuwarden

@ baukjehartje. Ik bedoel niet letterlijk dat U in de hel moet branden, Ik hoop dat het u afschrikt, zodat u niet langer u rug keert naar God. God is vergevingsgezind, en zal U altijd met open armen ontvangen. En ik hoop dat U op een dag God zult vinden.

Een genotsplekje zoals u dat noemt, is voor de man nodig om zaad te produceren, en voor de vrouw helpt een orgasme om de zaadcellen bij het eitje te laten komen, wat dus de kans op zwangerschap vergroot.
het enige doel van seks

3-2-2013
douwe4 uit Harlingen

nou meid je bent van harte welkom, ken jij nog een leuke (spannende) film? ;)

3-2-2013
baukjehartje uit Akkrum

@femke56, ben jij misschien familie van de bruineboon?Hier verguisd en verworpen door iedereen en verboden zich ook maar even op dit forum te begeven?

@douwe4, tsja, wat dacht je van; Met een suikerbiet in het bed van Griet?

4-2-2013
arrowextreme uit oudkerk

@femke56 14 jaar is te oud zeker? liever wat kleinere kindertjes op schoot?! handjes thuis houden he?!

5-2-2013
randa uit t waar

Ha haaa, Gezellig hier!!!

Je doet het leuk Baukjehartje! Gelukkig zijn de brandstapels uit de tijd anders had je eraan kunnen geloven, ik ook ;) maar die mentaliteit heerst hier en daar nog steeds!
Je hebt de slangen op hun staartjes getrapt, wat een giftig/gallig en verbitterd gezisss zeg!! Ik krijg er jeuk van en het enige dat ik wil zeggen is;

Oordeelt niet! opdat gij niet geordeeld wordt!!!

Enge christenen!

Have a nice day!!

5-2-2013

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan