Account
Logo
Zoeken
13.3 °C

Zaak Vaatstra: groot vertrouwen in OM

Publicatie: 20 november 2012, 10.49 uur

Reacties

apmeij uit Tytsjerk

En nu maar hopen dat het OM het overtuigend bewijs kan leveren en/of een bekentenis kan loskrijgen. Dat dit persoon er iets mee te maken heeft ,is wel duidelijk gezien de match.

20-11-2012
olympus uit Broeksterwâld

Met verbazing kijk ik naar die 10% die niet willen geloven dat de echte dader is gepakt.
Kunnen zij zich niet voorstellen dat hij dit gedaan heeft of denken zij dat het een complot is?

20-11-2012
josje1973 uit Driesum

ik zit ook bij die 10%, dader kan de verkrachter zijn maar ook de moordenaar?? afwachten en niet op voorhand veroordelen!

20-11-2012
job1973 uit b'post

@josje uit driesum: Feiten: er zat sperma van hem op haar lichaam, niet op haar kleding. Dus jij denkt dat hij haar in dat weiland heeft verkracht en dat iemand anders haar heeft vermoord? Als hij eerder op de dag sex met haar had gehad, had het sperma ook wel op haar kleding gezeten (die heeft ze dan namelijk weer aangetrokken voordat ze verder fietste). Onzin lijkt mij. Hij heeft haar in dat weiland verkracht en daarna vermoord (dat laatste heeft niet iemand anders gedaan.

20-11-2012
walinga uit Dokkum

Is het nou nog niet over met complot theorieen job 1973 wat weet jij het allemaal goed je had advocaat moeten worden.

20-11-2012
me2you uit Dokkum

Haansma uithuizen dit meen je toch niet

20-11-2012
heemhond uit Ooithuizen.

En dan de straf. Ik denk hooguit 8 jaar, wegens verzachtende omstandigheden. (psychische redenen).

20-11-2012
pats uit De Westereen

het is vezelijk voor beide families .maar hij zal er wel weer goed voor weg komen met een mooi verhaal.straffen zijn niet zo hoog meer in nederland.

20-11-2012
job1973 uit b'post

@ Walinga: Dit bedenk ik niet zelf, maar is te lezen en te horen in diverse media. Vanavond ook nog weer. Is gewoon de waarheid dat er sperma op haar lichaam is gevonden + de rest van het verhaal is ook waar. Lees maar na/ zoek op.

21-11-2012
dokkumse89 uit Dokkum

Ik hoop dat de absolute waarheid snel boven water komt en de familie eindelijk rust krijgt! Maar jongens, ben ik nou de enige die grote bedenkingen bij het OM heeft??! Iig veel sterkte aan alle nabestaanden.

21-11-2012
joepie uit burgum

Josje; De gepakte is de dader!! Er zijn namelijk 2 heen-sporen gevonden en maar 1 terug-spoor. Dit is een feit!! Er is dus niemand anders bij geweest! Maar rekenen heb jij op school nooit geleerd is het niet..................

21-11-2012
sunnie uit Oudwoude

Denk persoonlijk dat, ALS hij word berecht de straf niet mals zal zijn,vooral met een eventueel aan te tonen aandoening zal er tbs uit rollen,de aandoening kan niet worden behandeld dus zal hij zn leven lang worden opgeborgen,zonder aandoening zal er levenslang worden geeist,en levens lang is in nederland ook echt levenslang,in het minst gunstig geval zal de uitspraak op 30 jaar uitkomen,blijft 20 van over.

21-11-2012
vogelbekdier uit 't Kret

Geweldig dat Waldnet lukraak normale berichten verwijderd maar linkjes naar kwetsende complotheorieën laat staan.

Redactie: de meeste reacties worden automatisch gewist dankzij uitroepteken. Collectief wis-systeem

22-11-2012
thechamp uit Kollumerzwaag

Is er dan niemand, die het opvalt dat dhr. Vlug (advocaat J.S.) wel heel erg snel overtuigd is van de schuld van zijn client? Ik dacht juist, dat een advocaat ten aller tijde zijn client dient te verdedigen. Zeker als bewuste client niet bekend heeft. Als ik Jasper was geweest, had ik zeker een andere advocaat gewenst, bv. ééntje die mijn belangen verdedigde, en zou zorgen dat getuigen die eerdere verklaringen hebben afgelegd opnieuw zouden worden gehoord. Deze man doet helemaal niets voor zijn client. hij is in dienst is van het O.M. en geeft zelfs les aan de politie academie. En zoals altijd... een hond bijt de hand niet die hem voedt.

25-11-2012

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan