Account
Logo
Zoeken
11.2 °C

Onderhoud aan bruggen Dokkum

Publicatie: 23 april 2009, 15.55 uur

Reacties

mercedes uit De Westereen

ik heb liever dat ze vastgelast worden die kl#tebruggen.

23-4-2009
bauke1991 uit Dokkum

maar ja mercedes we hebben ook plezier boten ....
of denk je niet aan anderen ...

23-4-2009
pomper uit Kollumerpomp

gaan ze maar in het het weekend varen

23-4-2009
mercedes uit De Westereen

Ze betalen ook geen vaarbelasting en zitten voor hun plezier op de boot,ik betaal wegenbelasting en moet wachten op die zoetwatermatrozen.

23-4-2009
advertentie

lordoftheunderground uit de walden

sa ist mar krekt

23-4-2009
stabij uit Dokkum

idd.vastlassen,wij betalen aan wegenbelasting,soms staat de hele bende vast op de rondweg tot de birdaarderstraatweg,gun die mensen echt hun boot wel, maar al dat wachten kosten de vervoerders ook veel tijd!

23-4-2009
ster uit Dokkum

Het is een grote ergenis en voor de provincie zeer laks dat de borden na de werktijden gewoon blijven staan zoals , 50km , weg wordt door middel van verkeerlichten over een baan geleid.
terwijl er totaal niks aan de hand is \is dit gemakzucht of domheid

23-4-2009
mara uit Dongeradeel

Helemaal mee eens ster! En rijd je dan 80, maak je ook nog kans op een bekeuring, al zitten de werklieden al lang en breed thuis achter de warme hap!

23-4-2009
cimdokkum uit dokkum

die klote bruggen mogen voor mij ook wel altijd wel dicht blijven. want het is een ergenis. elke keer maar wachten met die dome bootjes mensen.en dan is het meestal al zo warm weer met de zomertijd. en dan kan je je wel zo kwaad maken, maar ik heb de oplossing.
gewoon naar damwoude gaan te winkelen.dan erger je ook niet meer zo vaak.

23-4-2009
aleuh uit Dokkum

tussen de spitsuren niet open! Rij elke dag vanuit Lelystad naar Dokkum, en bij de ketelbrug (A6) is het elke middag raak, hoppa heb je weer 3 a 4 km file!! En wat komt er doorheen, plezier vaart die hun masten niet omlaag willen doen.. bleh

23-4-2009
granaat1 uit Dokkum

allemaal maar genieten voor de brug met het mooie weer, even ontstressen, want zoals hierboven allemaal vermeld, gaat het de gemeenschap nog meer kosten, opwinding, hartproblemen, niet meer kunnen concentreren, mensen toch blijf rustig, ik denk maar zo de tijd is van ons allemaal, moeten er weer ambulances komen voor de mensen die staan te wachten voor de brug, maar ja ambu moet ook wachten voor de brug,en die ketelbrug is gelijk niet weer dicht,

23-4-2009

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan