Account
Logo
Zoeken
18.6 °C

Verkeersdoden in verkeer blijft gelijk

Publicatie: 22 april 2009, 15.58 uur

Reacties

scorp uit Burgum

Mooie cijfers. Ondanks een toename van de verkeersintensiteit gaat het de goede kant op. Controles en infrastructurele aanpassingen werpen blijkbaar toch hun vruchten af.

22-4-2009
golfcrosser uit Harkema

Altijd beetje zinloos om conclusies te trekken uit de veranderingen van 1 jaar. Waar zijn de leuke grafiekjes met gemiddelden over meerdere jaren.

22-4-2009
zeemeeuw uit Drogeham

een ongeluk is meestal een samenhang van omstandigheden, dit voorkomen is nooit en te nimmer haalbaar.

zolang er mensen blijven, blijven er ook ongelukken bestaan..

het ene jaar meer dan de ander.

22-4-2009
pinguintrucker uit Niawier

en er gaat in het verkeer meer goed, dan dat er fout gaat, dus een beetje vreemd/moeilijk onderzoekje.

22-4-2009
advertentie

renegade uit Damwald

ja duh.. tuurlijk halen ze de doelstelling. Je mag praktisch overal niet meer harder dan 30. pff

overigens is het laaaaaaang NIET altijd zo dat een ongeluk gebeurd omdat iemand te hard rijd!!

22-4-2009
uit Buitenpost

Hoeveel verkeershufters zijn hierbij, want die ben ik liever kwijt als rijk.

22-4-2009
kip uit Twijzelerheide

cerveaux zal wel meetellen..zal vast 50 rijden op een snelweg wat ook gevaarlijk is.

22-4-2009
enno uit De Westereen

Zijn allemaal van die langzaam rijdende verkeershufters die in slaap vallen

22-4-2009
2gebroeders uit drachten

@cerveaux,denk dat er hier mensen zijn die jou ook liever kwijt zijn dan rijk

22-4-2009
enno uit De Westereen

2 gebroeders. dat klopt

22-4-2009
uit Buitenpost

Dat jullie mij liever kwijt dan rijk zijn is wel bekend. Een ding is zeker, ik lul niet de ene keer rechts en dan weer links. En ja zodra het dicht bij jezelf komt, dan mag diegene wel dood gaan, toch. Het lijkt er verdacht veel op dat jullie bioj die groep behoren, VERKEERSHUFTERS. Zou er dan toch wat aan gaan doen nu het nog kan. Zoniet, ik treur niet als jullie jezelf om een boom krullen, maar wees wel, misschien dat er thuis toch een paar zitten wachten.

23-4-2009
maestros uit S'veen

Bij je vorige post(Voedselbank) zwalkte je ook van mening naar mening cerveaux, en bleek je uiteindelijk ook niet zo goed als je jezelf voordeed. Mooi dat dit daalt, en nee gaat niet alleen om snelheid, maar hoe lager de snelheid hoe groter de kans op je kunnen corrigeren of ontwijken.

23-4-2009
uit Buitenpost

Laat ik nog een keer op de bovenstaande idioot reageren. Jij wilt graag SP stemmen maar door idioten zoals jij is de SP hier opgedoekt, omdat ze niet weten"moeten wij nu rechts of links lullen". Dit komt vooral doordat er zulke gekken inzitten die niet weten van de hoed en de rand. Weleens nagedacht WAAROM de mensen niet met naam genoemd willen worden. JUIST omdat ze zich DOODSCHAMEN voor de voeselbank, maar ik begrijp nu dat jij hem toejuicht. Hiervan kennis genomen.

23-4-2009
maestros uit S'veen

Beste cerveaux, jammer dat je niet iemand respecteerd met een andere mening. Iemand die in de vut zit en een respectabe leeftijd en levenservaring heeft had ik meer van verwacht. Schamen en beledigd voelen is iets wat je zelf doet, niet een ander. Deze mensen hoeven zich nergens voor te schamen. Blijkbaar zie jij ze liever zonder voedsel en beetje extra hulp, zeer sociaal

23-4-2009
advertentie

2gebroeders uit Drachten

@cerveaux,nee dat klopt jij gaat niet van links naar rechts met je mening,jij wenst iedere hard rijder de dood om vervolgens bij een fataal verkeers ongeval bovenaan te staan met de condoleances!! Hypocriet!!!

23-4-2009
uit Buitenpost

2gebroeders uit Drachten: Even bij de les blijven. Zijn het de fam leden die op een motor hard rijden. En ja wat mij betreft mogen alle verkeershufters zichzelf wel dood rijden, dan rijden ze anderen niet in een dwarsleasy o.i.d. Maar dan mag ik de fam leden toch wel condoleren of heb jij al zo weinig verstand. Maar misschien dat jij jezelf wel aangesproken voelt omdat jij misschien ook wel zo'n verkeers-HUFTER bent.

23-4-2009
maestros uit S'veen

Cerveaux wederom probeer je mensen in een hokje te drukken, waar jezelf eerst zo nog tegen ageerde, ook dat is hypocriet. En nogmaals veel fatsoen is er bij jou zo lezen niet te vinden als ik jou toewensingen en scheldtaal zo lees. Doe je naam geen eer aan. Gegroet

23-4-2009
enno uit De Westereen

Ze moeten cerveaux opsluiten in een tbs kliniek

23-4-2009
uit Buitenpost

En ik ben bilij dat ik niet met een hersencel rondloopt zoals die van jou. Die van jou kan wel tien keer in die van een kwal. Jij haalt lekker alles door elkaar en zoekt mensen op. Gegroet en val eens lekker in een put waar te veel water in staat.

23-4-2009
enno uit De Westereen

cerveaux, beter een hersencel dan geen hersencel.

23-4-2009
kollumer2007 uit Kollum

cerveaux Een put waar teveel water in staat? STAKKER hahah

23-4-2009
maestros uit S'veen

Nee ondanks mijn tekort aan hersencellen, weet ik mij toch beter te beheersen en normaal te blijven doen. Ik zoek je niet op, ik reageer op je uitspraken, net als ik dat bij andere doe.Adem nog maar een paar keer rustig door zou ik zeggen en wens niet iedereen de dood in

23-4-2009
uit Buitenpost

Hang die cerveaux op pak hem doe het met zijn allen gewoon zijn ballen eraf.

Weten jullie, jullie hebben nog nooit gehoord van een mening. en lees alles maar na. Ik heb ergens een mening over en JULLIE vallen mij aan. Die Mening mag ik niet hebben. Dit zegt meer over jullie als over mij. Ga maar lekker door, van mij kunnen de armen hulp verwachten maar met jullie graaiers is dat nog niet zo zeker.

24-4-2009
maestros uit S'veen

Het enige wat jij doet is een huil verhaal houden over hoe erg je hier wordt gevallen. Is dit nog een oud jeugdzeer ofzo? Iedereen heeft een mening, en die van jou mag je zeker hebben. Zal hooguit een andere hebben en zeggen waarom, iedereen struikelt denk ik over het gescheld en (dood)verwensingen van jou kant.Begin dan niet scheinheilig over dat andere jou geen mening gunnen, als je het zelf ook niet kan

24-4-2009

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan