Account
Logo
Zoeken
12.4 °C

Drachtster motorrijder rijdt te snel

Publicatie: 19 april 2009, 12.35 uur

Reacties

poljot uit Trynwâlden

Het asfalt is op verschillende plekken niet geweldig maar om de snelheid daar te verlagen naar 90 is wel een beetje overdreven.

19-4-2009
galopsprong uit Driezum

staan genoeg borden die de maximum snelheid aangeven, en bovendien het is nu mooi weer om te fietsen.

19-4-2009
firestorm uit noordwijk

het verlagen van de snelheid kan wel( kost ook veel geld omdat voor elkaar te krijgen) maar het wegdek direct vernieuwen dat kan ineens niet (eerst ff geld bij de weggebruikers weg pluken)
waar deze man anders 120 mocht reed hij nu 32 km te hard, jammer dat je nu je rijbewijs kwijt bent
maar ja het is weer de bureaucratie en de geldplukkers!

19-4-2009
brulaap uit Jistrum

Ik schat dat 90% te hard rijdt op die plekken waar 90 geldt ivm slecht wegdek. Ik minder zelf wel iets maar 90 rijden doe ik echt niet, dan heb ik iemand achterin zitten.

19-4-2009
advertentie

uit Buitenpost

Aanpakken die hap. Laat ze maar boeten. Het blijven verkeershufters.

19-4-2009
keeschinees uit Moddergat

het kan een verkeershufter zijn tenzij hij de veiligheid van een ander in gevaar heeft gebracht.Het mooie is dat jij en ik daar niet bij zijn geweest en dus geen oordeel kunnen vellen of het hufterig of niet.De borden staan er wel idd maar het geldt maar voor 1 weghelft en bovendien rijdt er de helft van de tijd niemand voor je en of achter je...dus wat is hufterig???zegt mij niets

19-4-2009
uit Buitenpost

keeschinees uit Moddergat: Dan zou ik toch maar oppassen met zo'n houding, want dan zit ook u er tegenaan. Als 62 km geen, (althans volgens u omdat wij er niet bij waren)HUFTERIG gedrag is dan is NIETS hufterig gedrag. iemand dood rijden niet oud vrouwtje inelkaar slaan niet. Met andere woorden dan is alles toegestaan.

19-4-2009
drank uit Rottevalle

wanneer ik daar alle dagen langs moest zou ik die borden zelf wel verwijderen geloof ik. Geen mens die daar 90 gaat rijden. Slaat helemaal nergens op.

19-4-2009
dukdalf uit Drachten

Hoezo slecht wegdek...de hele A7 is vanaf Drachten richting Groningen een gatenkaas. RWS maakt zich echt belachelijk, door maar een klein stukje van dit traject de kwalificatie te geven van slecht wegdek, en daar dan een snelheidsbeperking op te leggen van 90km/u. Werkelijk te zot voor woorden!

19-4-2009
schim uit Opeinde

Ondanks de bovenstaande commentaren denk ik dat juist een motorrijder, vanwege zijn kwetsbaarheid, moet weten dat het belangrijk is om bij slecht wegdek snelheid te minderen. Je hoeft maar een keer de macht over het stuur te verliezen en de gevolgen kunnen dan groot zijn. En iedereen weet dat er momenteel grote delen van de A7 slecht zijn. Niet alleen bij Marum, ook bij Heerenveen, Joure, Sneek en Bolsward.

20-4-2009
scudo uit drachten

90 is daar belachelijk
niemand rijdt het daar ook
misschien die mongool van een cerveaux wel maar die reken ik ook niet mee tot normale mensen

als het wegdek zo slecht is dan moeten ze het repareren en niet snelheid beperken , we betalen al genoeg voor het autorijden dus mag het ook op degelijk en goed wegdek.

20-4-2009
piipe uit Drachten

ben het helemaal eens met scudo


20-4-2009
riemer uit Drachten

Beetje vreemd dat er zo gesteggeld wordt over dit item.
90 is toch gewoon 90?
Ofwel: regel is regel en je houd je er aan óf je hebt er lak aan en betaald de kosten.
Ik zit dagelijks op de weg en zie ook dagelijks dat er stomme dingen gebeuren.
Als de beste man zich dood had gereden omdat er geen waarschuwing was en geen verlaging van de snelheid dan mekkert iedereen daar weer over.
Gewoon een kwestie van nadenken voor de motorrijder denk ik?
Eigen schuld, dikke bult....

20-4-2009
kollumer2007 uit Kollum

cerveaux : je bent echt zeer triest.

21-4-2009
advertentie

lourens uit Grunn

Tjongejongejonge. Met dat wegdek had hij wel zo plat als een Mug tegen de vangrail kunnen liggen. Is deze kerel te hard op z'n hoofd gevallen of zo. Zou liever hebben dat ze dat lekker in het buitenland doen in plaats van zo vlak bij huis. Dit is toch echt uit den boze. 90 is 90. Ook daar. Hou ik me wel altijd aan. Foei

22-4-2009

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan