Account
Logo
Zoeken
11.6 °C

Politie controleert na klachten

Publicatie: 18 april 2009, 12.40 uur

Reacties

buitenpost999 uit Buitenpost

Hebben ze ook weer wat te doen gehad.Met het mooie weer kun je ook wel achter zo'n kiekkastje zitten, laat ze toch eens wat nuttigs gaan doen. Kinderachtige spelletjes

18-4-2009
deut uit Burgum

kassa

18-4-2009
meinie uit Burgum

klachten,jaja.net als zelf even bellen naar misdaad anoniem en dan zeggen dat het een tip is!blijft een rare organisatie die politie.voor zover je daar van kan spreken...

18-4-2009
zwitfitter uit Augustinusga

wie te hard rijd moet op de blaren zitten.ik rijd ook weleens te hard en als er dan eeen cji envelop komt heb ik het zelf gedaan. 1x gehad in 7 jaar :)

18-4-2009
advertentie

weethetbeter uit Surhuisterveen


Meestal weet je wel dat je veelste snel rijd.

Je snelheids meter wijkt namelijk zo'n 8 a 10 % af naar boven. De politie trek van hun "geijkte" meetinstrumenten ook nog eens zo'n 4 Km af.

Laatse maar betalen, liever dat zij betalen, dan dat de gemeenschap moet betalen voor geneeskundige verzorging.

18-4-2009
uit Buitenpost

God zij dank, ik ben niet de enigste meer die deze snelheidsduivels veroordeeld. Mag ik nu ook even lachen, hahahahahahahahahahahah.

18-4-2009
parkiet uit Wierum

Wie te hard rijdt is strafbaar, geen discussie over mogelijk. Maar wanneer blijkt dat er te weinig geld is binnengekomen door bekeuringen en er wordt bij vermeldt dat de controles opgeschroefd zullen worden(2007) rijzen mij de weinige haren die ik nog heb ten berge.Het draait dus om geld? En dat zal anno 2009 niet anders zijn denk ik. Misschien was een pluim toentertijd meer op zijn plaats geweest.

18-4-2009
stommeplysje uit Buitenpost

Goede zaak!
Wie de verkeersregels in acht neemt, heeft niks te vrezen...

18-4-2009
dennie uit Buitenpost

it punt is eins dat it net mear om feilighyd gjit mar gewoan puur om it jild.. dér gjit it hinne mei de plysje hjir yn NL
dér gjit it hinne mei hiel NL... JILD JILD JILD JILD!
alles mat op papier stean en alles mat kontroleare wurre, wat beune mei officieel net iens want dér wit de regearing neat fan ôf en dus kinst in bekeuring of celstraf kreije... bryk hjir..

18-4-2009
kloosterling uit gerkesklooster

De meeste mensen die hebben geklaagd zijn zelf degene die te hard rijden.Als ze weten dat er gecontroleerd word dan zie je ze niet.Wees een vent en rij dan ook even te hard als er gecontroleerd word.

18-4-2009
riesjart uit Drachten

Mooizo. Ik ben tegen dat mierenneuken van een paar km te hard, maar die echte jakkeraars kunnen ze wat mij betreft niet hard genoeh aanpakken.

18-4-2009
haagster2 uit Houtigehage

deze heren kunnen thuis weer tegen hun vriend/vriendin zeggen dat ze weer geld uit de zakken van hardwerkende burgers hebben geklopt terwijl de echte criminelen niet worden aangepakt

18-4-2009
uit Dokkum

wat een misdaad dat hard ryden he@@, de dood straf maar weer invoeren lijtk mij leren ze het wel af.dat tuig wat hun rechtervoet niet kan beheersen SCHANDALIG!!!! ik he der geen andere woorden voor

18-4-2009
jannemanturbo uit Surhuisterveen

Te hard rijden = betalen (als je pech hebt)

Ik rij ook regelamtig te hard maar dan s'nachts en op de snelweg waar geen kop is.

Kan me bepaalde klachten echter wel voorstellen want als je zou zien en horen wat hier s,avonds rond 2300 uur uit t centrum weg komt racen en hier plankgas de bocht omscheurd..

19-4-2009
advertentie

weethetbeter uit Surhuisterveen

jannemanturbo, dan ben je natuurlijk blij dat je aan het begin van de binnen bocht staat.

19-4-2009

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan