Account
Logo
Zoeken
14.2 °C

School waarschuwt voor twee mannen

Publicatie: 2 april 2009, 17.35 uur

Reacties

deut uit Burgum

oppakken die hap

2-4-2009
xfactor uit Twijzelerheide

heerlijk zo zonder age....

2-4-2009
centraal uit Dokkum

Getinte lui.Ja,hun eigen vrouwen moeten meters achter hun lopen en diep gesluierd door het leven gaan,maar ondertussen geilen ze op kleine meisjes.Gevaarlijk volk.

2-4-2009
heho47 uit Tijnje

Loverboy,s???In pek en veren met die lui.

2-4-2009
advertentie

ikkeee uit ...

oppakke mei die dingen

2-4-2009
koekje88 uit Drachten

mooi dit wordt weer de jackpot voor meldpunt discriminatie

2-4-2009
sdj uit drachten

oppakken??? gelijk de grens overzetten , zonder pardon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, vieze klootzakken

2-4-2009
yeahilikeitnot uit garyp

het kenteken is ook nog bekend gemaakt. dan is het toch snel opgespoord lijkt me of is het een valse kentekenplaat of gestolen auto?. die mannen zullen zich wel niet meer laten zien :P

2-4-2009
teuvo uit Feanwâlden

Hoe is het mogelijk , ik had niet verwacht dat ze getint waren !!

2-4-2009
phlox uit Twijzelerheide

Voor zover ik uit de berichten kan nagaan, lijkt mij dit een geval van 2 lozers die met hun auto indruk proberen te maken op de meisjes.
Maar aangezien van aanranding en/of bedreiging weinig blijkt uit diezelfde berichten, getuigen eerder geüite reacties van weinig meer dan een significant bevooroordeeld leesgedrag.
Oftewel, meisjes: zeg gewoon 'nee' tegen dit soort figuren en dan druipen ze wel af. Laat je niet bang praten!

2-4-2009
deui uit Leeuwarden

ik wil er wel posten en als ze zich laten zien een enkeltje intensive-care geven. kanker stumpers.

2-4-2009
tarzan uit Surhuisterveen

allemaal het land uit nederland gaat naar de klote door die klootzakken alles wat hier in nederland gebeurt zoals autodiefstal en berovings wordt door hun gedaan

2-4-2009
grootstefan uit Ureterp

uit verveling maar ff paar keer langs om te kijken, oppakken geen geouwoer, 1ste de beste die aan de beschrijving voldoet, en bewjist dat hij het is krijgt nog wat

2-4-2009
vanderwal uit drachten

deui uit leeuwarden je hoeft niet met een ziekte te spotten. en deze gasten moeten ze snel pakken.

2-4-2009
advertentie

schim uit Opeinde

"leuke" reacties.
De dames zijn op de hoogte, dat lijkt mij voldoende.
De hermandad zal nu wel vaker in die omgeving rondjes rijden.

2-4-2009
bastiaan uit hema

wij hebben op school ook bericht gehad omtrent deze zaak; het kenteken van de auto stond er bij; dus dacht ik (waarschijnlijk wat te simpel):
dan is het adres ook zo bekend en kan de politie de betrokken heren zo maar even stiekem in de gaten houden...toch ? of zie ik dat verkeerd..

2-4-2009
tokkie uit Ureterp

tuurlijk het kenteken is bekend maar dader is alochtoon dus pakken we deze maar niet op (hij kon toch ook niet weten dat je geen jonge meisjes mag lastigvallen) het is beter de meisjes te waarschuwen, echt weer een nederlandse aktie!
Toch maar NVU. stemmen!

2-4-2009
june uit Burgum

meldpunt@meldpunt.nl Foar degenen dy't dit soart reaksjes ek de strot útkomt.

2-4-2009
suameerder uit Sumar

laat de meisjes maar foto's met hun mobieltje maken zodat die dan op internet kunnen worden gezet zodat je ook weet hoe die mannen er uitzien. En als het dan toch alochtonen ( viespeuken)zijn gelijk retour afzender want zulk volk hoeven we niet in Nederland.

2-4-2009
tjeerdk uit mokum

de reacties zijn gewoon Terecht. overal waar je iets leest ziet zijn het heel er vaak ........ dus niet zo vreemd dat wilder 27 zetels heeft.

3-4-2009
virtualizer uit Burgum

steek je kop maar in het zand june,doen heel veel politici ook....dus je kan er beter van maken,heel veel echte nederlanders zijn dit soort berichten over kleurlingen meer dan zat!
en waarom?,simpel,er word tegen dit soort volk,wat ver buiten de pot pist,boterzacht opgetreden.nederland staat bol van de regeltjes en wetjes,maar ze goed uitvoeren.....nee laat maar verders.

3-4-2009
terminator uit Harkema

zij mogen wel alles doen, alles zeggen. wij moeten zeker alles maar pikken van dit soort ellendelingen. ze proberen alles kapot te maken.
en de pest is dat het allemaal van die moslims zijn die indruk willen maken, en denken dat ze radicaal zijn. en als ze achter kleine meisjes aan zitten denken ze dat allah zit te klappen en te juichen. levensgevaarlijk, en terugdringen naar eigen land dat ''''radicale'''' moslimvolk! het wordt alleen maar erger!

3-4-2009
elpro uit Drachten

@ June, steek jij inderdaad je kop maar in het zand. Tot je zelf een dochter hebt die meegescheurd wordt in een auto door zulken.

Ze zouden jou ook mee moeten sturen op de boot naar Verweggistan, daar lekker de moraalridder uit gaan hangen.

3-4-2009
hielkem uit Drachten

Goede actie June! Laat ze die achterlijke schreeuwers hier maar aanpakken! Ik geef niet vaak een reactie hier, maar bij bepaalde berichten kan ik het niet laten... Alsof ze zelf te lijden hebben onder die 'radicale' moslims. Gisteravond in het centrum van Drachten heel wat 'klotevolk' gezien; allemaal rond de 16 jaar en zo blank als een Dokkumer.

3-4-2009
june uit Burgum

Sjoen it feit dat ik hjir yn de wâlden opgroeit bin, tink ik net dat jim my hjir wei krije. Ik sis ek net dat dizze minsken dy't dit dogge net oanpakt wurde moatte júst keihurd mar skear da net eltsenien oer ien kant. Froeger genôch lestich fallen troch de saneamde echt nederlânske jongens. en Elpro Watfoar moraalridder bistu eltsenien dy't kritiek hat moat mat fuort du makkest my net mûldea.

3-4-2009
elpro uit Drachten

Ik scheer niet iedereen over 1 kam. En als het een Nederlander is, net zo goed hard aanpakken. Die kan je alleen zo moeilijk wegsturen, als hij hier geboren is he? Dat is voor de 'getinte' mensen dan weer een meer logische stap. Als ze hier willen komen, prima...maar als ze hun handjes niet thuis kunnen houden, dan toch lekker weer terugsturen? Wat is daar verkeerd aan?

3-4-2009
terminator uit Harkema

precies @elpro!
als we in die vieze landen van dat volk iets uitvreten worden we vermoord als beesten!!
weg met dat soort figuren

3-4-2009
tarzan uit Surhuisterveen

weg met die vreemde wezens horen hier niet thuis en june uit burgum
ga jij maar lekker spelen met die klootzakken en hoop voor je dat jij nooit slachtoffer wordt

3-4-2009
xfactor uit Twijzelerheide

idd is het jammer voor de echte asielzoekers die er niks aan kunnen doen dat veel criminelen het hier voor hun verpesten.die criminelen komen hier gewoon omdat ze hier van alles kunnen doen en in de cel hier is geen straf voor hun.dat ik kan het me voorstellen dat nederlanders er moe van worden.dus june volgens jou moet het maar zo door gaan als het nu gaat? nou geloof me het word met het jaar gevaarlijker zo.

3-4-2009
kosjeric uit Drachten

Viespeuken,klootzakken,asielzoekers,ellendelingen.
moslims,radicalen,vieze landen, vieze apen etc. En dat alles vol met schrijffouten vooroordelen, onwetendheid en eigen volk eerst denken.Nee Nederland heeft veel om trots op te zijn dat blijkt maar weer uit deze Neandertaler reacties. Zouden die lui met clownspakken in Pekela ook allochtoon zijn geweest.
Tsja zolang je maar zondebokken weet te vinden komen ze niet aan jou toe toch ?

3-4-2009
olympus uit Broekcity

Voordat al die asielzoekers hier kwamen waren er ook al pooiers/misbruikers die niet van de vrouwen/meisjes af konden blijven.Toch wordt er vaak in de berichten geschreven dat er een delict gepleegd is door iemand met een getinte huidskleur. Kunnen we hieruit concluderen dat ze vaker met justitie in aanraking komen dan een blanke? Aan de cijfers te zien van het CBS is dit inderdaad zo.
Conclusie: waardeloze regering! Ze geven te lage straffen voor zowel allochtonen als autochtonen. Aanpakken!

3-4-2009
terminator uit Harkema

ja olympus toen gebeurde het ook. maar nu zo veel vaker, en het zijn steeds meer mensen met buitenlandse afkomst

3-4-2009
olympus uit Broeksterwâld

Ja Terminator, dat zeg ik immers ook. Op de site van het Centraal Bureau van de Statistiek staan de cijfers. De meeste delicten worden gepleegd door allochtonen die afkomstig zijn van de Nederlandse Antillen en Aruba, dan volgen de Somaliërs, Marokanen, Surinamers, Irakezen + Iraniërs,Turken, Afghanen,westerse allochtonen, autochtonen en op de laatste plaats komen de chinezen. Zie de link van Opinion. Daar heb ik de cijfers ook vandaan en deze kunnen helpen om 'onze' mening te onderbouwen.

3-4-2009
friesetrien uit ureterp

Het gaat om 2 heren die uit Rotterdam komen!
met het kenteken 38-HK-SK
Want mijn dochter is samen met haar 2 vriendinnen ook door deze 2 mannen lastig gevallen! en zij hebben gelukkig het kenteken op geslagen in hun telefoon.

3-4-2009
terminator uit Harkema

dus die stakkers worden wel gepakt. als ze niet de auto of de kentekenplaten hebben gejat. wat dat doen ze natuurlijk ook,.

3-4-2009
edward uit Eastermar

Kenteken = 38-HK-SK . Chrysler Voyager 2.5 Turbo diesel.Datum tenaamstelling 05-11-2008. verzekerd geregistreerd nee. Dus opletten naar deze auto mensen,deze mannen zijn dus NIET te vertrouwen,de auto is ook al onverzekerd.

3-4-2009
eksteroog uit Eastermar

Wat mooi dat er nu een slooppremie komt,is alle bewijs weer weg,of hij is gejat natuurlijk

3-4-2009
hielkem uit Drachten

@edward:
Niet alle info op RDW.nl is betrouwbaar en up-to-date.

3-4-2009
advertentie

superfries17 uit De Westereen

ik ben geen racist ofzo, maar als het zo doorgaat wordt ik het wel

getint..(alweer)

3-4-2009
kosjeric uit Drachten

Ik stel een publieke verhanging voor midden in een fijn Fries dorp,applaudiserende menigte en daarna weer trots zijn op Nederland.
Als ik sommige reacties hierboven lees lijkt het hier wel een fundamentalistische staat, gelukkig biedt Waldnet hier steeds weer een platform voor.
Lekker veilig achter je ALDI computertje en fijn anoniem.

3-4-2009
hielkem uit Drachten

@kosjeric; ik troost me met de gedachte dat het altijd de zelfde halve zolen zijn op waldnet die hun gal over de medemens willen spuwen. Dat hun zinnen vol spelfouten zitten en grammaticaal meestal ook niet helemaal deugen, zegt m.i. genoeg over dit soort lui.

3-4-2009
olympus uit Broekcity

@kosjeric; u heeft gelijk. Er is hier niet eens sprake van een strafbaar feit en ze worden al, figuurlijk gesproken, verhangen. Het is ook niet nodig om scheldwoorden te gaan gebruiken.
Scholen/ouders moeten hun kinderen er voortdurend op wijzen dat dergelijke praktijken op de loer kunnen liggen. Dan kan een jongen, allochtoon/blank, praten wat hij wil maar dan zal het verder niets uitmaken. Vaak zijn het toch de wat naïevere meisjes die de mooie praatjes van de zgn loverboys geloven. Dom zeg!

4-4-2009
terminator uit Harkema

@olymups: stomme sukkel ze proberen meisjes in hun niet verzekerde auto te lokken. en jij loopt hier te prediken dat het allemaal wel mee valt omdat het toch geen strafbaar feit is.
het is me wel duidelijk dat jij geen gevaar ziet in dit soort ernstige feiten.
jij bent zelf een beetje naief

4-4-2009
virtualizer uit Burgum

hielkem,beter je muil een beetje dicht houden,jij veroordeeld nu zelf ook,op mensen met spelfouten nog wel,dus zegt ook erg veel over jou.ik heb de pest aan zulken als jou,haast nog meer dan aan criminelen!

4-4-2009
galopsprong uit Driezum

Statistieken leveren genoeg bewijs op, al die buschauffeurs uit Almere, Amsterdam, Ede, Gouda en noem maar op,die bedreigd en/of berooft werden, de daders in alle gevallen Marokanen. Familielid werkt bij een PI, en ook daar blijkt dat 70 tot 80% allochtonen vastzit. Dat zegt genoeg.

4-4-2009
blikstiender uit Drachten

Dus als ik het goed begrijp; Twee getinte mannen uit Rotterdam die in een onverzekerde auto helemaal hierheen komen om jonge meiden in de wagen te lokken.....?
Dan mag je op zijn minst heel erg argwanend zijn!

4-4-2009
odebruin uit Opende

waarom doet de politie niks? ze hebben kenteken van de auto? dus even kijken op wie zijn naam staat die auto en dan met een getuige kijken of het die mannen zijn???

4-4-2009
terminator uit Harkema

@odebruin: de poltie plaats niet een reaectie op waldnet op even te vertellen waar ze mee bezig zijn.
ze zijn echt wel bezig deze allochtonen te pakken.. alleen moeten ze nu een keer op de islamitische manier straffen.

4-4-2009
wimo uit Drachten

deze mannen laten zich hopelijk niet meer zien in drachten,maar er zijn nog genoeg scholen inde omgeving waar ze het dus ook kunnen proberen.ze hebben het alleen maar op meisjes gemunt met blond,lang haar.en de politie was niet blij met de reactie van het liudger en het plaatsen van het kenteken op diverse posters.ik vind het alleen maar goed dat dat gedaan is,zo kun je hele rare dingen voorkomen.laat ze die kl##tzakken maar gauw oppakken en over de grens zetten.

4-4-2009
martin89 uit dr88

Gewoon sneu zulke figuren....
Iedereen is hier wel racistisch bezig als ze achter hun computer zitten, maar ik merk als ze niet achter hun computer zitten er helemaal niks van..

4-4-2009
olympus uit Broeksterwâld

@Terminator, ik vind het juist heel erg dat er meisjes meegelokt kunnen worden. @Tokkie vroeg waarom ze die jongens niet oppakken en daarom legde ik uit dat de politie,wettelijk gezien,die jongens alleen een waarschuwing kunnen geven omdat er nog niet een strafbaar pleit gepleegd is. Dat ik dit zo zeg wil toch niet zeggen dat ik het daar mee eens ben? Nee, ik zou zelf ook graag willen dat ze deze gasten oppakken en daarvoor ook nog een zware straf zouden krijgen.....

4-4-2009
olympus uit Broeksterwâld

....kijk maar naar die loverboys, die kunnen ze immers ook al niet pakken omdat de meisjes niet altijd onder druk de prostitutie in gaan. Meestal doen ze dit omdat ze verliefd op zo'n jongen zijn. Wordt een meisje echter gedwongen, zoals wel gebeurt met buitenlandse meisjes die hier illegaal komen en waarvan de paspoorten worden afgepakt, dan kan diegene die hen dit aangedaan heeft wel strafrechtelijk worden aangepakt. Er zijn veel zaken bekend - die loverboys lopen nog steeds vrij rond.

4-4-2009
olympus uit Broeksterwâld

Deze getinte jongens hebben alleen nog maar geprobeerd om meisjes in de auto te krijgen. Ze vragen de meisjes en ze dwingen ze niet. De meisjes kunnen weglopen of gewoon nee zeggen. Daarom heeft de school ook een waarschuwing gegeven om bij die jongens uit de buurt te blijven. Meer kunnen ze niet doen, helaas. Sommige mensen kunnen dan wel gaan schelden maar wat schieten we daar mee op?
Niets! De mensen moeten nadenken en bij de volgende verkiezingen verstandig gaan stemmen. Genoeg gezegd!

4-4-2009
hielkem uit Drachten

@virtualizer: let een beetje op je hartslag met je dreigende taal. Maar je blijft in ieder geval wel op je niveau.

4-4-2009
gerfje1990 uit surhuisterveen

zal ik met mijn autootje hun ns even gaan lastig vallen kijken hoe ze dat vinden schijt niet voor zulk vies volk.. t zijn gewoon van die bange jochies..

5-4-2009
wimo uit Drachten

olympus!ze hebben ook geprobeerd meisjes beet te pakken en zo de auto in te krijgen.dat is bij mijn weten toch onder dwang.en de politie vond het dus niet leuk dat het kenteken bij de scholen bekend was geworden.is een inbreuk op de priveci is de verhouding hier ver te zoekenvan die personen.hoezo

5-4-2009
wimo uit Drachten

is de verhouding zoek hier

5-4-2009
caariin uit Drachten

Die flikkers moete oprotte,
echt sneeuu,

6-4-2009
advertentie

sebastiaan uit Dokkum

Op hangen aan de hoogste boom.
en dan nog krijg je er van als je al die gasten hier laat komen wonen want terug gaan ze niet meer.

8-4-2009

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan