Account
Logo
Zoeken
10.1 °C

Beschuldigde dominee op vrije voeten

Publicatie: 10 december 2008, 14.25 uur

Reacties

uit Buitenpost

Waar rook is kan ook vuur zijn. Mishandeling staat niet ver af van misbruik. En ja hoor meneer heeft geen driewieler gehad en de zwarte kip weet weer de rechtspraak krom te buigen.Dat zal gods hand wel geweest zijn.

En voordat alle gekken weer over mijn uitspraken heen vallen, bedenk dan eerst:HET HAD UW KIND KUNNEN ZIJN.

10-12-2008
kip uit Twijzelerheide

de ene keer mag je hier op reageren en de andere keer weer niet....vreemd waldnet.
en wanneer straffen ze zulken mensen nou eens goed!

10-12-2008
zeemeeuw uit Drogeham

dat er nog advocaten zijn zich inlaten met dit soort smeerlappen. je wilt toch niet dat iemand die niet met zijn handjes van jonge kinderen af kan blijven vrij uit gaat.???


10-12-2008
maan1 uit Gerkesklooster

Wie zegt dat deze "hervonden herinneringen" kloppen? Het is ook een treffende wraakactie, iemand van seksueel misbruik beschuldigen. Ook al kun je je onschuld nog bewijzen, de naam heb je voor de rest van je leven. Dit moet eerst maar eens goed onderzocht worden door deskundigen, en als de man dan schuldig blijkt te zijn; dan moet hij zwaar gestraft worden.

10-12-2008
advertentie

chemico uit Amsterdam

@zeemeeuw: Er van uitgaande dat hij zich daar aan schuldig heeft gemaakt.

Dus iedereen heeft recht op verweer in een rechtbank, heel simpel.

10-12-2008
grootstefan uit Ureterp

zen stief zusje ook nog wel, Dat verklaart alweer hoe deze man zo0n betje inelkaar zit, ik vind verklaag hem dan ook schuldig aan die ontucht, past precies in het beeld van zijn gedrag denk ik
vies mannetje bah

10-12-2008
mozes uit Napels

Moeilijke kwestie. Wat betreft het stiefzusje, dit was vroeger en ik ben benieuwd hoe vroeger dit was?

10-12-2008
rondweg uit Dokkum

och, zijn zonden zijn vast al vergeven, dan kan hij nu weer een ander vertellen hoe het wel moet....brrrrrrr

10-12-2008
gp500 uit Damw^ald

Deze man is gelukkig al sinds 1999 niet meer in beroep.

Gruwelijk en stom, jammer dat er zo'n periode tussen zit, tientallen jaren om te bespreken. Dat is niet 1-2 voorbij om vast te stellen wat hem aan te raden is.

10-12-2008
Phlox uit Twijzelerheide

Wat maan1 zegt.
Je kunt iemand zo gruwelijk te grazen nemen door iets met ontucht met kinderen te verzinnen. Daar komt iemand nooit meer vanaf.
Geen idee of dat in deze zaak aan de hand is, maar er moet natuurlijk goed naar worden gekeken.
Echt eng hoe hij door het volk hier alweer aan de schandpaal is genageld, zonder dat iemand er meer van weet dan er in dit bericht staat.
Dáárom zijn advocaten dus nodig, zeemeeuw!

10-12-2008
tedraket uit Bakhuizen

Ze moesten de heilige morraal ridders eens een keer flink op hun bliksem geven. Altijd maar weer het gezeur van ze hebben rechtspraak nodig. En als er uit komt dat deze viezerikken het wel hebben gedaan, dan krijgen ze van de rechtspraak een schouderklopje en kunnen met een half jaatje weer een ander kind verkrachten. Ja morraalridders dat is wat jullie met jullie rechten willen. Voor mij geld dat er voor zulke viezerikken geen rechten meer zijn.

10-12-2008
gp500 uit Damwald

Tedraket ik snap je reaktie.

Maar als er geen recht wordt gesproken is er ook geen reden om rechtzinnig te zijn.
Hoe gruwelijk het ook mogelijk is, moet er toch achterhaald worden wat de feiten zijn.

Anarchie moet je niet willen.
Als je denkt dat je met de hoogste straf alles kan voorkomen kom je bedrogen uit.

Konden we alles maar voorkomen.

10-12-2008
iamback uit Buitenpost

gp500 uit Damwald: Anarchie moet je niet willen. mee eens. Alleen als er nu eens word overgegaan waarbij, het slachtoffer levenslang heeft opgelopen de dader ook levenslang te geven. Kijk eens naar PrdV die laat iedere keer weer pedo's zien die structureel weer de fout in gaan. Eens een pedo altijd een pedo. Het crimineel gedrag zit er een keer in en dat blijft er ook in zitten.

10-12-2008
heideroos uit Veenwouden

jaja,we moetten uitzoekken wel gen dit veroorzaakt.
dat kunnen we baby's hier op testen,mochten ze dit gen hebben dan mogen de waldnet lezers een gepaste straf bedenken voor deze toekomstige pedo's.
of ga ik nu te hard van stapel????????

10-12-2008
advertentie

mozes uit Napels

Oei, dit is wel heel gevaarlijk heideroos. Stel, als iemand nou een erfelijke predispositie heeft voor te hard rijden, lekker drinken, of crimineel gedrag, wat dan? Moet deze persoon een duurdere verzekering hebben, misschien lessen in alcohol misbruik of wanneer hij 13 is alvast opsluiten?

10-12-2008
beike56 uit zwaagwesteinde

moet dat nou zo

10-12-2008
edraket uit dokkum

amen

10-12-2008
eksteroog uit Eastermar

ik vindt deze man heeft zo'n hoog ambt bekleed,laat hem er dan ook eerlijk vooruit komen ,als hij het gedaan heeft en de straf ondergaan,ik bedoel maar als er anders zieltjes moesten trouwen dan springt de hele kerkeraad er ook bovenop en dit is nog wel een graadje erger.

10-12-2008
J-One uit Buitenpost

@ tedraket, vroeger werden heksen verbrand en als ze niet verbranden werden ze vanwege het hebben van bovennatuurlijke krachten alsnog gedood. Dat is ongeveer de rechtspraak die jij wenst. Iemand is bij voorbaat al schuldig.

Gelukkig veroordeelt de NL-rechtspraak niet zo maar iemand, maar moet de tegenpartij met goede bewijzen komen om aan te tonen dat de degene in het beklaagdenbankje ook daadwerkelijk de dader is! En zo hoort het ook!

10-12-2008
ambtenaartje uit Lutjerijp

Wat gij niet wilt dat u geschied, doe dat ook een ander niet....

10-12-2008
heideroos uit Veenwouden

als bewijs weerlegt kan worden is er iets niet goed.
het moet onomstotend bewijs zijn,dus tijd plaas en data en de vehoren moeten sluitend zijn.
er is niets erger dan vals beschuldigt worden,laat staan iemand vast zetten.

11-12-2008
bastiaan uit hema

het zijn net mensen hè

11-12-2008
tedraket uit Bakhuizen

Och hou toch op met dat gelul over de rechtspraak. Ga eens aan slachtoffers vragen wat de daad met hunh heeft gedaan. Dat er zo over gesproken word geeft aan, dat jullie de slachtoffers niet serieus nemen en de zaken niet kunnen beoordelen op de gevolgen. En dat hebben die mensen im hun kraaienpak ook. OOO wat zijn wij lief he, ooo wat zijn wij goed he.

11-12-2008
hynderke uit Buitenpost

Er staat toch, dat hij erkende de ex-vrouw te hebben geslagen en dat hij erkende dat hij zijn stiefzusje sexueel heeft misbruikt. Dan is dat toch waar of snap ik het niet helemaal.

11-12-2008
gp500 uit Damwald

@hynderke:
D'r binne nog mear vertinksten, dy d'r dus wol ontkent.
Hy is sawiesa skuldich oan een oantal dingen, dy d'r dus bekent.

11-12-2008
siepkje uit Burgum

God vergeeft alles!!!!

11-12-2008
swaantje uit Eastermar

Stond gister in de leeuwardeecourant dat de dominee had gezegt dat hij vroeger toen hij 15 jaar was z'n zusje of halfzusje sexueel had misbruikt dus ja waarom dan twijfelen over de aangifte van het slachtoffer? Heeft ze het niet vrevelijk moeilijk gehad en het eindelijk drufen vertellen en dan nu zeggen dat het "te laat"is??
Walgelijk, een kind van 9 gaat heus zoiets niet direct melden bij politiebureau.
Diep triest, dat slachtoffers altijd de dupe zijn!

11-12-2008
chemico uit Amsterdam

@tedraket: Lees je eigen reacties nog een na, dan zul je ook beseffen dat heel ondoordachte dingen zegt nu. Als jouw buurmeisje jou beschuldigd, moeten we dan zonder vragen jouw kop eraf hakken?

Even lekker normaal doen.

11-12-2008
Ikke uit doarpke sa moai

@ annamagriet : je draaft weer lekker door ! De betreffende persoon was toen 15 en wat er toen gebeurt is valt niet goed te praten natuurlijk ! Maar jij hebt vroeger ook vast wel eens een slok teveel gehad dat maakt jou ook nu direct niet een drankorgel ! Dus als je dingen zomaar aanneemt neem dan ook aan dat de persoon excuus heeft aangeboden hij kwam er dus voor uit en nu ontkent hij dus als je redeneert zoals jij waarom zou je hem niet geloven ?

11-12-2008
Ikke uit doarpke sa moai

Komt nog eens bij tegen een beschuldiging is door een man haast niks te doen ook al ben je onschuldig je bent voor het leven getekend ! En waar komt vaak de beschuldiging weg ? juist ja de vrouw ! als je ziet hoevaak het wel niet (onterecht) in scheidingszaken wordt gebruikt, dan zeg ik aangever en aanzetter even lang vastzetten beiden dan als de beoogde dader zou hebben moeten zitten als het waar was ! Maar dat gebeurt nu weer niet ! bah bah bah !

11-12-2008
Jojo uit Burgum

Het lijkt mij zeer onwaarschijnlijk, dat als iemand is misbruikt op haar 9e of 10e jaar, dat zo iemand dat een jaar of 17 later niet meer kan herinneren. Je hoort juist altijd dat dit soort dingen zo'n impact hebben, dat de slachtoffers dit juist hun hele leven bijblijft. Of bestaat dit misbruik misschien uit een knuffel en een aai over de bol?

11-12-2008
swaantje uit Eastermar

Ikke ut us doarpke is sa mooi:
Ik vind het VRESELIJK dat hij als jongen van 15 een meisje van 8 heeft misbruikt! Ik bedoel dan heb je al hersenen toch als je 15 bent? Dat heeft hij ook eerlijk verteld, dus ja, waar rook is is vuur, zo denk ik er dan over!

11-12-2008
uit Buitenpost

Nu ik heb eens alles doorgelezen en kan eigenlijk maar een conclussie trekken. Doe allemaal de ogen dicht en PRIJS: de bankrovers, de verkrachters en oude mensen afranselaars en daarbij niet te vergeten de kinderverkrachters de hemel in want het zijn lieve jongens/meisjes/mannen/vrouwen/homo's/hetro's Die echt niet verkeerd doen. De slachtoffers zijn de mispunten, stukjes elende, kwalen die niet op deze aarde moeten lopen achterbakse lulhannesen die geen cent hebben te maken dus!!

11-12-2008
terminator uit Harkema

vrouwen kunnen heksen zijn. het is niet bewezen dus de beste man is onschuldig.

11-12-2008
june uit Burgum

@ terminator en dat is ek net bewezen!

11-12-2008
chemico uit Amsterdam

Onschuldig tot dat schuld is bewezen, niet andersom.

@cerveaux: Draaf je niet wat door, jonkje?

12-12-2008
uit Buitenpost

Nouwwwwwwwwwwwwwwww iiiiiiiiiiiiikkkkkk niettttttttttt, maar jij wel.

12-12-2008

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan