17,1 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

BEDRIJFSAANBOD
 
Abel Tasmanweg 8a, LutjegastEUR ,-

Deze unieke locatie in het landelijke buitengebied van Lutjegast biedt u de mogelijkheid om het werken met het buiten wonen te combineren!

Op een goed bereikbare locatie in het buitengebied van Lutjegast staat deze bedrijfsruimte met vrijstaande woning te midden van mooie natuur en fraaie vergezichten.

Door de grootte van het perc

 
Badlaan 5, SurhuisterveenEUR € 150,-

NOG SLECHTS 2 BESCHIKBAAR! Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een betaalbare en representatieve kantoor- en/of praktijkruimte in het centrum van Surhuisterveen?
Aan de Jan Binneslaan 2A/Badlaan 5 bieden wij een praktijk- en/of kantoorruimtes aan. Het betreffen 3 kantoor-/praktijkruimtes met een gezamenlijke hal/entree met ontvangstruimte

 
De Hemmen 101, DrachtenEUR € 319.000,-

Te koop in geheel, of in delen. Het geheel is gelegen op ca. 3.248 m? eigen grond en is opgedeeld in 2 percelen. De linkerkant omvat een opslagloods en een romneyloods op ca. 1.624 m? eigen grond. De rechterkant betreft een bedrijfsruimte met werkplaats/loodsruimte en kantoorruimte en een grote kapschuur op ca. 1.624 m? eigen grond.

Het

 
De Hemmen 101, DrachtenEUR € 159.500,-

Te koop in geheel, of in delen. Het geheel is gelegen op ca. 3.248 m? eigen grond en is opgedeeld in 2 percelen. De linkerkant omvat een opslagloods en een romneyloods op ca. 1.624 m? eigen grond. De rechterkant betreft een bedrijfsruimte met werkplaats/loodsruimte en kantoorruimte en een grote kapschuur op ca. 1.624 m? eigen grond.

Deze

 
De Hemmen 101, DrachtenEUR € 159.500,-

Te koop in geheel, of in delen. Het geheel is gelegen op ca. 3.248 m? eigen grond en is opgedeeld in 2 percelen. De linkerkant omvat een opslagloods en een romneyloods op ca. 1.624 m? eigen grond. De rechterkant betreft een bedrijfsruimte met werkplaats/loodsruimte en kantoorruimte en een grote kapschuur op ca. 1.624 m? eigen grond.

Deze

 
De Swette 3c, FeanwâldenEUR € 450.000,-

Dit grotendeels verharde bedrijventerrein is gelegen op een mooie en goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein aan de rand van Feanw?lden.

Het terrein is geschikt voor vele mogelijkheden en binnen de bestemming geschikt voor een bedrijf in de categorie tot en met 4.1.

Het perceel is groot ca. 7.905 m? en is deels verhard met

 
De Wending 21, TzummarumEUR € 850,-

TE HUUR EN TE KOOP! Zeer geschikt voor o.a. de versspecialist en gelegen op fraaie hoeklocatie in het hart van het centrum van Marum. Deze voormalige slagerij is te gebruiken voor diverse doeleinden en is zowel te koop als te huur. De totale oppervlakte van de winkelruimte is ca. 63m?.

De winkelruimte is gelegen aan een groot openbaar pa

 
Franklinstraat 6, BuitenpostEUR € 398.000,-

Vrijstaand goed onderhouden woonhuis met uitbouw aan de achterzijde en bedrijfsruimte (voormalig ambachtelijk houtbewerking ?De Nerf?) gelegen op een ruim perceel van 2.010 m2. Door de uitgebreide bedrijfsbestemming met bedrijvencategorie 3.2 biedt het geheel zeer veel mogelijkheden voor verschillende bedrijvigheden.

Bedrijfsruimte:

 
Friese Streek 29, StroobosEUR € 259.000,-

Aan de doorgaande weg in het tweelingdorp Gerkesklooster-Stroobos staat dit object dat zowel verschillende bedrijfsruimten als een bovenwoning omvat. E?n bedrijfsruimte wordt gebruikt als kapsalon, deze bedrijfsruimte en de bovenwoning worden verhuurd. De andere bedrijfsruimte is nu nog in gebruik als caf? en cafetaria maar kan ook gebruikt word

 
Gedempte Vaart 2, SurhuisterveenEUR € 175.000,-

Op een prachtige A1-locatie in het sfeervolle en ondernemende winkelcentrum van Surhuisterveen is in verkoop gekomen dit prachtige nieuw te (ver)bouwen geheel. Het betreft een onder architectuur ingetekend woon-winkelpand, welke tevens zeer geschikt is voor bijvoorbeeld kantoren en praktijkruimtes. De verkoop betreft de bestaande onroerende zaak

 
Gedempte Vaart 26a, SurhuisterveenEUR € 175.000,-

Gemengde doeleinden, dus diverse vormen van bedrijvigheid zijn hier mogelijk, eventueel met wonen!

Het geheel is bovendien gesitueerd op een aantrekkelijke en goed bereikbare locatie. Het perceel is circa 150 m2 groot en de bedrijfsruimte is circa 7 meter breed en circa 14 meter diep.

Indeling: voorentree, open verkoopruimte met b

 
Hannelswei 21, Burgumhuur

Te Huur Bedrijfsunit Bedrijvenpark Burgum-West!

Voor meer info:  Tel 0625070745

 
Harm Smidswei 28-30, KollumerzwaagEUR € 549.500,-

Harm Smidswei 28 en 30 te 9298 RD Kollumerzwaag

Dit te koop aangeboden complex bestaat uit twee vrijstaande bedrijfsruimten, grote overkappingen en een royaal verhard terrein, dit alles is gesitueerd op een fraaie en goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein te Kollumerzwaag.

Het geheel is gelegen op een perceel van 2.977 m2

 
Het Helmhout 51, DrachtenEUR € 398.000,-

Bent u op zoek naar een mooie locatie waar u het werken ?n wonen kunt combineren?

Dit bedrijfspand beschikt behalve over een grote loodsruimte met kantoorruimte ook over een inpandige bedrijfswoning. Het geheel is gesitueerd op een goed bereikbare locatie op het industrieterrein De Haven te Drachten op een perceel van ca. 1.349 m?.

 
Hoflaan 18, GrootegastEUR € 295.000,-

Dit pand biedt behalve veel bedrijfsruimte op de begane grond ook een comfortabele bovenwoning en een verrassend grote achtertuin. Het is dan ook gelegen op een groot perceel van 1000 m? op een mooie en goed bereikbare locatie nabij het centrum van Grootegast.

De grote achtertuin met vijverpartij, gazon en terrassen biedt verrassend veel

 
Janssenlaan 10-3, DrachtenEUR € 1.160,-

TE HUUR IN GEHEEL OF IN DELEN. Deze dubbele kantoorunit maakt deel uit van een kantoor verzamelgebouw dat in 2008 gerealiseerd is op een gunstige en goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein A7 Noord in Drachten.

Door deze centrale ligging in Noord-Nederland en aan de A7 is het pand goed bereikbaar via uitvalswegen in de richtingen

 
Janssenlaan 14, DrachtenEUR € 1.000,-

Deze representatieve bedrijfsruimte komt beschikbaar voor verhuur, de ruimte is totaal groot ca. 280 m? en gelegen op een goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein.

Indeling:
Voorentree met loopdeur en separate overheaddeur, grote open werkruimte, kantoor/kantine, toilet.
Via een vaste trap is de verdieping te bereiken

 
Janssenlaan 30, DrachtenEUR € 599.000,-

Dit riante woonhuis met een grote bedrijfsloods (19x20m) is het visitekaartje van een gerenommeerd bouwbedrijf! Het geheel ligt op een prachtige plek in een werken en wonen plan met een bijzonder uitzicht over een brede waterpartij en een groenzoom. Zo kunt u vrij wonen optimaal combineren met werken op een voor uw bedrijf gunstige locatie. Ook

 
Oastkern 45, KootstertilleEUR € 2.500,-

Deze uitermate representatieve bedrijfsruimte is gelegen op een perceel van 1.774 m2 op h?t bedrijventerrein van Kootstertille.

Dit modern vormgegeven en uitstekend onderhouden, ge?soleerde en degelijk gebouwde bedrijfspand beschikt o.a. over meerdere kantoorruimtes, een kantine, een ontvangstruimte en een grote loodsruimte. Bovendien ze

 
Reitsmastrjitte 35, HarkemaEUR € 314.500,-

Dit prachtige complete pand is gelegen aan de doorgaande weg van Harkema en biedt vele kansen. Van de gemeente hebben wij voorlopige toestemming verkregen om het geheel te verkopen als woning, bedrijfspand, woning met bedrijfspand (met bestemming gemengde doeleinden) en zelfs het houden van een caf? behoort tot de mogelijkheden. Momenteel wordt

 
Reitsmastrjitte 63, HarkemaEUR € 25,-

Aan de doorgaande weg in Harkema bieden wij te huur aan deze representatieve kantoorruimte en uitgebreide loodsruimte. De kantoorruimte en loodsruimte zijn ook afzonderlijk van elkaar te huur.

De kantoorruimte is verdeeld over twee etages, zowel op de begane grond als de etage zijn verschillende kantoor- en vergaderruimten, tevens is er

 
Rondweg 7, GrootegastEUR € 350,-

De kantoorruimte van totaal ca. 109 m2 is nog beschikbaar de overige ruimten zijn inmiddels al verhuurd!

Er zijn verschillende multifunctionele bedrijfsruimten en kantoorruimten te huur in dit representatieve bedrijsverzamelgebouw dat gelegen is op een fraaie zichtlocatie aan de rondweg van Grootegast.

Het pand is zeer gunstig gel

 
Stationsweg 144, DrachtenEUR € 575.000,-

Dit representatieve bedrijfscomplex omvat behalve een nieuwe royale showroom nog kantoorruimte, werkplaatsen, berging/magazijn, een dubbele houten garage, buitenruimte en een complete bovenwoning.

Het geheel is gesitueerd op een mooie zichtlocatie aan de doorgaande weg nabij het centrum van Drachten op een perceel van ca. 1.007 m?.

 
Tolwei 24, De WestereenEUR ,-

Dit bedrijfspand met inpandige kantoor- en winkelruimte is gelegen op een mooie locatie aan de doorgaande weg in De Westereen.

Het geheel heeft als bestemming volumineuze detailhandel.

De bedrijfsruimte is totaal groot ca. 18 x 25 meter met aan de achterzijde een grote overkapping van ca. 5 x 15 m.

Er is voldoende parkeergel

 
Westerkamp 39, SellingenEUR € 295.000,-

Dit unieke bedrijfspand met woning en naastgelegen perceel grond is gelegen in het centrum van Sellingen.

Het winkelpand is gebouwd in 1911 en in de loop der jaren verbeterd naar de staat van nu.

Het bedrijfsgedeelte heeft op de begane grond een vloeroppervlak van ca. 505 m? en is ingedeeld met winkelruimte, kantoorruimte, een maga

 
Zonneweide 4, SurhuisterveenEUR € 750,-

Uitermate representatieve praktijkruimte gelegen op een zeer goed bereikbare locatie in een ruim opgezette en groene omgeving te Surhuisterveen.

Recent is het gehele pand gemoderniseerd en gerenoveerd en daardoor is het een modern en representatief geheel geworden. Via een gezamenlijke entree komt u in de hal met ontvangstruimte en balie

17,1 °C

Meting: 21.15 uur

10 inbraken

(30 dagen)

12 inbraken

(vorige maand)

 
 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden
 


Speel elke dag een nieuwe uitdagende Sudoku of een ander leuk spel op WâldNet Games.