11.3 °C

Bedrijfsaanbod
 
Gedempte Vaart 12, SurhuisterveenEUR € 425.000,-

Gelegen op absolute A-locatie, te midden van het centrum van Surhuisterveen ligt dit perceel grond van ca. 813 m?, met vele bouwmogelijkheden.

Het perceel is gelegen op een goede zichtlocatie aan de doorgaande weg, bij het kruispunt van het centrum van Surhuisterveen. Rondom het terrein ligt veel parkeergelegenheid, zo grenst de achterzi

 
Gedempte Vaart 4, SurhuisterveenEUR € 2.500,-

Deze beschikbare winkelruimte van ca. 410 m? is gelegen op een toplocatie in het bruisende centrum van Surhuisterveen met voldoende (gratis) parkeergelegenheid op het tegenovergelegen marktplein en een aantrekkelijk en breed winkelaanbod in de straat.

Indeling:
Voorentree met brede glazen pui, diepe open winkelruimte met plavuizenvl

 
Groningerstraat 128, SurhuisterveenEUR € 50,-

In dit uitermate representatieve bedrijfsverzamelgebouw zijn er diverse kantoorruimtes ?n een bedrijfsruimte te huur. In totaal is er ca. 400 m2 kantoorruimte en ca. 157 m2 bedrijfsruimte te huur. Bovendien is het gelegen op een zeer goed bereikbare locatie aan een toegangsweg van Surhuisterveen.

Huurprijzen: vanaf EUR 50,- per m2, per ja

 
Het Breed 5, StroobosEUR € 450.000,-

Altijd al een droom gehad om een florerend horecabedrijf te runnen? Dan is dit pand aan Het Breed 5 te Stroobos een uitgelezen kans! Dit pand kan gecombineerd worden met (dubbel)wonen en heeft dus op de eerste etage een keurige dubbele bovenwoning die een mooi uitzicht biedt over de haven van Stroobos. Ook het geheel bewonen of gebruiken met een

 
Reitsmastrjitte 63, HarkemaEUR € 325,-

Bent u een (startende) ondernemer en bent u op zoek naar een representatief kantoor- of praktijk- of bedrijfsruimte? Aan de doorgaande weg in Harkema bieden wij diverse kantoorunits en overige bedrijfsunits te huur aan.

Tevens is er een mogelijkheid om grote bedrijfshallen van zeer grote oppervlakten te huren (bijvoorbeeld +1.000m?). Eve

 
Reitsmastrjitte 631-3, HarkemaEUR € 20,-

Op uitstekende bereikbare locatie, aan de doorgaande weg in Harkema bieden wij diverse bedrijfs-/opslagruimtes te huur aan. Er zijn vele huurmogelijkheden qua oppervlakten, huurperiodes en laaddocks.

Tevens zijn er diverse kantoorunits te huur op deze locatie.

In het complex zijn reeds diverse bedrijven gevestigd. Het gebouw is vo

 
Reitsmastrjitte 63a, HarkemaEUR ,-

Aan de doorgaande weg in Harkema bieden wij diverse bedrijfs-/opslagruimtes te huur aan. De units in het complex vari?ren van 10m? tot 1.500 m? en zijn voor vele doeleinden geschikt. Meer dan 1.500m? is in overleg ook mogelijk. De hoogte van de units varieert tussen de 2,2 en 4,8 meter.

In het complex zijn reeds diverse bedrijven gevestig

 
Rooilijn 5 (1-6)6 Units, SurhuisterveenEUR € 562,50,-

Spiksplinternieuw, compleet naar de eisen van vandaag de dag. Deze keurige, volledig ge?soleerde bedrijfsruimtes met royale etages zijn in totaal 100m? per unit groot. De units zijn zeer geschikt voor vele bedrijvigheid, zo kunnen er kantoorruimtes gerealiseerd worden, maar kan het geheel ook voor bijvoorbeeld opslag en/of andere bedrijvigheid g

 
Zonneweide 4, SurhuisterveenEUR € 750,-

Uitermate representatieve praktijkruimte gelegen op een zeer goed bereikbare locatie in een ruim opgezette en groene omgeving te Surhuisterveen.

Recent is het gehele pand gemoderniseerd en gerenoveerd en daardoor is het een modern en representatief geheel geworden. Via een gezamenlijke entree komt u in de hal met ontvangstruimte en balie