10,4 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

BEDRIJFSAANBOD
 
 
Ambacht 6, GrootegastEUR € 319.000,-

Bedrijfsruimte met vrijstaande bedrijfswoning gelegen op een ruim opgezet bedrijventerrein te Grootegast. Het complete en verzorgde geheel is gelegen op een perceel eigen grond van 1303 m².
De bedrijfsruimte bestaat uit een loodsruimte van ca. 240 m² en is geschikt voor verschillende bedrijfsdoeleinden.

De vrijstaande woni

 
De Bosk 7a, HarkemaEUR ,-

Deze bedrijfsruimte is gelegen op een goed bereikbare locatie aan De Bosk te Harkema en voorzien van loodsruimte (ca. 260 m²) met bovenloopkraan en kantoorruimte (ca. 30 m²).

Aan de voorzijde is de bedrijfsruimte (afmeting ca. 13,7 x 19 meter) voorzien van een brede overheaddeur en een loopdeur, de vloer is van beton. De loodsru

 
Eibersburen 8, LutjegastEUR € 299.000,-

Aan het Van Starkenborghkanaal in het buurtschap Eiberburen staat dit goed onderhouden en gemoderniseerde café met complete en gemoderniseerde bovenwoning en vrijstaande houten garage gelegen op een perceel van ca. 877 m² eigen grond.

Het complete geheel is gesitueerd op een royale hoekkavel met een riant parkeerterrein en ter

 
Friese Streek 29, StroobosEUR € 279.000,-

Aan de doorgaande weg in het tweelingdorp Gerkesklooster-Stroobos staat dit object dat zowel een café met cafetaria, bedrijfsruimte als een bovenwoning omvat. De bedrijfsruimte wordt gebruikt als kapsalon, zowel de bedrijfsruimte als de bovenwoning worden verhuurd.

Indeling bedrijfsruimte:
Deze ruimte op de begane grond is nu

 
Hannelswei 21, Burgumhuur

Te Huur Bedrijfsunit Bedrijvenpark Burgum-West!

Voor meer info:  Tel 0625070745

 
Jan Binneslaan 2a, SurhuisterveenEUR ,-

Op goed bereikbare zichtlocatie midden in het hart van Surhuisterveen staat dit kantoorgebouw. Het gebouw kent meerdere spreek/kantoorruimten. Het betreft een aantal kantoorruimten aan de voorzijde (zichtlocatie met uitstekende reclamemogelijkheden) van het gebouw.
Bijzonderheden:
- Keuzevrijheid in grootte van kantoren, geheel of in

 
Janssenlaan 30, DrachtenEUR € 650.000,-

Dit riante woonhuis met een grote bedrijfsloods (19x20m) is het visitekaartje van een gerenommeerd bouwbedrijf! Het geheel ligt op een prachtige plek in een wonen en werken plan met een bijzonder uitzicht over een brede waterpartij en een groenzoom. Zo kunt u vrij wonen, optimaal combineren met wonen op een voor uw bedrijf gunstige locatie. Ook

 
Noarder Stasjonsstrjitte 79, De WestereenEUR € 312.500,-

Dit winkelpand combineert een zichtlocatie met een prima bereikbaarheid in De Westereen.

Het geheel is gelegen op een perceel van ca. 1920 m² aan de doorgaande weg van De Westereen naar Twijzelerheide, tegenover een restaurant met zalencentrum en het treinstation (Groningen-Leeuwarden).

Het pand met de bestemming detailhandel

 
Optwizel 74, TwijzelEUR € 675.000,-

U kunt hier stijlvol wonen in een karakteristieke woonboerderij combineren met vele vormen van bedrijvigheid. Er is in de woonboerderij inpandige bedrijfsruimte maar er is ook een zeer representatieve vrijstaande bedrijfsruimte.

Het uitstekend onderhouden geheel is gelegen op een aantrekkelijke zichtlocatie aan de doorgaande weg in Twijz

 
Provincialeweg 34, KornhornEUR € 285.000,-

In dit royale pand kunt u wonen en werken prima met elkaar combineren!

Het geheel is gelegen aan de doorgaande weg in Kornhorn op een perceel van 1.705 m². De woonruimte is geheel gemoderniseerd en gerenoveerd. De bedrijfsruimte is nu in gebruik als garage maar kan ook heel goed geschikt gemaakt worden voor andere bedrijfsmatige acti

 
Reitsmastrjitte 63, HarkemaEUR € 25,-

Aan de doorgaande weg in Harkema bieden wij te huur aan deze representatieve kantoorruimte en uitgebreide loodsruimte. De kantoorruimte en loodsruimte zijn ook afzonderlijk van elkaar te huur.

De kantoorruimte is verdeeld over twee etages, zowel op de begane grond als de etage zijn verschillende kantoor- en vergaderruimten, tevens is er

 
Rooilijn 8, SurhuisterveenEUR € 299,-

Deze representatieve en recent gerealiseerde kantoorruimte verkeert in een nieuwstaat en is gesitueerd op een goed bereikbare hoeklocatie op het bedrijventerrein Lauwerskwartier.

Ook gelegen op een goede zichtlocatie aan de doorgaande weg en op korte afstand van de entree van het ruim opgezette en goed bereikbare bedrijventerrein Lauwer

 
Zonneweide 4, SurhuisterveenEUR € 750,-

Uitermate representatieve praktijkruimte gelegen op een zeer goed bereikbare locatie in een ruim opgezette en groene omgeving te Surhuisterveen.

Recent is het gehele pand gemoderniseerd en gerenoveerd en daardoor is het een modern en representatief geheel geworden. Via een gezamenlijke entree komt u in de hal met ontvangstruimte en balie

 
Zoom 16, SurhuisterveenEUR € 349.000,-

Deze representatieve en traditioneel gebouwde bedrijfsruimte (2006) met een perceel van ca. 1.377 m² is gelegen op een goed bereikbare locatie op het ruim opgezette bedrijventerrein te Surhuisterveen. Door de indeling en de grootte is het pand geschikt voor gebruik in diverse branches.

Het bedrijfsgebouw bestaat uit een showroom met

 
Zoom 19, SurhuisterveenEUR € 1.250,-

Gelegen aan de rand van het bedrijventerrein staat deze zeer representatieve en moderne kantoorruimte.

Het goed onderhouden geheel is gerealiseerd in 2006, geheel geïsoleerd en verwarmd met behulp van vloerverwarming. De systeemplafonds zijn voorzien van verlichting, de vloer is afgewerkt met een siergrindvloer en de grote raampartij

 
Zoom 26, SurhuisterveenEUR € 129.900,-

Zoom 26 te 9231 DX Surhuisterveen

Koopprijs bouwkavel € 129.900,- excl BTW K.K.
Aanneemsom woning prijzen vanaf € 150.000,- incl. BTW

Op deze prachtige en goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein Lauwerskwartier kunt u wonen en werken uitstekend met elkaar combineren!

Op het perceel van totaal

 
Zuiderlaan 11, HollumEUR ,-

Het luxe appartementencomplex “De Eerste Stuiver” aan de Zuiderlaan 11 te Hollum bieden wij hierbij te koop aan.

Dit onder architectuur gerealiseerde herenhuis is gerealiseerd in 2011 en achter de klassiek vormgegeven voorgevel gaat een modern appartementencomplex schuil met vier royale en luxe appartementen.

Doordat hi

10,4 °C

Meting: 20.25 uur

7 inbraken

(30 dagen)

29 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden