18,8 °C

Bedrijfsaanbod
 
De Dellen 17, SurhuisterveenEUR € 850,-

Dit moderne en sfeervolle winkel- en kantoorpand is gelegen midden in het bruisende centrum van Surhuisterveen. Met alle facetten van het dorp op korte afstand (winkels zoals bijvoorbeeld tegenover de Action, horeca, sport en schoolaccommodaties) is dit een zeer gewilde plek voor ieder bedrijf dat zich op de kaart wil zetten. Deze winkelruimte i

 
Gedempte Vaart 12, SurhuisterveenEUR € 425.000,-

Gelegen op absolute A-locatie, te midden van het centrum van Surhuisterveen ligt dit perceel grond van ca. 813 m?, met vele bouwmogelijkheden.

Het perceel is gelegen op een goede zichtlocatie aan de doorgaande weg, bij het kruispunt van het centrum van Surhuisterveen. Rondom het terrein ligt veel parkeergelegenheid, zo grenst de achterzi

 
Gedempte Vaart 34, SurhuisterveenEUR € 379.000,-

Dit aansprekende vrijstaande pand combineert een representatieve royale winkelruimte met een prettige bovenwoning met groot dakterras en achtergelegen tuin.

Dit geheel heeft een detailhandel bestemming en is gelegen aan een toegangsweg van Surhuisterveen met meer winkelaanbod en tevens op korte afstand van het uitgebreide winkelcentrum.

 
Gedempte Vaart 4, SurhuisterveenEUR € 2.500,-

Deze beschikbare winkelruimte van ca. 410 m? is gelegen op een toplocatie in het bruisende centrum van Surhuisterveen met voldoende (gratis) parkeergelegenheid op het tegenovergelegen marktplein en een aantrekkelijk en breed winkelaanbod in de straat.

Indeling:
Voorentree met brede glazen pui, diepe open winkelruimte met plavuizenvl

 
Groningerstraat 128, SurhuisterveenEUR € 50,-

In dit uitermate representatieve bedrijfsverzamelgebouw zijn er diverse kantoorruimtes ?n een bedrijfsruimte te huur. In totaal is er ca. 400 m2 kantoorruimte en ca. 157 m2 bedrijfsruimte te huur. Bovendien is het gelegen op een zeer goed bereikbare locatie aan een toegangsweg van Surhuisterveen.

Huurprijzen: vanaf EUR 50,- per m2, per ja

 
Hannelswei 21, Burgumhuur

Te Huur Bedrijfsunit Bedrijvenpark Burgum-West!

Voor meer info:  Tel 0625070745

 
Harm Smidswei 28-30, KollumerzwaagEUR ,-

Harm Smidswei 28 en 30 te 9298 RD Kollumerzwaag

Dit te koop/te huur aangeboden complex bestaat uit twee vrijstaande bedrijfsruimten, grote overkappingen en een royaal verhard terrein, dit alles is gesitueerd op een fraaie en goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein te Kollumerzwaag.

DEZE PANDEN ZIJN BEHALVE ALS GEHEEL OOK IN

 
Janssenlaan 10-3, Drachten-AzevenEUR € 125.000,-

Deze kantoorunit 10-3 maakt deel uit van een kantoor verzamelgebouw dat in 2008 gerealiseerd is op een gunstige en goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein A7 Noord in Drachten.

Door deze centrale ligging in Noord-Nederland en aan de A7 is het pand goed bereikbaar via uitvalswegen in de richtingen van Heerenveen, Groningen en Leeu

 
Reitsmastrjitte 63, HarkemaEUR € 325,-

Bent u een (startende) ondernemer en bent u op zoek naar een representatief kantoor- of praktijk- of bedrijfsruimte? Aan de doorgaande weg in Harkema bieden wij diverse kantoorunits en overige bedrijfsunits te huur aan.

Tevens zijn er garageboxen aanwezig en is er een mogelijkheid om grote bedrijfshallen van zeer grote oppervlakten te hu

 
Reitsmastrjitte 63a, HarkemaEUR ,-

Aan de doorgaande weg in Harkema bieden wij diverse bedrijfs-/opslagruimtes te huur aan. De units in het complex vari?ren van 10m? tot 1.500 m? en zijn voor vele doeleinden geschikt. Meer dan 1.500m? is in overleg ook mogelijk. De hoogte van de units varieert tussen de 2,2 en 4,8 meter.

In het complex zijn reeds diverse bedrijven gevestig

 
Reitsmastrjitte 63garage, HarkemaEUR € 1,-

Op zoek naar opslagruimte? Aan de doorgaande weg in Harkema, in een bedrijfsverzamelgebouw, bieden wij diverse container boxen en inpandige garages te huur aan.

Tevens zijn er garageboxen aanwezig en is er een mogelijkheid om grote bedrijfshallen van zeer grote oppervlakten te huren (bijvoorbeeld +1.000m?). Eventuele kleinere loods ruimt

 
Rooilijn 3a, SurhuisterveenEUR € 450,-

Op zoek naar een keurig onderhouden kantoorruimte in Surhuisterveen? Deze representatieve en jonge gerealiseerde kantoorruimte verkeerd in nieuwstaat en is gesitueerd op een mooie locatie op h?t bedrijventerrein van Surhuisterveen!

Ook gelegen op een goede zichtlocatie aan de doorgaande weg en op korte afstand van de entree van het ruim

 
Salomon Levystrjitte 2, De WestereenEUR € 325.000,-

Op zoek naar een winkelruimte, in combinatie met ruim wonen? Dit prachtig gelegen pand biedt vele mogelijkheden! Tevens zijn er mogelijkheden om de bestaande winkel over te nemen.

Momenteel is er een goed draaiende dierenwinkel met vissersbenodigdhedenshop gevestigd in de winkelruimte van het pand. Deze winkelruimte hoeft niet als bedrij

 
Zonneweide 4, SurhuisterveenEUR € 750,-

Uitermate representatieve praktijkruimte gelegen op een zeer goed bereikbare locatie in een ruim opgezette en groene omgeving te Surhuisterveen.

Recent is het gehele pand gemoderniseerd en gerenoveerd en daardoor is het een modern en representatief geheel geworden. Via een gezamenlijke entree komt u in de hal met ontvangstruimte en balie