16,3 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

BEDRIJFSAANBOD
 
 
Abel Tasmanweg 8a, LutjegastEUR ,-

Deze unieke locatie in het landelijke buitengebied van Lutjegast biedt u de mogelijkheid om het werken met het buiten wonen te combineren!

Op een goed bereikbare locatie in het buitengebied van Lutjegast staat deze bedrijfsruimte met vrijstaande woning te midden van mooie natuur en fraaie vergezichten.

Door de grootte van het perc

 
Alde Dyk 20, KootstertilleEUR € 279.500,-

Dit aantrekkelijke beleggingspand is gelegen op een fraaie en ruim opgezette locatie in het winkelcentrum van Kootstertille.

Dit bedrijfspand met bovenwoning is gebouwd in 1999 en is gelegen op een perceel van ca. 695 m².
Deels is het pand op de begane grond verhuurd aan een pizzeria en de bovenwoning is ook reeds verhuurd. Er

 
De Dellen 12a, SurhuisterveenEUR € 838,-

Op goed bereikbare en betaalbare hoeklocatie, te midden van het ondernemende en levendige centrum van Surhuisterveen, is dit nieuwbouwpand gerealiseerd. Het pand is onlangs leeg komen te staan, maar de volledige inventaris is achtergebleven en is ter overname. Een unieke kans om voordelig te starten!

Doordat de volledige inventaris ter o

 
De Dellen 2a, SurhuisterveenEUR € 1.750,-

Op goed bereikbare zicht- en hoeklocatie, te midden van het bruisende centrum van Surhuisterveen is gelegen dit ideale, betrekkelijk nieuwe winkelpand met veel etalagemogelijkheden.

Het geheel is groot ca. 180 m², heeft zeer veel lichtpartij en etalageramen. Het geheel is door de laagdrempeligheid goed toegankelijk voor mindervalide

 
De Dellen 8, SurhuisterveenEUR € 975,-

Dit sfeervolle en karakteristieke pand is gelegen midden in het levendige centrum van Surhuisterveen. Surhuisterveen is een geliefde plaats met een hoog voorzieningenniveau en een uitgebreid winkelcentrum.

Dit pand heeft een horecabestemming maar is daarnaast ook beschikbaar voor detailhandel.

Het pand heeft totaal een breedte van

 
Fogelsang 73, De WestereenEUR € 392.500,-

Een ideale plek waar u het wonen én het werken kunt combineren!

Op een mooie hoeklocatie staat deze zeer goed onderhouden vrijstaande woning met garage en vrijstaande bedrijfsruimte op een perceel van totaal ca. 1.283 m².

Het geheel is gerealiseerd in 1992 en gesitueerd aan de rand van een goed bereikbaar en ruim opgez

 
Franklinstraat 6, BuitenpostEUR ,-

Vrijstaand goed onderhouden woonhuis met uitbouw aan de achterzijde en bedrijfsruimte (voormalig ambachtelijk houtbewerking “De Nerf”) gelegen op een ruim perceel van 2.010 m2. Door de uitgebreide bedrijfsbestemming met bedrijvencategorie 3.2 biedt het geheel zeer veel mogelijkheden voor verschillende bedrijvigheden.

Bedrijfs

 
Friese Streek 29, StroobosEUR € 279.000,-

Aan de doorgaande weg in het tweelingdorp Gerkesklooster-Stroobos staat dit object dat zowel een café met cafetaria, bedrijfsruimte als een bovenwoning omvat. De bedrijfsruimte wordt gebruikt als kapsalon, zowel de bedrijfsruimte als de bovenwoning worden verhuurd.

Indeling bedrijfsruimte:
Deze ruimte op de begane grond is nu

 
Gedempte Vaart 4, SurhuisterveenEUR € 2.500,-

Deze beschikbare winkelruimte van ca. 410 m² is gelegen op een toplocatie in het bruisende centrum van Surhuisterveen met voldoende (gratis) parkeergelegenheid op het tegenovergelegen marktplein en een aantrekkelijk en breed winkelaanbod in de straat.

Indeling:
Voorentree met brede glazen pui, diepe open winkelruimte met plavui

 
Groningerstraat 10-12, SurhuisterveenEUR € 319.000,-

Dit royale pand in het centrum van Surhuisterveen is geschikt voor een combinatie van wonen en werken !
De multifunctionele royale bedrijfsruimte op de begane grond kan namelijk gebruikt worden voor vele vormen van bedrijvigheid.

Het geheel heeft als bestemming Centrumdoeleinden en is daarmee geschikt voor wonen al dan niet in co

 
Hannelswei 21, Burgumhuur

Te Huur Bedrijfsunit Bedrijvenpark Burgum-West!

Voor meer info:  Tel 0625070745

 
Hoflaan 18, GrootegastEUR € 295.000,-

Dit pand biedt behalve veel bedrijfsruimte op de begane grond ook een comfortabele bovenwoning en een verrassend grote achtertuin. Het is dan ook gelegen op een groot perceel van 1000 m² op een mooie en goed bereikbare locatie nabij het centrum van Grootegast.

De grote achtertuin met vijverpartij, gazon en terrassen biedt verrassend

 
Hoofdstraat 89, GrootegastEUR € 265.000,-

Dit karakteristieke en vrijstaande woon/winkelpand is groter en biedt meer mogelijkheden dan de buitenzijde doet vermoeden!

U kunt hier het wonen met werken (bijvoorbeeld winkel, kantoor etc.) combineren maar tevens is het pand geschikt voor mantelzorg wonen doordat er eenvoudig twee zelfstandige wooneenheden gerealiseerd kunnen worden. H

 
Janssenlaan 14, DrachtenEUR € 12.000,-

Deze representatieve bedrijfsruimte komt beschikbaar voor verhuur, de ruimte is totaal groot ca. 280 m² en gelegen op een goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein.

Indeling:
Voorentree met loopdeur en separate overheaddeur, grote open werkruimte, kantoor/kantine, toilet.
Via een vaste trap is de verdieping te ber

 
Janssenlaan 30, DrachtenEUR € 599.000,-

Dit riante woonhuis met een grote bedrijfsloods (19x20m) is het visitekaartje van een gerenommeerd bouwbedrijf! Het geheel ligt op een prachtige plek in een werken en wonen plan met een bijzonder uitzicht over een brede waterpartij en een groenzoom. Zo kunt u vrij wonen optimaal combineren met werken op een voor uw bedrijf gunstige locatie. Ook

 
Noarder Stasjonsstrjitte 79, De WestereenEUR € 312.500,-

Dit winkelpand combineert een zichtlocatie met een prima bereikbaarheid in De Westereen.

Het geheel is gelegen op een perceel van ca. 1920 m² aan de doorgaande weg van De Westereen naar Twijzelerheide, tegenover een restaurant met zalencentrum en het treinstation (Groningen-Leeuwarden).

Het pand met de bestemming detailhandel

 
Reitsmastrjitte 63, HarkemaEUR € 25,-

Aan de doorgaande weg in Harkema bieden wij te huur aan deze representatieve kantoorruimte en uitgebreide loodsruimte. De kantoorruimte en loodsruimte zijn ook afzonderlijk van elkaar te huur.

De kantoorruimte is verdeeld over twee etages, zowel op de begane grond als de etage zijn verschillende kantoor- en vergaderruimten, tevens is er

 
Stationsweg 144, DrachtenEUR € 575.000,-

Dit representatieve bedrijfscomplex omvat behalve een nieuwe royale showroom nog kantoorruimte, werkplaatsen, berging/magazijn, een dubbele houten garage, buitenruimte en een complete bovenwoning.

Het geheel is gesitueerd op een mooie zichtlocatie aan de doorgaande weg nabij het centrum van Drachten op een perceel van ca. 1.007 m².

 
Zonneweide 4, SurhuisterveenEUR € 750,-

Uitermate representatieve praktijkruimte gelegen op een zeer goed bereikbare locatie in een ruim opgezette en groene omgeving te Surhuisterveen.

Recent is het gehele pand gemoderniseerd en gerenoveerd en daardoor is het een modern en representatief geheel geworden. Via een gezamenlijke entree komt u in de hal met ontvangstruimte en balie

 
Zoom 16, SurhuisterveenEUR € 349.000,-

Deze representatieve en traditioneel gebouwde bedrijfsruimte (2006) met een perceel van ca. 1.377 m² is gelegen op een goed bereikbare locatie op het ruim opgezette bedrijventerrein te Surhuisterveen. Door de indeling en de grootte is het pand geschikt voor gebruik in diverse branches.

Het bedrijfsgebouw bestaat uit een showroom met

16,3 °C

Meting: 14.10 uur

24 inbraken

(30 dagen)

32 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden