13,3 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

BEDRIJFSAANBOD
 
Abel Tasmanweg 8a, LutjegastEUR ,-

Deze unieke locatie in het landelijke buitengebied van Lutjegast biedt u de mogelijkheid om het werken met het buiten wonen te combineren!

Op een goed bereikbare locatie in het buitengebied van Lutjegast staat deze bedrijfsruimte met vrijstaande woning te midden van mooie natuur en fraaie vergezichten.

Door de grootte van het perc

 
Alde Dyk 20, KootstertilleEUR € 279.500,-

Dit aantrekkelijke beleggingspand is gelegen op een fraaie en ruim opgezette locatie in het winkelcentrum van Kootstertille.

Dit bedrijfspand met bovenwoning is gebouwd in 1999 en is gelegen op een perceel van ca. 695 m?.
Deels is het pand op de begane grond verhuurd aan een pizzeria en de bovenwoning is ook reeds verhuurd. Er is no

 
De Dellen 12a, SurhuisterveenEUR € 838,-

Op goed bereikbare en betaalbare hoeklocatie, te midden van het ondernemende en levendige centrum van Surhuisterveen, is dit nieuwbouwpand gerealiseerd. Het pand is onlangs leeg komen te staan, maar de volledige inventaris is achtergebleven en is ter overname. Een unieke kans om voordelig te starten!

Doordat de volledige inventaris ter o

 
De Hemmen 101geheel, DrachtenEUR € 319.000,-

Te koop in geheel, of in delen. Het geheel is gelegen op ca. 3.248 m? eigen grond en is opgedeeld in 2 percelen. De linkerkant omvat een opslagloods en een romneyloods op ca. 1.624 m? eigen grond. De rechterkant betreft een bedrijfsruimte met werkplaats/loodsruimte en kantoorruimte en een grote kapschuur op ca. 1.624 m? eigen grond.

Het

 
De Hemmen 101links, DrachtenEUR € 159.500,-

Te koop in geheel, of in delen. Het geheel is gelegen op ca. 3.248 m? eigen grond en is opgedeeld in 2 percelen. De linkerkant omvat een opslagloods en een romneyloods op ca. 1.624 m? eigen grond. De rechterkant betreft een bedrijfsruimte met werkplaats/loodsruimte en kantoorruimte en een grote kapschuur op ca. 1.624 m? eigen grond.

Deze

 
De Hemmen 101rechts, DrachtenEUR € 159.500,-

Te koop in geheel, of in delen. Het geheel is gelegen op ca. 3.248 m? eigen grond en is opgedeeld in 2 percelen. De linkerkant omvat een opslagloods en een romneyloods op ca. 1.624 m? eigen grond. De rechterkant betreft een bedrijfsruimte met werkplaats/loodsruimte en kantoorruimte en een grote kapschuur op ca. 1.624 m? eigen grond.

Deze

 
Eibersburen 8, LutjegastEUR € 275.000,-

Aan het Van Starkenborghkanaal in het buurtschap Eiberburen staat dit goed onderhouden en gemoderniseerde pand met complete en gemoderniseerde woning en onderwoning/caf? en vrijstaande houten garage gelegen op een perceel van ca. 877 m? eigen grond.

Op dit moment ligt er een horecabestemming op, maar er is een principetoestemming verleend

 
Fogelsang 73, De WestereenEUR € 392.500,-

Een ideale plek waar u het wonen ?n het werken kunt combineren!

Op een mooie hoeklocatie staat deze zeer goed onderhouden vrijstaande woning met garage en vrijstaande bedrijfsruimte op een perceel van totaal ca. 1.283 m?.

Het geheel is gerealiseerd in 1992 en gesitueerd aan de rand van een goed bereikbaar en ruim opgezet maar klei

 
Franklinstraat 6, BuitenpostEUR ,-

Vrijstaand goed onderhouden woonhuis met uitbouw aan de achterzijde en bedrijfsruimte (voormalig ambachtelijk houtbewerking ?De Nerf?) gelegen op een ruim perceel van 2.010 m2. Door de uitgebreide bedrijfsbestemming met bedrijvencategorie 3.2 biedt het geheel zeer veel mogelijkheden voor verschillende bedrijvigheden.

Bedrijfsruimte:

 
Friese Streek 29, StroobosEUR € 279.000,-

Aan de doorgaande weg in het tweelingdorp Gerkesklooster-Stroobos staat dit object dat zowel een caf? met cafetaria, bedrijfsruimte als een bovenwoning omvat. De bedrijfsruimte wordt gebruikt als kapsalon, zowel de bedrijfsruimte als de bovenwoning worden verhuurd.

Indeling bedrijfsruimte:
Deze ruimte op de begane grond is nu in geb

 
Groningerstraat 10-12, SurhuisterveenEUR € 319.000,-

Dit royale pand in het centrum van Surhuisterveen is geschikt voor een combinatie van wonen en werken !
De multifunctionele royale bedrijfsruimte op de begane grond kan namelijk gebruikt worden voor vele vormen van bedrijvigheid.

Het geheel heeft als bestemming Centrumdoeleinden en is daarmee geschikt voor wonen al dan niet in co

 
Hannelswei 21, Burgumhuur

Te Huur Bedrijfsunit Bedrijvenpark Burgum-West!

Voor meer info:  Tel 0625070745

 
Hoflaan 18, GrootegastEUR € 295.000,-

Dit pand biedt behalve veel bedrijfsruimte op de begane grond ook een comfortabele bovenwoning en een verrassend grote achtertuin. Het is dan ook gelegen op een groot perceel van 1000 m? op een mooie en goed bereikbare locatie nabij het centrum van Grootegast.

De grote achtertuin met vijverpartij, gazon en terrassen biedt verrassend veel

 
Janssenlaan 30, DrachtenEUR € 599.000,-

Dit riante woonhuis met een grote bedrijfsloods (19x20m) is het visitekaartje van een gerenommeerd bouwbedrijf! Het geheel ligt op een prachtige plek in een werken en wonen plan met een bijzonder uitzicht over een brede waterpartij en een groenzoom. Zo kunt u vrij wonen optimaal combineren met werken op een voor uw bedrijf gunstige locatie. Ook

 
Noarder Stasjonsstrjitte 79, De WestereenEUR € 312.500,-

Dit winkelpand combineert een zichtlocatie met een prima bereikbaarheid in De Westereen.

Het geheel is gelegen op een perceel van ca. 1920 m? aan de doorgaande weg van De Westereen naar Twijzelerheide, tegenover een restaurant met zalencentrum en het treinstation (Groningen-Leeuwarden).

Het pand met de bestemming detailhandel heef

 
Reitsmastrjitte 35, HarkemaEUR € 314.500,-

Dit prachtige complete pand is gelegen aan de doorgaande weg van Harkema en biedt vele kansen. Van de gemeente hebben wij voorlopige toestemming verkregen om het geheel te verkopen als woning, bedrijfspand, woning met bedrijfspand (met bestemming gemengde doeleinden) en zelfs het houden van een caf? behoort tot de mogelijkheden. Momenteel wordt

 
Reitsmastrjitte 63, HarkemaEUR € 25,-

Aan de doorgaande weg in Harkema bieden wij te huur aan deze representatieve kantoorruimte en uitgebreide loodsruimte. De kantoorruimte en loodsruimte zijn ook afzonderlijk van elkaar te huur.

De kantoorruimte is verdeeld over twee etages, zowel op de begane grond als de etage zijn verschillende kantoor- en vergaderruimten, tevens is er

 
Rondweg 7, GrootegastEUR € 350,-

Er zijn verschillende multifunctionele bedrijfsruimten en kantoorruimten te huur in dit representatieve bedrijsverzamelgebouw dat gelegen is op een fraaie zichtlocatie aan de rondweg van Grootegast.

Het pand is zeer gunstig gelegen op een goed bereikbare en mooie zichtlocatie aan de rand van Grootegast. Grootegast is een plaats met een go

 
Tolwei 24, De WestereenEUR € 1.150,-

Dit bedrijfspand met inpandige kantoor- en winkelruimte is gelegen op een mooie locatie aan de doorgaande weg in De Westereen.

Het geheel heeft als bestemming volumineuze detailhandel.

De bedrijfsruimte is totaal groot ca. 18 x 25 meter met aan de achterzijde een grote overkapping van ca. 5 x 15 m.

Er is voldoende parkeergel

 
Zonneweide 4, SurhuisterveenEUR € 750,-

Uitermate representatieve praktijkruimte gelegen op een zeer goed bereikbare locatie in een ruim opgezette en groene omgeving te Surhuisterveen.

Recent is het gehele pand gemoderniseerd en gerenoveerd en daardoor is het een modern en representatief geheel geworden. Via een gezamenlijke entree komt u in de hal met ontvangstruimte en balie

 
Zoom 16, SurhuisterveenEUR € 349.000,-

Deze representatieve en traditioneel gebouwde bedrijfsruimte (2006) met een perceel van ca. 1.377 m? is gelegen op een goed bereikbare locatie op het ruim opgezette bedrijventerrein te Surhuisterveen. Door de indeling en de grootte is het pand geschikt voor gebruik in diverse branches.

Het bedrijfsgebouw bestaat uit een showroom met daara

13,3 °C

Meting: 22.35 uur

16 inbraken

(30 dagen)

15 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden