Account
Logo
Zoeken
Zoeken
8.5 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
De Hammeringen 33, BitgummoleEUR 287.500,-
Straat De Hammeringen 33
Postcode 9045 PT Bitgummole
 
Oppervlakte m2
Perceel 390 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Wat een ruimte, zowel intern als extern! En dat op zo'n prachtige woonstand, in een gezellig dorp, nabij Leeuwarden? Deze 2/1 kapwoning is keurig onderhouden en heeft een diepe achtertuin van ca. 20 meter diep en 9 meter breed. Ook is er een garage aanwezig, is er een dakkapel op zolder geplaatst, met een vaste trap en is er als klap op de vuurpijl ook nog een uitbouw aanwezig waar de keuken en bijkeuken in zijn geplaatst.

Ook qua energielabel doet de woning het goed. Hij prijkt namelijk met het C-label. Er is namelijk dak-, muur en vloerisolatie aanwezig, evenals isolerende beglazing.

Begane grond:
Hal/entree met vaste kast, meterkast en toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein; Z-vormige doorzonwoonkamer en keukenruimte met inbouwapparatuur; bijkeuken met witgoedaansluitingen en doorloop naar de diepe achtertuin.

Kelder:
Bereikbaar via de hal.

1e etage:
Overloop; 3 slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer met vaste kast; badkamer met vloerverwarming en designradiator, inloopdouche, wandcloset en wastafel met wastafelmeubel.

2e etage:
Overloop, bergruimte en 4e slaapkamer.

Buiten:
De prachtige voor- en achtertuin is fraai aangelegd en keurig verzorgd. Tevens zijn er meerdere zonneterrassen aangelegd waar je door de diepe tuin altijd schaduw- en zonplekjes kunt vinden. Ook is er voor de garage een royale oprit aanwezig. De woning is extra comfortabel door de zonnescreens en horren.

Bitgummole:
Gelegen bij Leeuwarden staat het karakteristieke dorpje Bitgummole (Beetgumermolen). Het dorp telt ca. 1.000 inwoners, maar toch met behoorlijke voorzieningen. Zo is er bijvoorbeeld een basisschool, gezondheidscentrum, diverse sport- en andere verenigingen. Voor meer voorzieningen is Leeuwarden op korte afstand gelegen, evenals andere voorzieningsrijke dorpen als Stiens en Berlikum. Ook de ontsluiting richting de rest van Nederland is uitstekend. Zo is het dorp gelegen bij de A31 en de autoweg Leeuwarden, S10, en Noordwest-Tangent.

Ook de prachtige natuurgebieden zijn op korte afstand van de woning gelegen. Zo zijn er vele wandel- en fietsgebieden aanwezig. Ook is het prachtige waddengebied op korte afstand gelegen.

Heerlijk sfeervol wonen, ruim, maar toch nabij alle (stadse)voorzieningen? Maak dan snel een afspraak met onze flexibele makelaars bij De Hammeringen 33 te Bitgummole.

Klik hier voor meer informatie over deze woning