Account
Logo
Zoeken
21.8 °C
VV Marrum verbijsterd: geen verbetering
Foto: Pixabay

VV Marrum verbijsterd: geen verbetering

di 11 juni 2024, 17.30 regionaal

MARRUM - Voetbalvereniging Marrum heeft met teleurstelling gereageerd op het besluit van de gemeente Noardeast-Fryslân om het trainingsveld pas in mei 2025 te renoveren. Ondanks eerdere verzoeken en overlegmomenten blijft de club met een modderig veld kampen.

Ongenoegen

Naar aanleiding van de brief van de burgemeester en wethouders van Noardeast-Fryslân, verzonden op 15 mei 2024, en het bezoek van wethouder Rebecca Slijver op 27 mei 2024, wil VV Marrum haar ongenoegen uiten.

Het bestuur van de vereniging is teleurgesteld dat er pas volgend jaar actie ondernomen zal worden.

Intensief gebruikt

Het huidige trainingsveld, dat bij regen onbespeelbaar wordt, zal tot die tijd door twaalf jeugdteams en drie seniorenteams intensief gebruikt moeten blijven worden. Dit is vooral frustrerend omdat omliggende dorpen zoals Blije, Burdaard en Hallum wel over kunstgrasvelden beschikken en bij slecht weer gewoon kunnen doortrainen.

Gelijke kansen

In eerdere gesprekken met oud beleidsmedewerker en wethouder Rebecca Slijver is aangegeven dat de kunstgrasvelden eigendom zijn van de gemeente en voor iedere voetbalvereniging toegankelijk zouden moeten zijn.

VV Marrum hoopt daarom op gelijke kansen in de competitie en dat de gemeente als onderhandelaar zal optreden om gebruik van de kunstgrasvelden van omliggende dorpen mogelijk te maken.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws