Account
Logo
Zoeken
12.2 °C
'Opstapdag' voor nieuwe e-driewieler met hoge zit

'Opstapdag' voor nieuwe e-driewieler met hoge zit

di 2 april 2024, 10.00 ondernemend nieuws

DRACHTEN - Voor wie minder mobiel is, maar geen baat heeft bij een e-bike en 'te goed’ is voor een scootmobiel, is er nu een oplossing: de Joiny. Een innovatieve elektrische driewieler die je gelijkwaardig laat voelen aan de persoon die naast je fietst of loopt. Care4More uit Drachten, de enige dealer in het Noorden met de Joiny, organiseert donderdag 18 april een speciale 'Opstapdag’ voor het nieuwe product.

Proefrijden onder begeleiding

Tijdens de Opstapdag, die duurt van 10.00 tot 16.00 uur, kunnen bezoekers zonder afspraak een proefrit maken op de Joiny. Daarbij krijgen ze uitleg en 1-op-1-begeleiding van medewerkers van Care4More. Waaronder Harold Renkema: “De Joiny is een prachtig product voor minder mobiele mensen die voorheen tussen wal en schip vielen qua fietsmobiliteit.

De driewieler heeft een uniek meeverend kantelsysteem waarbij je je lichaam instinctief laat meebewegen. Dit heb je na ongeveer 10 minuten onder de knie. Tijdens de Opstapdag kunnen we mensen daar optimaal in begeleiden.”

Binnen en buiten rijden mogelijk

|Bezoekers kunnen een ritje maken over het (rustige) bedrijventerrein óf de Joiny naar hartenlust uitproberen op de ruime indoor-testbaan van Care4More (Pascallaan 2). En wie even moet wachten tot er een Joiny vrij is, kan plaatsnemen met koffie/thee en gebak.

Andere fiets of ander moment?

Blijkt de Joiny niet jouw oplossing, dan kun je vrijblijvend proefrijden op een andere aangepaste fiets uit het assortiment van Care4More, zoals een driewielfiets, duofiets of loopfiets.

En wie niet kan op 18 april of op een rustiger moment wil langskomen, kan een gratis proefrit aanvragen via care4more.nl/joiny-driewieler of 0512-513650.

Meer over de Joiny

De Joiny is ontworpen door een Nederlandse industrieel ontwerper met MS. Doordat hij niet meer goed kon trappen, maar wel behoefte had aan stabiliteit én een gelijkwaardig gevoel, ontwierp hij deze driewieler met hoge zit. De Joiny heeft bovendien een korte draaicirkel waardoor die ook geschikt is in voetgangerszones.

Kijk voor meer informatie op de website van Care4More

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




Poll: College trekt handen af van Pride boot. Wat vind jij?

S!Nloze actie  
39.9%
Politiek ges!N  
6.9%
Wie heeft hier nu S!N in?  
30.8%
Dit zaakje s!nt  
8.5%
Jammer, toch S!Nvol om te doen  
13.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!