Account
Logo
Zoeken
6.7 °C

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

di 26 maart 2024, 9.27 uur

DRACHTEN - "Niemand is zo arm dat hij geen glimlach kan geven en niemand is zo rijk dat hij geen glimlach nodig heeft". Zo staat het motto van FrL Bewindvoering en Budgetbeheer BV op de website vermeld. Die glimlach probeert het bedrijf al 20 jaar op het gezicht van hun cliënten, maar ook op dat van hun naasten en begeleiders te krijgen.

Immers wat kan het een stuk schelen wanneer je zorgen, zowel financieel als rond de zorg, voor een deel kunnen worden weggenomen door professionals die daarin zijn gespecialiseerd.

Op 25 maart, in 2004, begon het met Trip Bewindvoeringen B.V. in Drachten. Het is ongelooflijk om terug te kijken op de reis die toen begon, op gang gebracht vanuit het kantoor van TRIP Advocaten Notarissen en die heeft geleid tot de ontwikkeling en groei van wat uiteindelijk FrL Bewindvoeringen en Budgetbeheer B.V. werd.

Wat begon als een idee, is uitgegroeid tot een gewaardeerd bedrijf dat zich inzet voor het ondersteunen van mensen en het bieden van financiële begeleiding en bewindvoering, mentorschap, curatele en PGB beheer. Door de jaren heeft het bedrijf vele uitdagingen overwonnen en successen gevierd. Een bijzondere dank gaat daarbij uit naar Geert Jan de Jong, wiens visie en mede-oprichterschap een onschatbare bijdrage hebben geleverd aan de groei en het succes van FrL Bewindvoeringen en Budgetbeheer B.V..

Sinds 2013 staat Monique Bertram aan het roer. Met haar leiderschap en toewijding heeft zij FrL Bewindvoeringen en Budgetbeheer BV naar nieuwe hoogten geleid. Haar vastberadenheid en visie ondersteunen het streven naar uitmuntendheid en om cliënten de best mogelijke service te bieden. Dit onder het motto "doen wat je zegt en zeggen wat je doet". Juist in de nuchtere Friese omgeving waarin het bedrijf actief is, wordt het op prijs gesteld om het liefst "gewoon te doen". Geen poespas, zeggen waar het op staat en dat op basis van betrouwbaarheid van beide kanten.

De uitgebreide dienstverlening wordt sinds 2021 aangeboden vanuit een prachtig kantoor aan de Dopheide 20 in Drachten. Dit jubileum is niet alleen een moment om terug te kijken, maar ook om vooruit te kijken naar de toekomst vol mogelijkheden en groei. Alles erop gericht om mensen die dat zelf niet of niet meer kunnen, te helpen met hun zaken rondom hun financiën en zorg. FrL Bewind hoopt daartoe de in de 20 jaar opgedane expertise nog lang in te kunnen zetten, met een glimlach!

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws
regionaal nieuws

Motorrijder gewond bij botsing met auto

Motorrijder gewond bij botsing met autoregionaal nieuws

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe


kwijt / misdaad in je straat

Overleden kat/poes gevonden

Overleden kat/poes gevonden