Account
Logo
Zoeken
7.4 °C
© WâldNet

Kingcity pakt dit jaar groots uit

wo 20 maart 2024, 10.00 uur

DRACHTEN - Na het grote succes van Kingcity vorig jaar beloofd het dit jaar nog groter te worden. In plaats van de twee dagen in 2023 zal het in 2024 drie dagen feest zijn! Naast 26 en 27 april is er namelijk ook een editie op 5 mei, Bevrijdingsdag. Net als vorig jaar is ook nu de organisatie weer in handen van Champino, De Skihut, Kafee 8 en Njoy.

Koningsnacht 17:00 – 01:00

Tijdens Koningsnacht, 26 april, zullen er in het Thalenpark in Drachten een aantal grote namen op het podium staan. Zo zijn er optredens van onder andere Outsiders, Freddy Moreira en Django Wagner! De vroege vogels kunnen tickets scoren voor slechts €10,- via deze website. De reguliere tickets zullen €15,- zijn. Deze avond is voor jong en oud!

Koningsdag 14:00 – 01:00

Op Koningsdag zelf gaat het feest gewoon verder. Op het podium zijn dan onder andere de Kings of Diamonds, de dj’s van Q-Music en Bertus Sipma te vinden zijn. En het mooiste is dat je voor deze dag geen entree hoeft te betalen! Er is vertier voor alle leeftijden, daarnaast zal er op beide dagen genoeg te eten bij de food trucks en te drinken bij de barren zijn!

Bevrijdingsdag 14:00 – 23:00

Nieuw dit jaar is het festival op Bevrijdingsdag. Op hetzelfde podium waar op Koningsnacht en Koningsdag het dak er gaat zal gaan is het op 5 mei weer een groot feest. De lineup is net bekend gemaakt. Met Tukker Fm, De Doelleazen, Gaatze Bosma, Svenergie en heel veel feest DJ’s kan het niet anders dan een geweldige dag worden. Net als Koningsdag is ook het feest op Bevrijdingsdag gratis voor jong en oud.

De early bird tickets zijn al bijna uitverkocht, dus als je er bij wil zijn op 27 april voor €10,- klik dan snel hier om kaarten te bestellen. De organisatie verwacht dat deze tickets voor het einde van de week al zijn uitverkocht.

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina of Instagram van Kingcity.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws
regionaal nieuws

Motorrijder gewond bij botsing met auto

Motorrijder gewond bij botsing met autoregionaal nieuws

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe
kwijt / misdaad in je straat

Overleden kat/poes gevonden

Overleden kat/poes gevonden