Account
Logo
Zoeken
6.9 °C
Vrouwen uit Friesland genomineerd voor titel Miss/Ms. Curve Nederland 2024
Foto: Marcel van den Berg en van Althuis Fotografie

Vrouwen uit Friesland genomineerd voor titel Miss/Ms. Curve Nederland 2024

za 17 februari 2024, 20.35 uur

BUITENPOST - Tineke Cruiming (22) uit Buitenpost, Melanie van Gompel (33) en Sanne Bloemberg (26) uit Drachten zijn genomineerd voor de titel Miss/Ms. Curve Nederland 2024. Na een succesvolle casting nemen ze deel aan trainingen ter voorbereiding op de finale op 18 mei in Emmeloord.

Deze missverkiezing biedt vrouwen met maat 40 en hoger de mogelijkheid om de unieke ervaring en passie van een missverkiezing mee te maken.

Tijdens de castingdag werden na verschillende rondes de winnaars bekendgemaakt. Dit jaar worden er twee titels uitgereikt: Miss Curve Nederland (16-31 jaar) en Ms. Curve Nederland (32-44 jaar). Tineke en Sanne zijn samen met vijftien anderen gekozen als finalisten voor Miss Curve Nederland. Melanie is één van de zeven finalisten voor de titel Ms. Curve Nederland.

Tijdens het traject zetten de finalisten zich in voor het goede doel. Dit jaar is dat stichting Thania Lawrence. Deze stichting helpt arme mensen in Nederland met voedsel, kleding en meer om hen een onbezorgde dag of zelfs vakantie te bezorgen.

De winnares ontvangt de titel Miss/Ms. Curve Nederland 2024 en mag in 2025 naar Amerika om Nederland te vertegenwoordigen binnen de internationale verkiezingen.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws
regionaal nieuws

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie


regionaal nieuws

Motorrijder gewond bij botsing met auto

Motorrijder gewond bij botsing met autoregionaal nieuws

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe