Account
Logo
Zoeken
10.1 °C

Het kampioenschap glipt KV Flamingo's door de vingers

ma 12 februari 2024, 21.04 uur

BUITENPOST - Op 10 februari mochten de korfballers van KV Flamingo's het opnemen tegen Wêz Handich in eigen hal. Bij winst zou de ploeg kampioen kunnen worden.

De wedstrijd tussen Flamingo's en Wêz Handich ontplooide zich als een ware krachtmeting op het veld. Flamingo's begon met overtuiging en een sterke start, waardoor ze snel de leiding namen met een stand van 5-1. Echter, Wêz Handich liet zich niet intimideren en kwam al snel terug in de wedstrijd met scherpe aanvallen.

Het spel golfde heen en weer, maar naarmate de wedstrijd vorderde, ontspon zich een spannende inhaalrace voor Flamingo's. Ze werkten hard om de achterstand goed te maken, maar WezHandich wist stand te houden en hun voorsprong te behouden. Ondanks de vastberadenheid van Flamingo's slaagden ze er niet in de overhand te krijgen.

Uiteindelijk toonde het scorebord een eindstand van 20-26 in het voordeel van WezHandich. De wedstrijd bleek een intense strijd waarin beide teams hun kracht en vaardigheden lieten zien, maar het was WezHandich dat aan het langste eind trok.

Maar wees niet getreurd. Dat ze het vervroegd kampioenschap niet hebben kunnen behalen betekent niet meteen dat het niet meer mogelijk is. Mochten ze de volgende drie wedstrijden winnen hebben ze alsnog de promotie en het kampioenschap behaald.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws
ondernemend nieuws

'Ouderwetse' brochure blijft populair

'Ouderwetse' brochure blijft populair


regionaal nieuws

Fundering brug Skûlenboarch is niet beschadigd

Fundering brug Skûlenboarch is niet beschadigd


ondernemend nieuws

Op deze manieren zijn ondernemers bezig met verduurzamen

Op deze manieren zijn ondernemers bezig met verduurzamen