Account
Logo
Zoeken
12.1 °C

Griezelige speurtocht zorgt voor spanning en sensatie

zo 11 februari 2024, 18.43 regionaal

EANJUM - In een avond gevuld met spanning en een flinke dosis griezel, organiseerden de activiteitencommissie de Dobbe en Anjum events zaterdagavond een 'Scary Hunting' in Eanjum. De spokentocht trok de aandacht van avonturiers uit de omgeving.

Maar liefst 16 groepen waagden zich aan het parcours van ongeveer 7 kilometer, waarbij elke groep om de 7 minuten vertrok.

Spoken

De deelnemers kregen niet alleen te maken met een reeks opdrachten die hun moed op de proef stelden, maar ook met een parcours dat zo uit een horrorfilm leek te komen. Ze moesten zich een weg banen door een loods, donkere paden, een gecrashte auto en zelfs een lange tunnel in het bos.

Het eindpunt was in de multifunctionele accommodatie (MFA), waar de deelnemers een woordpuzzel moesten oplossen om punten te verzamelen.

Prijzen

De winnaars van de eerste prijs staan op bovenstaande foto. Na afloop van de speurtocht was er ruimte voor gezelligheid en napraten in het MFA. Ook werd er een poedelprijs uitgereikt, wat zorgde voor een vrolijke afsluiting van het evenement.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




Poll: College trekt handen af van Pride boot. Wat vind jij?

S!Nloze actie  
39.9%
Politiek ges!N  
6.9%
Wie heeft hier nu S!N in?  
30.8%
Dit zaakje s!nt  
8.5%
Jammer, toch S!Nvol om te doen  
13.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!