Account
Logo
Zoeken
12 °C
IFKD Winter Editie: Dansfeest in De Skâns in Gorredijk

IFKD Winter Editie: Dansfeest in De Skâns in Gorredijk

do 18 januari 2024, 16.24 regionaal

GORREDIJK - Op 28 januari 2024 wordt Gorredijk het podium voor de spectaculaire wintereditie van het Iepen Frysk Kampioenskip Dûns (IFKD) in De Skâns. Deze wintereditie belooft een betoverende ervaring te worden voor dansers en publiek. Het dansfeest wordt anders altijd in mei in Jubbega gehouden.

Het IFKD, dat sinds 2015 bestaat, staat bekend om zijn levendige danscompetities en ditmaal worden de dansvloeren betreden door maar liefst 800 dansers uit dansscholen in Noord Nederland en zelfs Noord Holland.

Een ware dansexplosie waarbij de deelnemers strijden voor de felbegeerde eerste plaats. De wedstrijd is ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen, niveaus en dansstijlen, waaronder streetdance/hiphop, moderne dans, showdance en jazz.

Het evenement begint om 11 uur en loopt tot 17.30 uur, met jonge talenten die het spits afbijten en de oudere, gevorderde groepen die de dag afsluiten.
Maar het IFKD biedt meer dan alleen dans. Rondom de dansvloer worden diverse 'winterse' foodtrucks gepositioneerd, waar bezoekers kunnen genieten van heerlijke hapjes en drankjes, variërend van traditionele oliebollen en poffertjes tot smakelijke broodjes, Indonesische lekkernijen, soep en meer.

Bezoekers kunnen tegen een toegangsprijs van slechts €6,- per persoon aan de deur een kaartje bemachtigen, terwijl kinderen tot 12 jaar gratis toegang hebben. Een betaalbare en gezellige manier om deel te nemen aan dit magische dansspektakel.

De wintereditie van het IFKD belooft een magische ervaring te worden. Laat de betovering van de winter toe en dans mee in een sprookjesachtige omgeving.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




Poll: College trekt handen af van Pride boot. Wat vind jij?

S!Nloze actie  
39.9%
Politiek ges!N  
6.9%
Wie heeft hier nu S!N in?  
30.8%
Dit zaakje s!nt  
8.5%
Jammer, toch S!Nvol om te doen  
13.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!